Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ενημερώνει πως η λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων συνεχίζεται κανονικά αλλά στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης ζητείται από το συναλλακτικό κοινό να περιορίσει τη διενέργεια συναλλαγών με φυσικό τρόπο όπως και τη χρήση μετρητών.

Κορονοϊός: Ο Τραμπ κήρυξε τις ΗΠΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου, προσπαθώντας να δείξει στους Αμερικανούς πολίτες ότι αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τον νέο κορονοϊό, αφού επί εβδομάδες έδειχνε να υποβαθμίζει την απειλή.

WEB TV TO ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ : Κορονοιος από την Ανατολή μέχρι τη Δύση..



WEB TV TO ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ : Κορονοιος από την Ανατολή μέχρι τη Δύση..

Κορονοϊός: Η Αλβανία κλείνει τα σύνορα με την Ελλάδα

Το μέτρο της απαγόρευσης των μετακινήσεων από και προς στην Ελλάδα αποφάσισε ο Έντι Ράμα στο πλαίσιο περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού στην Αλβανία.«Από αύριο στις 10:00 σταματούν οι μεταφορές προς και από την Ελλάδα αεροπορικώς και οδικώς» έγραψε συγκεκριμένα ο Αλβανός

Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα

Θετική στoν κορονοϊό διεγνώσθη η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτησή

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Εκτελέστε τα θρησκευτικά σας καθήκοντα από το σπίτι

Η Αλβανική Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία, εκτός από τα προληπτικά μέτρα των πρώτων ημερών για την αναστολή των προγραμμάτων κατήχησης για όλες τις ηλικίες, καθώς και για όλες τις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στα θεσμικά όργανα, έλαβε επιπρόσθετα μέτρα.

Αναβάλλονται πρωινά και απογευματινά ιατρεία στο «Παπαγεωργίου»


Αναβάλλονται όλα τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ θα διεξάγονται μόνο τα έκτακτα χειρουργεία. Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου, λόγω της

Κορονοιός στην Ελλάδα: Κλείνουν μπαρ, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα

Έκτακτα μέτρα ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο κ. Τσιόδρας ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Κορονοϊός στην Ελλάδα: 73 νέα κρούσματα – Συνολικά 190 τα περιστατικά

Νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα που φτάνουν τα 73 ανακοίνωσε πριν λίγο το υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας στα 190. Χθες ανακοινώθηκε και ο πρώτος νεκρός στην Ελλάδα, ο 66χρονος που είχε γυρίσει από εκδρομή στους Άγιους Τόπους στα τέλη Μαρτίου, ενώ τα κρούσματα ήταν 117.

Κορονοϊός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ισπανία

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ κήρυξε σήμερα τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο πλαίσιο της μάχης που δίνουν οι αρχές ενάντια στην εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, που θα συγκληθεί αύριο,θα εγκριθεί το σχετικό διάταγμα με το οποίο η Ισπανία "θα τεθεί

Οι φασίστες χτυπούν ξανά στη Θεσσαλονίκη

Οπως έκαναν και πρόπερσι με την κατάπτυστη επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, έτσι και τώρα, γνωστοί ακροδεξιοί, όπως ο «Ιερός Λόχος 2012», στοχοποιούν τον δήμαρχο Δέλτα, Γιάννη Ιωαννίδη, επειδή «τόλμησε» να υποδεχτεί την τουρκική αποστολή του Δήμου Ακντενίζ στο πλαίσιο προγράμματος για περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα.

Ορκίστηκε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου



Σε πανηγυρικό κλίμα - παρά τον περιορισμένο λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού - προσκεκλημένων, ορκίστηκε ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, η τέως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίλιππος Πετσάλνικος έπασχε από λευχαιμία και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και κατέληξε.

Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1

«Ζωντανός» στο παιχνίδι της πρόκρισης στους προημιτελικούς του Europa League έμεινε ο Ολυμπιακός, μετά το αποψινό 1-1 με την Γουλβς στο άδειο Καραϊσκάκη (λόγω κορονοϊού το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των «16» της διοργάνωσης.