Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ : Οι 732 υποψηφιότητες για την Κεντρική Επιτροπή

Στην τελική ευθεία ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τις εκλογές της 15ης Μαΐου - Στόχος να δώσει μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής

Ο Πάπας ρίχνει ευθύνες στο ΝΑΤΟ για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Ευθύνες στο ΝΑΤΟ ρίχνει ο Πάπας Φραγκίσκος για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δηλώνει ότι το «γάβγισμα» του ΝΑΤΟ στην πόρτα της Ρωσίας μπορεί να οδήγησε στην εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία. Σημειώνει δε, ότι προσφέρθηκε να συναντήσει τον Ρώσο πρόεδρο στη Μόσχα.

Αλέξης Τσίπρας: "Η ΔΕΗ πρωτοστατεί στην αισχροκέρδεια - Λύση είναι η πολιτική αλλαγή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατήγγειλε την αισχροκέρδεια της ΔΕΗ και εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση για το νεοφιλελεύθερο δόγμα που ακολουθεί πιστά με αποτέλεσμα οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Κατατέθηκε η πρώτη ομαδική αγωγή κατά της ΔΕΗ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Την πρώτη συλλογική αγωγή εναντίον της ΔΕΗ, με κεντρικό ζητούμενο την ακύρωση της Ρήτρας Αναπροσαρμογής κατέθεσε σήμερα η Ένωση Καταναλωτών

Δημοσκόπηση Alco για το Open: Ανησυχία και δυσαρέσκεια για την ακρίβεια - Νέα μείωση της διαφοράς ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ


Την ακρίβεια θεωρεί ως το μεγαλύτερο πρόβλημα η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, όπως αναδεικνύεται στη μεγάλη δημοσκόπηση της Alco για το Open, η οποία προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ανοικτού Καναλιού, με την Πόπη Τσαπανίδου.

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 3χρονη στο Ιπποκράτειο – Μήνυση από τους γονείς

Θρήνος για την 3χρονη που πέθανε το Σάββατο στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, με τους γονείς της να καταθέτουν μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε πρόωρες εκλογές και όλοι ψάχνονται

Αλλαγή πολιτικών δεδομένων ή κίνηση τακτικής της Χαριλάου Τρικούπη; Αυτό είναι το ερώτημα που υπάρχει σε όλες τις πολιτικές συζητήσεις από το βράδυ της

Αλέξης Τσίπρας: Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για “το προκλητικό πάρτι «golden boys» της ΔΕΗ

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας φέρνοντας στη Βουλή το θέμα του

Κυβέρνηση Μητσοτάκη : Κρύος ιδρώτας από τις μυστικές δημοσκοπήσεις

Εις γνώσιν της κυβέρνησης έχουν περιέλθει δημοσκοπήσεις που δείχνουν συρρίκνωση της διαφοράς -στη ζώνη του 4%- με τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την πρόθεση ψήφου

Αμοιβές: Ο νέος βασικός μισθός - Πώς διαμορφώνονται τα επιδόματα

Ο βασικός μισθός ανέρχεται πλέον, από την Πρωτομαγιά, στα 713 ευρώ, αλλά υπάρχουν πάνω από 700.000 μισθωτοί που λαμβάνουν λιγότερα.

Στην Ηλεία σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Στον νομό Ηλείας περιοδεύει σήμερα Τρίτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Έρχονται ανατιμήσεις σε 300 προϊόντα – Αυξήσεις έως 50% τον Μάιο και τον Ιούνιο σε βασικά αγαθά

Ποδαρικό με ανατιμήσεις σε δεκάδες βασικά αγαθά αναμένεται να κάνει ο Μάιος, επιφέροντας ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.