Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Νίκη των Σοσιαλδημοκρατών δείχνουν τα exit polls στη Ρουμανία

Βουλευτικές εκλογές σήμερα στη Ρουμανία
To Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Ρουμανίας (PSD) κέρδισε στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην χώρα συγκεντρώνοντας ποσοστό 45,5- 45,8% των ψήφων, σύμφωνα με δύο exit poll που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ -Την Πέμπτη μοιράζει 2 εκατ. ευρώ

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στο τζόκερ στην κλήρωση της Κυριακής. Ετσι, την Πέμπτη, ο ΟΠΑΠ θα διανείμει ποσό 2 εκατ. ευρώ!
Οι χρυσοί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Τσιρώνης: Τι Θα Γίνει Με Τους Αγρότες Που Φαίνεται Να Πήραν Λεφτά Από Το Πακέτο Χατζηγάκη, Αλλά Δεν Τα Είδαν Ποτέ

“Να θυμίσω ότι οι αγρότισσες και οι αγρότες ανακαλύπτουν με δηλώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι έχουν πάρει λεφτά από το «πακέτο Χατζηγάκη», ενώ ποτέ δεν έχουν πάρει αυτά τα λεφτά;” Τα λόγια ανήκουν στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος, μιλώντας χθες στη Βουλή στα πλαίσια της

Εκθεση-σοκ για την υγεία στην Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που αμελούν την υγεία τους κυρίως για οικονομικούς λόγουςΣε ελεύθερη πτώση κινούνται οι δαπάνες υγείας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που αμελούν την υγεία τους κυρίως για

Μιχάλης Καρχιμακης:Ο δεξιός λαϊκισμός του Κυριακου Μητσοτακη για το Τσοβόλα Δώστα ολα,και η διάψευση Παλαιοκρασσά .

Τον δεξιό σας παραληρηματικό σας λαϊκισμό που επιδοθήκατε κατα την συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή με το πολυφορεμένο απο την παράταξη σας "Τσοβόλα δώστα ολα" κύριε Μητσοτακη έρχεται να διαψεύσει ο υπουργός της Κυβέρνησης του πατέρα σας κ.Παλαιοκρασας που διεδέχθη τον κ.Τσοβολα στο υπουργείο

Εκρηκτικοί διάλογοι στο Eurogroup: Αν μας πιέσετε με μέτρα, θα πάμε σε εκλογές -Αν δεν αντέχετε, να πάτε

Φωτογραφία: EUROKINISSIΣε εξαιρετικά δεινή θέση βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά τη διάρκεια του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.«Δεν μπορούμε να πάρουμε νέα μέτρα, αν μας πιέσετε κι άλλο θα αναγκαστούμε να πάμε σε εκλογές», είπε ο υπουργός Οικονομικών στους ομολόγους του στην ευρωζώνη, θέτοντας ξεκάθαρο δίλημμα.

Ο Πάολο Τζεντιλόνι νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας

Φωτογραφία: AP/ Shakh AivazovΟ Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα κάλεσε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Πάολο Τζεντιλόνι και του έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μετά την παραίτηση του Ματέο Ρέντσι.
Ο 62χρονος πρώην ΥΠΕΞ που είναι βασικό στέλεχος στο Δημοκρατικό Κόμμα διατηρεί καλές σχέσεις με τον τέως

Σαρωτική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά

11.12.2016
Επικράτησε ο ΠΑΟΚ επί του Πλατανία στη Τούμπα.
Με 3 γκολ ο ΠΑΟΚ νίκησε τους φιλοξενούμενους.
Συγκεκριμένα:

Επίθεση ΝΔ στον Παρασκευόπουλο για τη σημαία: «Παραλήρημα και περίσσευμα θράσους»

Για «δηλώσεις-παραλήρημα» και «περίσσευμα θράσους» κατηγορεί η ΝΔ, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της ελληνικής σημαίας.

ΠΑΣΟΚ: Ντροπή για τη δημοκρατία η δήλωση Παρασκευόπουλου για τη Χρυσή Αυγή

ΠΑΣΟΚ: Ντροπή για τη δημοκρατία η δήλωση Παρασκευόπουλου για τη Χρυσή Αυγή Ως ντροπιαστική για τη Δημοκρατία χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις-βόμβα Παρασκευόπουλου ο οποίος εκτίμησε ότι πρέπει να αναζητηθεί η σύγκλιση με τη Χρυσή Αυγή, όχι η ρήξη.

Βόμβα Παρασκευόπουλου: Να προτιμήσουμε τη σύγκλιση με τη Χρυσή Αυγή, όχι τη ρήξη

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOCΝα ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος. Σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κηυριακής». Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστηρίζει πως η

Οι αγρότες ζητούν συζήτηση στη Βουλή για τα προβλήματά τους -Με το χέρι στη μίζα των τρακτέρ

 Οι αγρότες ζητούν συζήτηση στη Βουλή για τα προβλήματά τους -Με το χέρι στη μίζα των τρακτέρ [εικόνες]Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στα ιστορικά Αμπελάκια του δήμου Τεμπών, η πανελλαδική συνάντηση αγροτών με πρωτοβουλία Λαρισαίων αγροτοσυνδικαλιστών.Περισσότεροι από 80 εκπρόσωποι αγροτικών φορέων βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της

Συντριπτικό προβάδισμα 30,5% της ΝΔ έναντι 15,1% του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 30,5 % στη ΝΔ έναντι 15,1% του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Για πρώτη φορά η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ( 35,4%) ανεξαρτήτως τι ψηφίζουν απαντούν ότι θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό τη ΝΔ.

Η απάντηση του Βενιζέλου στον Τσακαλώτο

Η απάντηση του Βενιζέλου στον ΤσακαλώτοΟ Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε με γραπτή δήλωση στα όσα ανέφερε εις βάρος του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Συγκεκριμένα ο κ.Βενιζέλος αναφέρει: