Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ομιλία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Επιδίωξη της κυβέρνησης είναι ο ακρωτηριασμός, η υποβάθμιση και η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και η εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Επιδίωξη της κυβέρνησης είναι ο ακρωτηριασμός, η υποβάθμιση και η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και η εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Δημοσκόπηση Marc: Οι μισοί Έλληνες ανησυχούν για την ακρίβεια

Κλείνει η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - μειώθηκε δυο μονάδες- και πέφτει το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ. Αναλυτικά η δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Ευάγγελος Βενιζέλος: Μια εκδήλωση με την οποία δηλώνει «παρών» στις εξελίξεις

Συζήτηση με Φλωρίδη, Καρτάλη και Αλευρά για την Οργάνωση του Κράτους για τους Ολυμπιακούς του 2004 ως μοντέλο διαχείρισης κρίσεων.

Πέθανε η Ευστρατία Μαυραπίδου – Ήταν μία από τις τρεις “γιαγιάδες της Συκαμνιάς” στη Λέσβο

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, Τρίτη, σε ηλικία 96 ετών, η Ευστρατία Μαυραπίδου, μια από τις τρεις γιαγιάδες της Συκαμνιάς στη Λέσβο.

Μιχάλης Καρχιμάκης: Απαιτείται άμεσα μέτωπο απέναντι στην πιο καταστροφική και ηθικά εκμαυλισμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

 Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει και το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ οφείλουν να βρίσκονται στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

Πληθωρισμός: Ρεκορ 25ετίας με 6,2% τον Ιανουάριο - Εκτόξευση τιμών στα προϊόντα

Νέο ρεκόρ καταγράφηκε στον πληθωρισμό, καθώς έφτασε στο 6,2% τον Ιανουάριο και γύρισε στα επίπεδα του 1997. Σε ποια προϊόντα και υπηρεσίες έχουμε εκτόξευση τιμών.

Βέλη Μπακογιάννη στην κυβέρνηση: Εξωφρενικές οι αυξήσεις στην ενέργεια

Όπως είπε ο Κώστας Μπακογιάννης χρειάζεται «σοβαρή συζήτηση και όχι πυροτεχνήματα».

Ριζοσπαστικές αλλαγές για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. του μέλλοντος

Ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει το σύγχρονο μοντέλο κόμματος που όχι μόνο θα εμπνέει τη συμμετοχή των πολιτών αλλά και θα την επιτρέπει.