Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τι είπαν Σαμαράς-Στουρνάρας



Δυο ώρες κράτησε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Χρήστο Σταϊκούρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία των συνομιλιών που είχε για τα ειδικά μισθολόγια, όμως βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το χρονοδιάγραμμα για την οικονομική πολιτική και το κυβερνητικό έργο.

Σαν σημερα 28 Αυγούστου


Γεγονότα

Γυναικείες φυλακές στη Γεωργία


Γυναικείες φυλακές στη Γεωργία (1)
Μη σας ξεγελάει η πρώτη φωτογραφία! Βλέποντας τις συγκεκριμένες φυλακές στη Γεωργία, δεν είναι λίγες οι κυρίες που θα σκέφτονταν να παρανομήσουν για να κλείσουν μια θέση, αφού δεν είναι υπερβολή να πούμε πως αυτό το σωφρονιστικό κατάστημα πιθανότατα προσφέρει πολύ καλύτερες συνθήκες από τα σπίτια των περισσοτέρων από τις γυναίκες που βρίσκονται εκεί.

Μουσική πρεμιέρα από τον Κόκκινο Πλανήτη Το τελευταίο σινγκλ του Will.I.am θα μεταδοθεί για πρώτη φορά από το Curiosity


Μουσική πρεμιέρα από τον Κόκκινο Πλανήτη

Το τελευταίο σινγκλ του Will.i.am κάνει πρεμιέρα την Τρίτη περίπου 267 εκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη.

Με τη βοήθεια της ΝASA, το τραγούδι θα μεταδοθεί στις 23.00 ώρα Ελλάδας μέσω του ρομπότ Curiosity, το οποίο έφτασε στις αρχές Αυγούστου στον Άρη. 

Για τέσσερα λεπτά και 24 δευτερόλεπτα, το ρομπότ των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα λειτουργήσει ως ραδιοσταθμός για το διαπλανητικό σουξέ «Reach for the Stars» («Αγγίξτε τα άστρα», σε ελεύθερη απόδοση).

Αλλαγές στην υπηρεσία μηνυμάτων του Facebook



Aλλαγές που κάνουν τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη στο Facebook ανακοίνωσε η εταιρεία, αναβαθμίζοντας την υπηρεσία μηνυμάτων της.

Εφεξής, το νέο Messages φιλοξενεί ένα διπλό layout με δύο στήλες, εκ των οποίων στην αριστερή εμφανίζονται τα νέα μηνύματα  και στη δεξιά οι συζητήσεις με τους φίλους.

Η χρήση κάνναβης από ανήλικους μειώνει το IQ τους


Η χρήση κάνναβης από ανήλικους μειώνει το IQ τους

Η συστηματική χρήση κάνναβης από την εφηβεία συνδέεται με σημαντική και μη αναστρέψιμη μείωση των γνωσιακών ικανοτήτων αργότερα στη ζωή, συμπεραίνει νέα, μεγάλη μελέτη. Τα αποτελέσματα δείχνουν μάλιστα ότι κάποιος που αρχίζει να καπνίζει κάνναβη σε μόνιμη βάση πριν από τα 18 «χάνει» ως τα 38 του 8 μονάδες από το IQ του σε σχέση με τους μη χρήστες συνομηλίκους του.

Έρευνα για τα social media και tv



Η «κοινωνική τηλεόραση», σε μετάφραση του όρου social TV, γίνεται χρόνο με το χρόνο μαζικό φαινόμενο σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης του Ericsson ConsumerLab «Consumer Trend TV & Video 2012».
Το 62% των θεατών χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ παρακολουθούν κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα -αύξηση18% μέσα σε ένα χρόνο-, με το 66% των γυναικών να υιοθετεί αυτήν τη συμπεριφορά, σε σύγκριση με το 58% των ανδρών.

Υψηλή... τάση για τον νέο γραμματέα

Την πρώτη -μετά τις εκλογές του Ιουνίου- σοβαρή αναμέτρηση θα έχουν την Πέμπτη, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί για την εκλογή νέου γραμματέα της ΝΔ, οι δύο τάσεις που έχουν διαμορφωθεί στο εσωτερικό του κόμματος. Από τη μία πλευρά είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι μονόδρομος και από την άλλη εκείνοι που εκτιμούν ότι ο κ. Σαμαράς έχει αποστεί των προεκλογικών του θέσεων και ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει μια άλλη τακτική. Η σύγκρουση θα κορυφωθεί με την ψηφοφορία, καθώς η πρώτη τάση θα

Βενιζέλος: Ο κ. Σαμαράς δεν είναι πρωθυπουργός μονοκομματικής κυβέρνησης


Βενιζέλος: Ο κ. Σαμαράς δεν είναι πρωθυπουργός μονοκομματικής κυβέρνησης
Ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε μεν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κρατάει αποστάσεις από την κυβέρνηση («δεν την κάνουμε γυριστή για τις δεσμεύσεις των μέτρων ύψους 11,5 δισ. Στήριξα και θα στηρίξω τον κ.Σαμαρά σε διεθνές επίπεδο») και ότι η «η χώρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εισέλθει σε κυβερνητική κρίση», επεσήμανε όμως ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Σαμαράς μπορεί να συμπεριφέρεται σαν πρωθυπουργός μονοκομματικής

Ταχύτερη έκδοση βίζας για αύξηση του τουρισμού ζήτησε η Ράπτη

Στη Βουλή συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση
της βουλευτού Α΄ Θεσσαλονίκης κας Έλενα Ράπτη προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Τουρισμού, με θέμα «Διευκόλυνση έκδοσης βίζας για την αύξηση του τουρισμού».
Η κ. Ράπτη έθεσε στους υπουργούς την κρισιμότητα της επιτάχυνσης των διαδικασιών έκδοσης βίζας ενώ δεν

Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τις συντάξεις



Τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι "σε δυο μήνες η κυβέρνηση αντιμετώπισε το πρόβλημα των συντάξεων μαϊμού", σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι ο Σίμος Κεδίκογλου "ή αγνοεί την πραγματικότητα ή  την αποκρύπτει σκόπιμα, υποβαθμίζοντας τις θυσίες που κατέβαλαν οι Έλληνες κατά τα δυο τελευταία χρόνια".

Ευ. Βενιζέλος: απαραίτητη η στήριξη των επιλογών της κυβέρνησης Μιλώντας στην ΚΟ του ΠαΣοΚ άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό και εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ


Ευ. Βενιζέλος: απαραίτητη η στήριξη των επιλογών της κυβέρνησης





 
 
Την ανάγκη κοινωνικής στήριξης των επιλογών της κυβέρνησης επισήμανε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην ΚΟ του κόμματός του.

Τόνισε ότι η παράταση του χρόνου προσαρμογής τέθηκε στο τραπέζι από την τρόικα πριν το κάνει η κυβέρνηση, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι «
επενδύει στην καταστροφή της χώρας».

Συνέλευση σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική

Συνέλευση του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα
Όπως έγινε γνωστό, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στον χώρο της Υφανέτ στην περιοχή της

Βαριά καμπάνα σε ΠΑΟΚ



O ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε τελικά από την ΟΥΕΦΑ με ετήσιο αποκλεισμό με τριετή αναστολή, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ.
Τα επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα στοίχισαν στον «δικέφαλο» καθώς τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με «βαριά καμπάνα» που είναι ετήσιος αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετή αναστολή,

Για πέμπτη φορά πατέρας



Το πέμπτο του παιδί απέκτησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος είναι παντρεμένος με την πρώην ευρωβουλευτή Μαίρη Ματσούκα.
Ο πανευτυχής πατέρας απουσίασε αυτό το διάστημα από τα εσωκομματικά δρώμενα στο ΠΑΣΟΚ λόγω και του ευτυχούς γεγονότος της γέννησης του νέου του παιδιού. Οι σχέσεις του με την ηγεσία του κόμματος είναι εξαιρετικά τεταμένες και αναμένεται με ενδιαφέρον ποιά

ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΤΟΚΑ ΣΕ 12 ΔΟΣΕΙΣ

Πληρώστε τον φόρο εισοδήματος με πιστωτική κάρτα και εξοφλείστε την οφειλή μέχρι σε 12 άτοκες δόσεις. Την ώρα που το Δημόσιο δίνει στους φορολογούμενους τη δυνατότητα να πληρώσουν την οφειλή τους στην εφορία σε 7 δόσεις -με την προϋπόθεση ότι έχουν εισόδημα κάτω από 60.000 ευρώ-, οι τράπεζες προσφέρουν μέχρι 12 άτοκες δόσεις.
Όμως το «προνόμιο» αυτό το έχουν μόνο όσοι διαθέτουν σήμερα στο πορτοφόλι τους πιστωτική κάρτα με επαρκές πιστωτικό όριο.

19 εκ. ευρώ για τον Οδικό Άξονα Μουδανιά -Ποτίδαια


Κεντρική Μακεδονία 19 εκ. ευρώ για τον Οδικό Άξονα Μουδανιά -Ποτίδαια

Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον των τεχνικών εταιρειών για το οδικό έργο «Μουδανιά- Ποτίδαια». Δεσμευτικές προσφορές, μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία της 21ης Αυγούστου, κατέθεσαν 12 εταιρείες, με τη μεγαλύτερη έκπτωση στη προσφορά της, 33,56%, να έχει υποβάλλει η Αθωνική Τεχνική.

Πιο συγκεκριμένα, προσφορές κατά σειρά μειοδοσίας, υπέβαλαν οι: Αθωνική Τεχνική Α.Ε., Γ. Πετρής ΑΤΕ, Εργοδομή ΑΒΕΤΕ, Πρίσμα Δομή ΑΤΕ, Δομοτεχνική Α.Ε., ΕΝΙΠΕΑΣ Α.Ε., ΣΧΣ ΑΤΕΕ, Κόκκινος ΑΤΕΕ, Σιδηροδρομικά Έργα ΑΤΕ, Ξανθάκης ΑΤΕ, ΑΚΜΗ ΑΤΕ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, ΕΤΕΘ Α.Ε., ΤΕΝΑ ΑΤΕΒΕ.

Θεσσαλονίκη: Κλέβουν τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα...κάθε μέρα !


Κεντρική Μακεδονία Θεσσαλονίκη: Κλέβουν τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα...κάθε μέρα !

Του Φώτη Κουτσαμπάρη 
Φτερά κάνουν καθημερινά στη Θεσσαλονίκη κατά μέσο όρο τρία αυτοκίνητα. Οργανωμένα κυκλώματα ή μεμονωμένα άτομα τα κλέβουν με κύριο σκοπό τη μετατροπή τους σε ανταλλακτικά. Επίσης διαρρήκτες ανοίγουν ημερησίως κατά μέσο όρο δέκα οχήματα, για να αφαιρέσουν από το εσωτερικό τους ό,τι θεωρούν πολύτιμο.

Στο στόχαστρο των κακοποιών είναι και οι μοτοσικλέτες, ενώ μικρότερη προτίμηση δείχνουν στα μηχανάκια. Από το σύνολο των τροχοφόρων που αφαιρούνται περίπου το 55% εντοπίζεται από την αστυνομία και επιστρέφεται στους ιδιοκτήτες.

Πρατήριο στο Κιλκίς πουλούσε βενζίνη Σκοπίων !


Κεντρική Μακεδονία Πρατήριο σε Κιλκίς πουλούσε βενζίνη Σκοπίων !

H Διεύθυνση Εμπορίου Κιλκίς αποκάλυψε κομπίνα που έκανε πρατήριο καυσίμων στο Κιλκίς. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έκανε στο πρατήριο διαπίστωσε ότι τα τιμολόγια αγοράς ήταν του προηγούμενου μήνα! Το γεγονός αποτέλεσε την αφορμή να αποκαλυφθεί η κομπίνα που έκαναν ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, οι οποίοι είχαν ενοικιάσει το εν λόγω πρατήριο καυσίμων στο Κιλκίς και πουλούσαν φθηνότερα την βενζίνη, την οποία έφερναν καθημερινά από τη FYROM.

Προσλήψεις καθαριστριών σε σχολεία του Δήμου Πέλλας


Κεντρική Μακεδονία Προσλήψεις καθαριστριών σε σχολεία του Δήμου Πέλλας

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας

Η Πρόεδρος της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ,

Έχοντας υπόψιν:

1.Τις διατάξεις του άρθρου 69 παρ.1 και 2 του Ν.4002/2011 ,

2.Τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 113 του Ν.1892/1990 όπως ισχύουν σήμερα,

Αστυνομικοί Λήστεψαν Γεωργιανές στη Θεσσαλονίκη !


Κεντρική Μακεδονία Αστυνομικοί Λήστεψαν Γεωργιανές στη Θεσσαλονίκη !

Δύο αρχιφύλακες που υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα στην πλατεία Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν, καθώς φαίνεται ότι λήστεψαν τρεις γυναίκες από τη Γεωργία που πωλούσαν λαθραία τσιγάρα στην πλατεία Αριστοτέλους...

Ο φόβος των απείθαρχων βουλευτών πάνω από το Μαξίμου Στρατηγική Σαμαρά με απειλές «δραχμής» και υποσχέσεις για «τελευταίο πακέτο»


Ο φόβος των απείθαρχων βουλευτών πάνω από το Μαξίμου
Την αναγκαία κοινωνική στήριξη επιζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της οριστικοποίησης των νέων μέτρων, ενώ ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς μιλά για μαραθώνιο που τρέχει η χώρα και είναι πεπεισμένος πως στο τέλος θα αναφωνήσει: «Νενικήκαμεν». 

Στη σκιά των υπουργικών διαφωνιών για τα ειδικά μισθολόγια, οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού επιζητούν την ενεργό στήριξη των βουλευτών της Ν. Δ. που εμφανίζονται απρόθυμοι μέχρι στιγμής να στηρίξουν το νέο πακέτο των μέτρων και ήδη στο παρασκήνιο κυριαρχούν έντονες συζητήσεις για τη στάση τους την ώρα της ψηφοφορίας.

«Μαχαίρι»σε μισθούς υπουργών και δαπάνες μισθωμάτων



Περισσότερα από 400.000 ευρώ θα εξοικονομηθούν από τις περικοπές στους μισθούς του πρωθυπουργού και των μελών του υπουργικού συμβουλίου που περιλαμβάνονται – μεταξύ άλλων – στο νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή, ενώ από τις μειώσεις στα μισθώματα που καταβάλλονται για να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Χωρίς αντίπαλο στη Σοσιαλιστική Διεθνή ο Γ. Παπανδρέου



Χωρίς αντίπαλο, όπως όλα δείχνουν, επαναδιεκδικεί την 1η Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου την επανεκλογή στην ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αφού η Σεγκολέν Ρουαγιάλ αποφάσισε να μην είναι τελικά υποψήφια.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται από σήμερα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για επαφές και ζυμώσεις, αφού μέχρι τις τελευταίες ώρες δεν αποκλείεται να κατατεθεί και άλλη υποψηφιότητα.

«Θα τα πούμε στους δρόμους», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση Ανάμεσα στους διαδηλωτές στη ΔΕΘ ο κ. Αλ. Τσίπρας


«Θα τα πούμε στους δρόμους», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση
«Ραντεβού» στους δρόμους, τις διαδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις συνδικαλιστικών και άλλων ομάδων, δίνει η Κουμουνδούρου, εν αναμονή της νέας πολιτικής περιόδου, έπειτα από τη σύντομη θερινή ανάπαυλα.
Η επιδίωξη είναι διπλή: από τη μία πλευρά να ξεχαστούν οι εντυπώσεις που κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα περί πολυφωνίας, με τις αντιφατικές δηλώσεις και παρεμβάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ· από την άλλη, να καταβληθεί προσπάθεια κεφαλαιοποίησης των αναμενόμενων κοινωνικών αντιδράσεων, εν αναμονή της επιβεβαίωσης των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση και τα οποία έχουν τεθεί για μία ακόμη φορά ως προϋπόθεση για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας από την τρόικα.

Βενιζέλος κατά πολυφωνίας.ΚΟ ΠΑΣΟΚ στη σκιά διαφοροποίησης του Κ. Σκανδαλίδη


ΚΟ ΠΑΣΟΚ στη σκιά διαφοροποίησης του Κ. Σκανδαλίδη

Με αντικείμενο το «καυτό» θέμα της έγκρισης των νέων μέτρων, συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας στην Οργανωτική Γραμματεία του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε «κρίσιμες πολιτικά» τις επόμενες ημέρες. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να κρατήσει έμμεσες αλλά σαφείς αποστάσεις από τον τρόπο που διαπραγματεύτηκε ο πρωθυπουργός στο Βερολίνο και το Παρίσι, εκτιμώντας ότι ο κ. Σαμαράς θα μπορούσε να αποκομίσει μεγαλύτερα οφέλη στις συναντήσεις του. 

Τα τρία μέτρα "φωτιά" που διχάζουν τους πολιτικούς αρχηγούς


Τα τρία μέτρα "φωτιά" που διχάζουν τους πολιτικούς αρχηγούς  Αύριο το πρωί η συνάντησή τους
Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί καλούνται να κάνουν οι τρεις αρχηγοί στην αυριανή σύσκεψη στις 10 το πρωί. Το ταξίδι Σαμαρά μπορεί να πήγε καλά ωστόσο ο δρόμος είναι ανηφορικός στο εσωτερικό. Όχι μόνο λόγω κοινωνικών αντιδράσεων, αλλά και λόγω των αντιδράσεων εντός των κομμάτων με αφορμή το σκληρό πακέτο που υποσχέθηκε σε Μέρκελ και Ολάντ ότι θα περάσει.
Γόρδιος δεσμός αποδεικνύονται τα ειδικά μισθολόγια, αλλά και η μείωση του προσωπικού του Δημοσίου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ενώ οι μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις, αλλά και οι περικοπές στον 13ο και 14ο μισθό προκαλούν αναταράξεις μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Μόνο με κάρτα οι αγορές πάνω από 300 ευρώ!



Ήδη οι μεγάλες αγορές από 1.500 ευρώ και πάνω βάσει νόμου γίνονται αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή ακόμη και με επιταγή. Πλέον το ποσό αυτό θα “πέσει” στα 300 ευρώ.

Αυτό είναι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή το σχέδιο ώστε να μπορέσει να αυξήσει το κράτος τα έσοδα από τον ΦΠΑ, αλλά και να περιορίσει το φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα.

"Οι αξιωματικοί των 900 ευρώ"! Γιατί ένας νέος επιλέγει την εισαγωγή του σε στρατιωτική σχολή;

`Οι αξιωματικοί των 900 ευρώ`! Γιατί ένας νέος επιλέγει την εισαγωγή του σε στρατιωτική σχολή;
Γιατί ένας νέος να επιλέξει να εισαχθεί σε μία στρατιωτική σχολή.:

Οι νέοι που κατόρθωσαν να πιάσουν τις εξαιρετικά υψηλές βάσεις των στρατιωτικών σχολών,αποτελούν ασφαλώς την αφρόκρεμα των μαθητών που διάβασαν πολύ,προετοιμάστηκαν σκληρά και πέτυχαν έναν υψηλό στόχο.

Αυτοί θα είναι οι αυριανοί αξιωματικοί που όπως όλα δείχνουν θα είναι οι αξιωματικοί των 900 ευρώ,κακοπληρωμένοι,θα αναγκάζονται να εργάζονται χωρίς ωράριο,χωρίς να γνωρίζουν πότε ο κάθε ΥΕΘΑ θα βρίσκει τη ...διάθεση να υπογράφει τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις τους για να ξέρουν που θα ...ξημερώσουν.

Μ. Κατσαβάκης: Δεν κάναμε τίποτα σωστά

Εκνευρισμένος με τους παίκτες του για την κακή εικόνα που έδειξαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, παρουσιάστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά
το τέλος της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε ότι δεν έκαναν τίποτα από το πλάνο που τους είχε ζητήσει, χωρίς μάλιστα να μπορεί να βρει εξήγηση για ποιο λόγο ο Αρης έδειξε αυτό το κακό πρόσωπο

Γιορτή σταφυλιού και τρύγου στο Νέο Ρύσιο

Γιορτή του σταφυλιού και του τρύγου διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά στο δήμο Θέρμης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων
«Θέρμης Δρώμενα». Η γιορτή σταφυλιού στο Νέο Ρύσιο ξεκίνησε το 1983, σαν μια προσπάθεια προβολής της καλλιέργειας του αμπελιού, του σταφυλιού και των παραγώγων του.
Σήμερα πλαισιώνεται από ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις: Συναυλίες, εκθέσεις , παραδοσιακά χορευτικά σύνολα
Κατά τη διάρκεια της γιορτής, διοργανώνεται έκθεση