Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Αυτή είναι η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - Ολα τα ονόματα – Οι εκπλήξεις και οι «γραμμές»

Εκπλήξεις αλλά και «σπασμένες γραμμές» σημειώθηκαν στην ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.                                                            Από τα αποτελέσματα – που μένει να επικυρωθούν και επισήμως – το συμπέρασμα που συνάγεται είναι πως στο

Κεντρική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: Οι πρώτοι 130 σε ψήφους

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε τελικά η καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Η ψηφοφορία για τα νέα μέλη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο του Πανελληνίου, όπου και διεξάγονταν οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου του κόμματος.

Αρθρο «φωτιά» του Λαπαβίτσα: Οι προτάσεις της κυβέρνησης αντιπροσωπεύουν έναν πολύ επώδυνο συμβιβασμό

Ο κ.Λαπαβίτσας τονίζει ότι «δεν υπάρχει «πολιτική διαπραγμάτευση» με τον τρόπο που αυτή γίνεται συνήθως αντιληπτή στην Ελλάδα, δηλαδή της προσωπικής συμφωνίας των ηγετών».
Ο βουλευτής Ημαθίας,αναφέρει ότι «οι προτάσεις της

Οι συσχετισμοί της νέας κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Με την υπόσχεση της μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή, το 10ο συνέδριο του κόμματος που κυριάρχησε στα χρόνια της μεταπολίτευσης και που σήμερα βρίσκεται στην τελευταία θέση στη λίστα των κοινοβουλευτικών

Βενιζέλος: Επικίνδυνη η αμέριμνη στάση της κυβέρνησης

Η χώρα δεν έχει απεριόριστο χρόνο και το ΠΑΣΟΚ δεν θα διευκολύνει να σταθεί μια κυβέρνηση αν δεν έχει πλειοψηφία, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ψήφισε για την ανάδειξη των 130 μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Ο κ. Βενιζέλος απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του