Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Αναβιώνουν βασικές διατάξεις της δικτατορίας

Κλείνει ένας χρόνος διακυβέρνησης της ΝΔ που τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι ο νεοφιλελευθερισμός στην οικονομία, στις ιδιωτικοποιήσεις και στην αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, ο κομματικός έλεγχος του κράτους, οι πελατειακές σχέσεις

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Έως το τέλος της εβδομάδας η ρύθμιση - Τι θα προβλέπει

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο που θα ρυθμίσει την καταβολή των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν

Ανασχηματισμός: Αναθερμαίνεται η συζήτηση - Οι πιθανές ημερομηνίες

Ανασχηματισμός: Αναθερμαίνεται η συζήτηση - Οι πιθανές ημερομηνίεςΟλοταχώς προς ανασχηματισμό μέσα από "διορθωτικές", κατά την πρωθυπουργική ορολογία, κινήσεις φαίνεται να οδεύει η κυβερνητική μηχανή, σε μια συζήτηση που ανοίγει και κλείνει δημοσίως τις τελευταίες εβδομάδες.

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας :ΠΟΥ: Νέο στέλεχος γρίπης των χοίρων- Ενέχει τον κίνδυνο πρόκλησης ανθρώπινης πανδημίας

Ο  "θα διαβάσει προσεκτικά" την κινεζική μελέτη για το νέο στέλεχος του ιού της γρίπης των χοίρων που ενέχει τον κίνδυνο πρόκλησης ανθρώπινης πανδημίας, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού τονίζοντας εκ προοιμίου

Γιατί οι Ελληνες δεν μπορούν να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους μετά την πενταετία -Τα εισαγόμενα με τα γυρισμένα χιλιόμετρα

Σε «χωματερή» των παλαιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Ευρώπης έχει μετατραπεί η Ελλάδα, καθώς η αγορά αυτοκινήτου κυριαρχείται ήδη από εισαγωγές μεταχειρισμένων επιβατικών και ελαφρών φορτηγών που «σπρώχνει» εκτός κυκλοφορίας η Ευρώπη λόγω των ρύπων τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή 8,6 εκατ. ευρώ σε 6.376 δικαιούχους

Σε νέα πληρωμή ύψους 8,6 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Η ΕΕ ανακοίνωσε τις 14 χώρες στις οποίες ανοίγει τα σύνορά της από αύριο

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η πρώτη λίστα με 14 χώρες από τις οποίες θα μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα οι πολίτες τους σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιουλίου.

Ο Μητσοτάκης αγνοεί την προειδοποίηση Σαμαρά να μην κάνει διάλογο με την Τουρκία

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΠρος δημιουργία μετώπων στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις σχέσεις με την Άγκυρα.Η αποκάλυψη του παρασκηνίου του τηλεφωνήματος Μητσοτάκη- Ερντογάν και η ένταξή του σε μια στρατηγική για εφόλης της ύλης διάλογο με την Άγκυρα, ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Βιολογική γεωργία: Πιστώνεται η ενίσχυση στους δικαιούχους

Την πληρωμή ενισχύσεων βιολογικής γεωργίας επίσπευσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης λόγω της κρίσης του κορονοϊού. 

Μύδροι Μακρόν κατά Τουρκίας: Ιστορική και εγκληματική η ευθύνη της Άγκυρας στην Λιβύη

Για «ιστορική και εγκληματική ευθύνη» της Τουρκίας, η οποία «διατείνεται ότι είναι μέλος του ΝΑΤΟ», έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, αναφερόμενος στον ρόλο της 'Αγκυρας στην εμφύλια διαμάχη της Λιβύης, τον οποίο καταδίκασε «με τον πλέον έντονο τρόπο».