Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

“Κλείδωσαν” με 3 δισ. οι φρεγάτες Belharra και εξοπλισμό στα μέτρα των Γάλλων

Την Πέμπτη 18 Ιουν 2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Απτχου (Ι) Θεόδωρου Λάγιου (ε.α.), με το Γενικό Διευθυντή της DGA, Αντιστράτηγο Thierry Carlier και με Επιτελείς της DGA (Directorate for Armaments of France).

Συντάξεις Ιουλίου: Ποιοι πληρώνονται τη Δευτέρα

Από τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2020 στους δικαιούχους. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου θα καταβληθούν οι

Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;


Στο θέμα της χορήγησης 20 εκατ. ευρώ από το Μαξίμου προς μέσα ενημέρωσης εστιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με νέο του βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα. 

Τι κρύβεται πίσω από την «επίθεση φιλίας» του Τσαβούσογλου -Πού το πάει η Αγκυρα, πώς αντιδρά η Αθήνα και ο ρόλος της Ρώμης

Ντι Μάιο και Τσαβούσογλου στη συνάντησής τους στην Αγκυρα«Καρότο και μαστίγιο» από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τις ενεργειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών -αν και με διφορούμενες δηλώσεις- επιχείρησε να καταστήσει σαφές ότι η Άγκυρα δεν προτίθεται να μείνει εκτός του ενεργειακού παιχνιδιού, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Μεσόγειο.

Επίθεση της ΠΑΕ Άρης σε Γραμμένο: «Σταμάτα πια να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα»

Επίθεση της ΠΑΕ Άρης σε Γραμμένο: «Σταμάτα πια να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα» | tovima.grΗ ΠΑΕ Άρης δεν έμεινε απαθής μπροστά στα οσα τραγελαφικά αποφάσισε σήμερα η ΕΠΟ της εξυγίανσης. Η απόφαση να διεξαχθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου χωρίς κόσμο στις εξέδρες, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κιτρινόμαυρων, που εξαπέλυσαν επίθεση σε βάρος της ΕΠΟ και του προέδρου της, Βαγγέλη Γραμμένου.