Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αθλιότητα: Κυκλοφόρησε ότι αυτοκτόνησε ο Κώστας Τσακώνας !


tsakwnas2 600 375  632926220 250x180 Αθλιότητα: Κυκλοφόρησε ότι αυτοκτόνησε ο Κώστας Τσακώνας !
Για μια ακόμη φορά στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα μεγάλο και μακάβριο ψέμα. ότι πριν περίπου μία ώρα αυτοκτόνησε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας.
Μάλιστα εβγάλαν και φανταστικό τελευταίο σημείωμα και ώρα για την κηδεία του!

Βλάπτει η σέλα του ποδηλάτου τα γεννητικά όργανα;


Το ποδήλατο έχει ξαναμπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι ότι πρέπει για τις κοντινές μετακινήσεις μας, για την καθημερινή μας γυμναστική και γενικά για την υγεία μας. 

Κάποιοι όμως το αποφεύγουν πιστεύοντας ότι η σέλα του ποδηλάτου μπορεί να μας βλάψει στα γεννητικά όργανα. 

7 απίστευτα, αλλά αληθινά ονόματα αμερικανικών χωριών


7 απίστευτα, αλλά αληθινά ονόματα αμερικανικών χωριών (6)
Αν οι Αμερικάνοι είναι καλοί σε ένα πράγμα, αυτό είναι το να εφευρίσκουν απίθανες ιστορίες/ονόματα/κόνσεπτ για να ντύσουν την ποπ κουλτούρα τους. Μερικές φορές βέβαια η έμπνευσή τους μεταφέρεται και στην πραγματική ζωή. Ακούς εκεί χωριό Accident…

Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (και τι σημαίνουν)


Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (9)
Οι εφιάλτες ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους και ταράζουν το νυχτερινό ύπνο. Είναι συχνότεροι στα παιδιά και στις γυναίκες ενώ τα θέματα, η σοβαρότητα και η συχνότητά τους διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Το άτομο που ξυπνά από εφιάλτη μπορεί να αισθάνεται ότι βιώνει διάφορες καταστροφικές καταστάσεις όπως πτώση από ψηλά, καταδίωξη και διάφορα ψυχικά ή σωματικά οδυνηρά γεγονότα.

Πόση άσκηση χρειάζεσαι για να κάψεις τα αγαπημένα σου αναψυκτικά;


Μια νέα ιστοσελίδα με την ονομασία Work It Out Calculator εγκαινίασε μόλις η Coca Cola που υπολογίζει πόση άσκηση θα πρέπει να κάνεις για να κάψεις τα αναψυκτικά που καταναλώνεις.
Για παράδειγμα, αν έχεις πιει ένα κουτάκι Coca-Cola (330ml) το οποίο περιλαμβάνει 139 θερμίδες, θα χρειαστεί να κάνεις 17 λεπτά διάδρομο, να παίξεις basket για 17 λεπτά, να κάνεις yoga για 32, να κάνεις σκι για 21 λεπτά ή αν δεν είσαι και τόσο αθλητικός να περπατήσεις για 30 λεπτά.

Μίλαν Κούντερα: Η Αθανασία


“Το πρόβλημα δεν είναι ο θάνατος: είναι η αθανασία. Η «μικρή» και η «μεγάλη». Τη μικρή την κερδίζουμε όλοι, λίγο-πολύ, στη μνήμη αυτών που μας αγάπησαν. Τη μεγάλη την αξιώνονται εκείνοι που διαβαίνουν το όριο της φήμης, αλλά και κάποιοι γύρω τους…” 

[1] Από τις πρώτες σελίδες ο Κούντερα σε διδάσκει πως είναι πολλοί οι άνθρωποι, λίγες οι χειρονομίες.

Τα πιο τρομακτικά μουσεία του κόσμου..


Αν βλέπετε μανιωδώς θρίλερ χωρίς να έχετε εφιάλτες τη νύχτα, τότε μπορείτε άφοβα να επισκεφθείτε τα παρακάτω μουσεία!




ΚΙ ΟΜΩΣ: Κανένας Έλληνας δεν γεννήθηκε μεταξύ 16 και 28 Φεβρουαρίου 1923! Γιατί;


Όσο κι αν ψάξετε, σε οποιοδήποτε αρχείο των ελληνικών ληξιαρχείων, δεν πρόκειται να
βρείτε ούτε έναν Έλληνα ή Ελληνίδα που να έχει καταχωρηθεί με ημερομηνία γέννησης από 16 έως 28 Φεβρουαρίου 1923!
Αυτό αποκαλύπτει ο κ. Διονύσης Σιμόπουλος, Διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου.

Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη Γή θα είναι...


Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη Γή θα είναι...
Εκπληκτικό κείμενο από τον Γάλλο λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζαν.
Διαβάστε το:
«Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...»
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.

Νίκη με ανατροπή για τον Άρη, 2-1 τη Βέροια


Ο Άρης δυσκολεύτηκε τη Δευτέρα απέναντι στη Βέροια, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη «βασίλισσα» του Βορρά (2΄ Καλτσάς) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εντούτοις με τέρματα των Αγκάνθο (56') και Γκέσιου (70') έκανε την ανατροπή, πανηγυρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο, στο ματς που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Πρόταση Βαρουφάκη οδηγεί σε λύση χωρίς μέτρα, δόση και ύφεση

varoufakis 300x234 Πρόταση Βαρουφάκη οδηγεί σε λύση χωρίς μέτρα, δόση και ύφεσηΔεν πρέπει να εφαρμόσουμε τα επώδυνα μέτρα που οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση ούτε να πάρουμε τη δόση των 31,5 δις που μας υποχρεώνει να τα υλοποιήσουμε λέει ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, επιμένοντας ότι αυτό θα είναι η καταστροφή της χώρας. Υπάρχει άλλη λύση λέει, επώδυνη μεν αλλά ελπιδοφόρα και την εξηγεί.

Διάγνωση καρκίνου σε 20 λεπτά

Ελπίδα για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, η οποία θα σώζει χιλιάδες ζωές κάθε χρόνο, δίνουν επιστήμονες στη Βρετανία, οι οποίοι αναπτύσσουν μια επαναστατική συσκευή που θα εντοπίζει.την ασθένεια σε μόλις 20 λεπτά!

Ερευνητές των πανεπιστημίων Σέφιλντ και Νιουκάστλ, σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρία QuantuMDx, ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη δημιουργία μιας συσκευής που θα δίνει στους γιατρούς το.

Ευρωπαίοι επίτροποι στις ελληνικές τράπεζες

Οι υπό ανακεφαλαιοποίηση τράπεζες πρέπει να εφαρμόσουν πιστά τα σχέδια αναδιάρθρωσής τους, ώστε σε ορίζοντα 5ετίας να είναι κεφαλαιακά ισχυρές και να έχουν επιστρέψει στην κερδοφορία. Ακριβώς αυτά τα προγράμματα προσαρμογής θα παρακολουθούν στενά οι επίτροποι
Ευρωπαίοι επίτροποι θα τοποθετηθούν στις ελληνικές τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους. Η τοποθέτησή τους θα πρέπει να εγκρίνεται από την Κομισιόν και ο ρόλος τους θα

Πώς να δουλεύετε με «μπλοκάκι» χωρίς να πληρώνετε ΟΑΕΕ ...


Ο νέος ΚΒΣ...
Στη Βουλή κατατίθεται ο νέος Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχύον ΚΒΣ «συγχωνεύεται» σε 34 σελίδες και δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί στο πολυνομοσχέδιο των μέτρων καθώς αποτελεί προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης.
Μεταξύ άλλων, καταργεί την υποχρέωση θεώρησης των βιβλίων, περιορίζει αισθητά τη…γραφειοκρατική δουλειά των επιχειρήσεων ενώ ανοίγει και ένα «παράθυρο» για όσους θέλουν να εισπράξουν

Καθολικοί ιερείς στην Ημαθία


Δέκα Γερμανοί καθολικοί ιερείς επισκέφτηκαν την Παρασκευή την Ημαθία στο πλαίσιο προώθησης του θρησκευτικού Τουρισμού της περιοχής. Οι δέκα αυτοί ιερείς θα είναι οι αρχηγοί οργανωμένων γκρουπ Γερμανών τουριστών για το 2013.

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ...

Επανερχόμαστε στο θέμα της απόφασης του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη που είχε πέσει νωρίτερα σα βόμβα στο Μέγαρο Μαξίμου, να μην υπογράψει το πακέτο των μέτρων.
Ωστόσο, πριν από λίγο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συναντήθηκε με τον Αντώνη Ρουπακιώτη και σύμφωνα με

Εργοδότης χτύπησε και έδεσε αλλοδαπό σε δέντρο


Το πρωί της Κυριακής κάτοικοι στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας βρήκαν αλλοδαπό, που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον εργοδότη του. Το θύμα ήταν σε άθλια κατάσταση.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον χτυπημένο άντρα ωστόσο αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι όταν βρέθηκε ήταν δεμένος με αλυσίδα από το λαιμό και χρειάστηκε οι αστυνομικοί να φέρουν ειδικό μηχάνημα για να του κόψουν την αλυσίδα.

Βρέθηκε μήνυμα ταχυδρομικού περιστεριού από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο


Ο 74χρονος συνταξιούχος Ντέιβιντ Μάρτιν βρήκε τον σκελετό περιστεριού που είχε σφηνώσει στην καμινάδα του σπιτιού του στο Σάρεϊ της νοτίου Αγγλίας.
Στην πορεία ανακάλυψε πως επρόκειτο για ταχυδρομικό περιστέρι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το μεγάλο κραχ σε πολιτική, οικονομία, κοινωνία Μικρή πλειοψηφία 152-156 ψήφων για τα μέτρα - Πυρετώδεις διεργασίες στα κόμματα - Ανοιγμα Σαμαρά στο Κέντρο - Ερχεται «ευρωπαϊκός» ανασχηματισμός


Το μεγάλο κραχ σε πολιτική, οικονομία, κοινωνία
Τα Χειμερινά Ανάκτορα στην τσαρική Ρωσία έπεσαν το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου 1917, η οποία αντιστοιχεί με την 7η Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Γρηγοριανό (νέο) Ημερολόγιο. Ηταν η έναρξη της εξέγερσης που άλλαξε την ιστορία όχι μόνο της Ρωσίας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Τη σημαδιακή νύχτα της 7ης Νοεμβρίου 2012 ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς με τη βοήθεια και του προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλου θα προσπαθήσει να κρατήσει ανέπαφα τα... χειμερινά ανάκτορα της κυβέρνησής του από τα πυρά της εξεγερμένης αντιπολίτευσης αλλά και της ΔΗΜΑΡ ώστε να μην αλλάξει προς το χειρότερο η μοίρα της χώρας.

Τα χειρότερα τρομοκρατικά χτυπήματα σε πρεσβείες


Η ιστορία της «διπλωματικής» τρομοκρατίας καλά κρατεί: από ένοπλες επιθέσεις μέχρι και παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα, βόμβες, χειροβομβίδες, οπλοπολυβόλα, τα έχει κυριολεκτικά όλα...


Είτε πρόκειται για πράξεις εκβιασμού είτε απλώς για τυφλή βία, η επίθεση σε μια πρεσβεία έχει τη δική της συμβολική. 

Η υπουργός με τους 8 διαφορετικούς εραστές!


Ήταν η πιο πολυσυζητημένη υπουργός της κυβέρνησης Σαρκοζί. Η Ρασιντά Ντατί η οποία με την "κοιλιά στο στόμα" πήγαινε στα υπουργικά συμβούλια, ήταν τελικά "κρυφή πληγή".
Η πρώτη γυναίκα υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας, αυτές τις ημέρες έχει έρθει πάλι στην επικαιρότητα γιατί μάχεται να αποδείξει ότι ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Ντομινίκ Ντεσενιέ είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Απλήρωτοι δύο μήνες και οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ



Αναδημοσίευση απο Himaira

Μεταφέρω αυτολεξεί την τελευταία ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Δημ. Παπαδημούλη από το facebook: «Μαζικά, ενωτικά, μαχητικά, ειρηνικά κατά των μέτρων. Προετοιμασία και πρωτοβουλίες για εκλογές το συντομότερο και κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ»

Πρέβεζα: ''Μεταγραφή'' 50 εργαζομένων σε εργοστάσιο της Ολλανδίας!


Στην Ελλάς του 2012, έχουμε δει τα πάντα να συμβαίνουν. Μέχρι και...

μεταφορά εργαζομένων από την Πρέβεζα στην Ολλανδία! Στην τοπική κοινωνία όλοι θυμούνται τον ντόρο που είχε γίνει με τις «περιπέτειες» του εργοστασίου συσκευασίας ψαριών στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας. 

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο


Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παρατείνεται έως και την ερχόμενη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. 

Κραυγή αγανάκτησης για τη κατάντια του ΑΠΘ (ΒΙΝΤΕΟ)


590_5ab059664dde84a0bdd2d4bf8538a292.JPG

Φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με επιστολή της καταγγέλλει την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, λόγω της απεργίας των εργολαβικών υπαλλήλων.

Η νεαρή κοπέλα, περιγράφει πως… ο χώρος έχει μετατραπεί σε έναν ατελείωτο σκουπιδότοπο με νεκρά ποντίκια ενώ δε διστάζει να ρίξει τα βέλη της και κατά των φοιτητών.

Κάποιοι βγάζουν εκατομμύρια από το Facebook εκμεταλλευόμενοι τον πατριωτισμό των Ελλήνων


Το εθνικό αίσθημα μετατρέπεται σε μηχανή κέρδους στο Ίντερνετ
Αντιδράσεις προκαλεί στους χρήστες του Ίντερνετ η νέα «μόδα» σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, και κυρίως στο facebook, οι οποίες εκμεταλλεύονται το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, προκειμένου να έχουν οικονομικό κέρδος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα madatoforos.com, τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σελίδα του facebook με τίτλο «H APANTISH MAS STIN TOYRKIKI SELIDA POY EXEI 200.000 MELH..EMEIS 300.000!!!».

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Μικρότερο το ψαλίδι στα εφάπαξ


Παράθυρο για μικρότερη μείωση στα εφάπαξ αφήνει η κυβέρνηση μαζί με βελτίωση της επεκτασιμότητας της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Οπως προκύπτει από τη χθεσινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και Εργασίας Γ. Βρούτση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ (Σαχινίδης, Κουτρουμάνης, Κουκουλόπουλος, Πρωτόπαπας), θα παρέχεται μελλοντικά η δυνατότητα μέσω αναλογιστικών μελετών να αναπροσαρμόζονται τα ποσά των εφάπαξ με στόχο η μείωση να είναι ηπιότερη έως και 35%.

Ο Ρουπακιώτης δεν υπογράφει τα μέτρα...



Σαν βόμβα έχει πέσει στο Μαξίμου η πληροφορία ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης δεν υπογράφει τα μέτρα προβάλλοντας πολύ ισχυρές ενστάσεις.
Το θέμα έχει προκαλέσει αναταραχή τόσο κυβερνητικό επιτελείο όσο και στην Συγγρού. Ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση από την ΔΗΜΑΡ από την οποία προέρχεται ο υπουργός.

Το σχέδιο για τη ρύθμιση των δανείων


Προσδοκία για ανακούφιση σε δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων γεννά -με πολλές υποσημειώσεις- η ολοκληρωμένη κυβερνητική πρόταση για οριζόντια ρύθμιση τραπεζικών οφειλών με διαγραφή τόκων, επιμήκυνση και μείωση επιτοκίων, την οποία απέστειλε η κυβέρνηση -συγκεκριμένα, το υπουργείο Ανάπτυξης- στις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών έπειτα από διαβούλευση δύο μηνών.

Financial Times: Φαρμακευτικές προτείνουν να καλύψουν την "τρύπα" στα φάρμακα


Πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για να καλύψουν ενδεχόμενο επιπλέον κόστος των φαρμάκων, φέρεται να έχουν καταθέσει οι κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες.

Mάχη με το χρόνο για την καταβολή των δόσεων


Το ενδεχόμενο τμηματικής εκταμίευση της δόσης μαμούθ των 36,5 δισεκατμμυρίων δημιουργεί πρόσθετο προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου. Γερμανοί, Ολλανδοί αλλά και οι Φινλανδοί συζητούν τη δημιουργία δεσμευτικού λογαριασμού απ' τον οποίο θα εκταμιεύονται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο στα προαπαιτούμενα που σημειώνει η Ελλάδα τα χρήματα. Ήδη το σχέδιο αυτό είχε προταθεί στο Eurogroup τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά δεν προχώρησε μετά από σχετικές αντιδράσεις της κυβέρνησης τότε.

Στο Διεθνές Συνέδριο για τα Αξιοποιημένα Σπήλαια το Σπήλαιο και το Κέντρο Προβολής Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Το διάστημα 3 - 6 Νοεμβρίου 2012, το Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων φιλοξενεί το Διεθνές Συνέδριο για τα Αξιοποιημένα Σπήλαια, το οποίο διοργανώνεται από την ISCA, τη Διεθνή Οργάνωση για τα Αξιοποιημένα Σπήλαια. Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες των επιστημόνων, με παρουσία πάνω από 55 ειδικούς από όλον τον κόσμο, στο Κέντρο Προβολής του Σπηλαίου Περάματος “Άννα Πετροχείλου”. 
Το Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, και η νέα έκθεση του Κέντρου Προβολής του

Ξυνίδης: «Ναι, είμαι κηπουρός του Παπανδρέου...»

Σκληρό ροκ στο ΠΑΣΟΚ, με τον Σωκράτη Ξυνίδη να ταράζει και πάλι τα νερά, απαντώντας με άκρως ειρωνική διάθεση σε όσους τον χαρακτήρισαν «κηπουρό του Παπανδρέου».
«Κάποιοι «καθωσπρέπει κύριοι» του δημοσιογραφικού κόσμου, που το παίζουν και bloggers, σκύλιασαν σήμερα με την προχθεσινή μου ανάρτηση. Ναι, λοιπόν, ΕΙΜΑΙ «ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ». Σας επισυνάπτω και την απόδειξη από το αμπέλι του σπιτιού μου», έγραψε την

Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες κατά Ρώσων στην... Κύπρο!

Αν η ευρωζώνη στηρίξει οικονομικά την Κύπρο, θα ευνοηθούν οι Ρώσοι που «ξεπλένουν» χρήματα. Ποιος το λέει; Οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας!
Η αποκάλυψη έρχεται από το περιοδικό Spiegel, που φέρνει στο φως απόρρητη έκθεση της γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND), σύμφωνα με την οποία οι Ρώσοι κάτοχοι λογαριασμών με μαύρο χρήμα σε κυπριακές τράπεζες θα βγουν κερδισμένοι από μια ενδεχόμενη οικονομική στήριξη της Κύπρου από την ευρωζώνη.

Ημερίδα για θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα Λουτρά Λαγκαδά


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/11) η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας - Βόλβης και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», στην αίθουσα «ΜΥΓΔΟΝΙΑ PALACE» των Λουτρών Λαγκαδά.

Σκοπός της ημερίδας που συνδιοργανώθηκε από τον ΦΔΛΚΒ και τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και

"Πειθαρχία και καθαρό μυαλό" ζητά από τους παίκτες ο Πασιαλής

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τοποθετήθηκε ο Νίκος Πασιαλής για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Βέροια.
στις 19:30, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο προπονητής της ομάδας στάθηκε για μία ακόμη φορά στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και ζήτησε αγωνιστική πειθαρχία.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

TI ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο που ενσωματώνει ένα δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων για τη διετία 2013 - 2014 το οποίο θα πλήξει συνταξιούχους και μισθωτούς, θα προκαλέσει μεγάλες ανατροπές
στις εργασιακές σχέσεις και θα φέρει νέους φόρους σε ιδιοκτήτες ακινήτων, αγρότες και καταθέτες.
Το νέο πολυνομοσχέδιο περιέχει μέτρα ύψους

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Σε νομοθετική παρέμβαση για την άμεση υλοποίηση της ενίσχυσης της «κινητικότητας» του προσωπικού στο δημόσιο, προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία της κυβέρνησης. με την τρόικα. Σύμφωνα με το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο προβλέπονται 2.000 απολύσεις έως το τέλος του 2012 που θα προέλθουν κατά προτεραιότητα από τους εκτός

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;

Από την Τετάρτη αρχίζει η αποστολή των τελών κυκλοφορίας, που για πρώτη φορά φέτος θα αναρτώνται στο Διαδίκτυο. Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να βρίσκουν το
ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν και ακολούθως να το εξοφλούν σε

Η νύχτα του Γκάι Φωκς και η Συνωμοσία της Πυρίτιδας.Remember Remember the 5th of November


Η νύχτα του Γκάι Φωκς και η Συνωμοσία της Πυρίτιδας
Στις διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων» ανά τον κόσμο, η μορφή του Γκάι Φωκς, ξεπήδησε μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ «V for Vendetta».

Σαν σήμερα πριν 407 χρόνια, το πρωινό της 5ης Νοεμβρίου ανακαλύφθηκε και συνελήφθη ο Γκάι Φωκς. Το τέλος της Συνωμοσίας της Πυρίτιδας είχε φτάσει.

Ο φόβος αντίδρασης των βουλευτών της ΝΔ και τα σενάρια διαίρεσης του ΠΑΣΟΚ


Με σειρά επαφών με τους κυβερνητικούς εταίρους, αλλά και με δραματοποιημένους τόνους ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να «μαζέψει» τις κρίσιμες ψήφους για το 3ο Μνημόνιο, απαντώντας στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές και στις αιτιάσεις για ελλιπή πολιτική νομιμοποίηση των μέτρων.

Δήμος Θεσσαλονίκης: 8 νέα parking για δίκυκλα


Κεντρική Μακεδονία Δήμος Θεσσαλονίκης: 8 νέα parking για δίκυκλα
«Τάξη» στην εικόνα που παρουσιάζεται με τα δεκάδες δίκυκλα οχήματα, τα οποία βρίσκονται παρκαρισμένα επάνω σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους καταλαμβάνοντας παράνομα ζωτικό χώρο των πεζών, επιχειρεί να βάλει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

      Στόχος είναι να απελευθερωθούν τα πεζοδρόμια, να διεξάγεται ευκολότερα η κυκλοφορία των πολιτών στο κέντρο της πόλης και να μειωθούν οι πιθανότητες ατυχημάτων καθώς αρκετές φορές παρατηρούνται παρασύρσεις πεζών επάνω σε πεζόδρομους από δίκυκλα οχήματα.

Στο Κιλκίς ο πρώτος οικιακός ηλιακός ανελκυστήρας


Κεντρική Μακεδονία Στο Κιλκίς ο πρώτος οικιακός ηλιακός ανελκυστήρας
«Δε θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Θέλω να μείνω εδώ, παρά τις δυσκολίες, παρά τις αντιξοότητες. Τις προάλλες ο πρωθυπουργός από το Βουκουρέστι μίλησε για την Ελλάδα που θα γίνει το success story της Ευρώπης. Ας τον ενημερώσει κάποιος. Στη χώρα μας υπάρχουν success stories, που το κράτος θα μπορούσε να προωθήσει, αλλά δεν το κάνει».

Διανομή Ελληνικών απορρυπαντικών στην Κατερίνη !


Κεντρική Μακεδονία Διανομή Ελληνικών απορρυπαντικών στην Κατερίνη !
Στις δύσκολες μέρες μας, στον τομέα των απορρυπαντικών, μόλις τρεις πολυεθνικές εταιρείες κυριαρχούν στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής της χώρας μας. Δυστυχώς, παρά την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει,  τα νοικοκυρά, συνεχίζουν να χρυσοπληρώνουν από το υστέρημα τους ελάχιστες πολυεθνικές, οι οποίες έχουν στήσει σε βάρος της κοινωνίας ένα μεγάλο φαγοπότι μοσχοπουλώντας απορρυπαντικά σε ανεξέλεγκτες τιμές!

Χωρίς λεωφορεία την Tρίτη η Θεσσαλονίκη


Κεντρική Μακεδονία Χωρίς λεωφορεία την Tρίτη η Θεσσαλονίκη
Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει αύριο Τρίτη 6 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζομενοι στον ΟΑΣΘ συμμετέχουν στην απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ. Την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί

Ληστεία σε βενζινάδικο στον Κορινό Πιερίας


Κεντρική Μακεδονία Ληστεία σε βενζινάδικο στον Κορινό Πιερίας
Ληστεία με λεία 4.000 ευρώ, έγινε σήμερα το πρωί στον Κορινό της Πιερίας, όταν τρεις άγνωστοι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας, έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο από μίνι μάρκετ πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή με δύο ΙΧ αυτοκίνητα, που ήταν κλεμμένα.

Ευ. Βενιζέλος: «Δε θα κάνουμε πίσω τώρα που μπαίνουμε στην τελική φάση»


«Είμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με δύο επιλογές, από τις οποίες η μία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η άλλη απόλυτα καταστροφική», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω τώρα που μπαίνουμε στην τελική φάση».

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ταυτίζονται ιδεολογικά, αλλά συνεργάζονται με συνέπεια για την οριστική έξοδο από την κρίση, και θέλουμε η ΔΗΜ.ΑΡ. «να παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα». 

Αισιοδοξία για την ψήφιση των μέτρων στο Μαξίμου


Αισιοδοξία για την ψήφιση των μέτρων στο Μαξίμου
«Δεν θα κινδυνεύσουν ούτε η χώρα , ούτε η κυβέρνηση. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι το διακύβευμα είναι μεγάλο και θα κάνουν το χρέος τους». 

Με αυτή τη φράση στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά έδινε τον τόνο μετά τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους κ.κ.κ Βενιζέλο και Κουβέλη για την ψήφιση των μέτρων και τη στάση των κυβερνητικών εταίρων.

Πόσο χρονών γίνεται σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα


Πόσο χρονών γίνεται σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα
Η Αλέκα Παπαρήγα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου του 1945 και κλείνει σήμερα τα 67!
Γονείς της ήταν ο Νίκος και η Κική Δρόσου, οι οποίοι ήταν αντιστασιακοί μαχητές και μέλη του KKE, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά. Σπούδασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατόπιν εργάστηκε ως υπάλληλος σε επιχειρήσεις και ως εκπαιδευτικός. Το 1961 συμμετείχε στο Κίνημα Ειρήνης.

ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές πριν ξεσκεπαστεί ο χαρακτήρας της πραγματικής του πολιτικής


«Η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές για να συνεχίσει την πολιτική της υπέρ των μονοπωλίων και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές προτού προλάβει το κίνημα να οργανωθεί και ξεσκεπαστεί ο πραγματικός χαρακτήρας της δικής του πολιτικής, που είναι πολιτική διαχείρισης της κρίσης σε βάρος του λαού» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρα.