Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΑΡΗΣ: Αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ ο Πολατιάν

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα
του ΑΡΗ και ενίσχυση με συγκεκριμένα στελέχη. Χρέη τιμ μάνατζερ της ομάδας αναλαμβάνει από αύριο ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής Λάζαρος Πολατιάν, ενώ κοντά στην ανάληψη της θέσης του γενικού αρχηγού είναι ο Βασίλης Δημητριάδης.
Ο πρώην διαιτητής που βρέθηκε σήμερα στις κερκίδες του Κλ. Βικελίδης έχοντας προηγουμένως παραιτηθεί από παρατηρητής

ΦΕΥΓΕΙ Η ΤΙΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

Την πιθανότητα να μεταφέρει την έδρα της εκτός Ελλάδος εξετάζει η τσιμεντοβιομηχανία Τιτάν, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Δημήτρη Παπαλεξόπουλο.
Ο κ. Παπαλεξόπουλος, σε συνέντευξή του  στη «Welt am Sonntag», αναφέρεται στις δυσκολίες δανεισμού των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και στην πτώση της ζήτησης στην αγορά

Πέντε λόγοι για να κοιμάστε γυμνές!

Αν είστε από αυτές, που για να κοιμηθείτε βάζετε πιτζάμες, ζακέτες
και κάλτσες, τους χειμερινούς μήνες φυσικά, σας πληροφορούμε, ότι ακόμα κι αν κρυώνετε, καλύτερα να βάλετε μια κουβερτούλα ακόμη, παρά να φορτώνετε το σώμα σας με περιττά ρούχα. Ο λόγος; Σύμφωνα με έρευνες, το να κοιμάται μία γυναίκα γυμνή, εντελώς γυμνή όμως, μπορεί να έχει πολλά θετικά για την υγεία της. 
Αυτά τα "καλά" λοιπόν σύμφωνα με το queen.gr είναι τα εξής:

Γκολ με το καλησπέρα ο Άρης στο ματς ζωής και θανάτου!

Νίκη-οξυγόνο ψάχνει ο Άρης στο σημερινό κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να
μείνει ζωντανός στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία. Έτσι και με το... καλησπέρα σας ο Κοέλιο σημείωσε με κεφαλιά

Γιούνκερ: Κάποιοι Γερμανοί πολιτικοί πλήγωσαν την Ελλάδα



Βαθιές πληγές στην Ελλάδα άφησαν ορισμένοι Γερμανοί πολιτικοί στην αρχή της κρίσης, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ.
Ωστόσο, όπως, αναφέρει ο κ. Γιουνκέρ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Focus», τον τρόμαξαν εξίσου τα πανό των διαδηλωτών στην Αθήνα με την Καγκελάριο Μέρκελ να φορά ναζιστική στολή.
«Ξαφνικά ήλθαν στην επιφάνεια εχθρικά συναισθήματα, που θα

Βενιζέλος:Νομίζουν ότι θα βρουν την κολυμβήθρα του Σιλοάμ στον ΣΥΡΙΖΑ…



«Έχουμε βεβαίως και περιορισμένα γνωστά και επώνυμα φαινόμενα καιροσκοπισμού κάποιων που νομίζουν ότι θα βρουν στον ΣΥΡΙΖΑ την κολυμβήθρα του Σιλοάμ για τον καθοριστικό τους ρόλο σε κρίσιμες επιλογές  του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ», τονίζει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφορικά με την μετακίνηση στελεχών του κόμματος στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Βενιζέλος μίλησε και για το συνέδριο του κόμματος και όπως

Η διάδοχος της Καϊλή...





Η έκπληξη στις λιστομαχίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ανήκει στο ωραίο φύλο και είναι μόλις 25 ετών και γιατρός.
Η... πανέμορφη Θεσσαλονικιά, Πέννυ Δαλαμπούρα, η οποία είναι πολιτική φίλη τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του Νίκου Ανδρουλάκη, θεωρείται από πολλούς το νέο ανερχόμενο πρόσωπο της συμπρωτεύουσας.

«Απόβαση» στην Θεσσαλονίκη από 220 κυρίες από την Τουρκία

 
 
«Άρωμα γυναίκας» από κάθε πόλη της Τουρκίας έφεραν στη Θεσσαλονίκη 220 κυρίες από τη γειτονική χώρα, που ξεφάντωσαν χτες βράδυ στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, όπου τις υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και η υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Σετζίλ Ζεϊνέπ Ντογάν.
Με το χτεσινοβραδινό γλέντι, ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της Ημέρας της Γυναίκας που ξεκίνησε

Συντάξεις-"μαϊμού" σε πρώην βουλευτές

Συντάξεις-μαϊμού σε πρώην βουλευτές
Επτά πρώην βουλευτές, 25 ιερείς, 92 πρώην δήμαρχοι και νομάρχες, 420 δημόσιοι υπάλληλοι, 243 στρατιωτικοί, 366 ανάπηροι πολέμου και πέντε δικαστικοί εισέπρατταν εδώ και χρόνια συντάξεις-"μαϊμού" . Η ανακάλυψη έγινε μόλις προχθές έπειτα από έλεγχο που διενήργησε ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας. Όλες οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στους

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ρεπορτάζ : Κ. Π. Παπαδιόχος
(από την Καθημερινή της Κυριακής)
Ενα δύσκολο σταυρόλεξο θα είναι για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης που τοποθετείται, πλέον, περί τα τέλη του μήνα ή εντός του Απριλίου, παρότι ευλόγως διαψεύδεται από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να μην επέλθει πλήρης παράλυση στο κυβερνητικό έργο. Ο κ. Σαμαράς, εάν τελικώς αποφασίσει να «παίξει το χαρτί του ανασχηματισμού» θα πρέπει να τηρήσει ισορροπίες με τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, να μην προκαλέσει

Συναγερμός για το νέο ιό του αναπνευστικού

Συναγερμός για το νέο ιό του αναπνευστικού
Προειδοποίηση προς τις πολιτειακές υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ να έχουν το νου τους για τον θανατηφόρο, νέο ιό του αναπνευστικού εξέδωσαν τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Προλήψεως των Ασθενειών (CDC), καθώς ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας του.
Τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης και θανάτου από τον νέο κοροναϊό (NCoV) έχουν σημειωθεί στη Μέση Ανατολή. Ωστόσο, τρία κρούσματα στη Βρετανία έδειξαν πως είναι πιθανή η

Ένα κόμμα Λοβέρδος, Μόσιαλος και Δράση;...



Την ευκαιρία να ανιχνεύσουν τα κοινά τους στοιχεία θα έχουν η ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου, η Δυναμική Ελλάδα του Ηλία Μόσιαλου και η Δράση του Αντύπα Καρίπογλου σε μία εκδήλωση που πραγματοποιούν από κοινού την προσεχή Τετάρτη. Τα τρία κόμματα κινούνται πάνω κάτω στο ίδιο πλαίσιο αφού  αναζητούν μία νέα φόρμουλα για μεταρρυθμίσεις και αλλαγή των πολιτικών στην Ελλάδα με μόνο εμπόδιο οτι η Δράση κινείται στον φιλελεύθερο χώρο και οι άλλες δύο κινήσεις στον σοσιαλδημοκρατικό.



Διαβάστε την ανακοίνωση:

Πότε έγινε η πρώτη χρεωκοπία στον κόσμο

Μπορεί να βιώνουμε έντονα σήμερα τον εφιάλτη της κρίσης, αλλά η ιστορία διδάσκει ότι η πρώτη επίσημη χρεωκοπία που καταγράφηκε, παγκοσμίως, συνέβη και πάλι στην Ελλάδα το 454 π.Χ

Τον 4ο αιώνα π.Χ. στον Ναό του Απόλλωνα στη Δήλο βρίσκονταν οι θησαυροί της συνομοσπονδίας των ελληνικών πόλεων-κρατών κάτω από την ηγεσία της Αθήνας.
Εκεί φυλασσόταν το τεράστιο ποσό των εισφορών των συμμάχων και εκεί γίνονταν οι συναντήσεις των αντιπροσώπων.

Συζήτηση για τα μεταλλεία χρυσού στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την «έγκριση Απογραφής και Ισολογισμού Έναρξης 1-1-2011 Δήμου Θεσσαλονίκης» θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 14.00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).

Ακολούθως στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί η 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με 65 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι :

Ποιες αλλαγές πρέπει να προσέξετε φέτος στις φορολογικές δηλώσεις

«Παγίδα» έξτρα φόρων κρύβει η υποχρεωτική δήλωση όλων των εισοδημάτων που ισχύει για πρώτη φορά με τις φετινές φορολογικές δηλώσεις

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν φέτος όλα τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2012: Τόκους από καταθέσεις, κέρδη από μετοχές ή μερίσματα, κέρδη από ρευστοποιήσεις μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων ακόμη και επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων πρέπει να αναγραφούν στις

Οι τροφές της μακροζωίας

Ποιες τροφές μας βοηθάνε στο να διατηρήσουμε
το δέρμα και το σώμα μας λαμπερό και νεανικό για περισσότερα χρόνια;
Διαβάστε την παρακάτω λίστα και σιγουρευτείτε ότι δεν ξεχνάτε να συμπεριλαμβάνετε τα παρακάτω «ελιξίρια» στη διατροφή σας
Το ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο είναι η πιο αντιπροσωπευτική πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες.