Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Αλέξης Τσίπρας: "2,2 δισ. ευρώ τα υπερκέρδη των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα 12μηνο"

Στα υπερκέρδη των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας που σημειώθηκαν μεταξύ του Ιουλίου του '21 και του Ιουνίου του '22, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. "Κακόγουστο ανέκδοτο η εκ των υστέρων φορολόγησή τους".

Μιχάλης Καρχιμάκης : Μια πολιτική σκευωρία σε βάρος του που κράτησε 6 χρόνια για να τον φιμώσουν ,εξ αιτίας της σύγκρουσης του με συστήματα συμφερόντων.

 Μια πραγματική πολιτική σκευωρία σε βάρος του ,για να τον φιμώσουν εξ αιτίας της σύγκρουσης του με την ανομία και τις διεφθαρμένες πρακτικές ενός συστήματος συμφερόντων.

Προσωπικός γιατρός: Πότε ξεκινούν οι πρώτες εγγραφές πολιτών - Ποιους γιατρούς μπορούν να επιλέξουν

Τέλος Ιουλίου ανοίγει τελικά η πλατφόρμα για τον προσωπικό γιατρό για κάποιες περιοχές της χώρας.

Αδιανόητο: Δουλεύουμε 181 ημέρες το χρόνο για να πληρώνουμε φόρους και εισφορές

Για 181 από τις 365 ημέρες του χρόνου εργάστηκαν φέτος, οι Έλληνες πολίτες για να πληρώσουν φόρους και εισφορές στο κράτος.

H Ρωσία έβαλε και την χώρα μας στη μαύρη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες»

Κι’ άλλες ευρωπαϊκές χώρες, περιλαμβανομένης της Ελλάδας, έβαλε η Ρωσία στον κατάλογο με τις «μη φιλικές χώρες», περιορίζοντας τις προσλήψεις στις διπλωματικές τους αποστολές.

Χωρίς τον Νίκο Ανδρουλάκη η παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου!

Πολλές συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει τόσο το νέο βιβλίο του Ευάγγελου Βενιζέλου («Εκδοχές πολέμου 2009-2022 –Μια συζήτηση με τον Γιώργο Κουβαρά για το παρασκήνιο της οικονομικής κρίσης και όσα ακολούθησαν», εκδόσεις

Δάσος Δαδιάς: Απειλείται ένα από τα σημαντικότερα οικοσυστήματα της Ευρώπης

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Σουφλί απειλεί να καταστρέψει μια από τις σημαντικότερες προστατευόμενες περιοχές σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.