Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η... «Ισκρα» άναψε φωτιές στον κάμπο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Σεισμό στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει η κατάθεση των μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση στους δανειστές τα οποία κρίνουν τις επόμενες ώρες την παρουσία της χώρας στην ευρωζώνη.

Βενιζέλος: Καταστροφέας της ελληνικής οικονομίας ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Σφοδρή επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον χαρακτήρισε "καταστροφέα της ελληνικής οικονομίας".
«Έχει έρθει η στιγμή όπου ο καθένας στον τόπο αυτό θα πάει στα πραγματικά του μεγέθη», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι πλησιάζει η ώρα κατά την οποία

"Όχι της" Ραχήλ Μακρή στην κυβέρνηση - ΤΩΡΑ


Βόμβα Βαρουφάκη: Το βράδυ δεν θα είμαι στη Bουλή για να ψηφίσω, έχω... οικογενειακούς λόγους

Μια βόμβα στον Αλέξη Τσίπρα έριξε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Εγραψε στο τουίτερ:
ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΩΣΑ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ Ε. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ EUROGROUP, ΙΔΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να δεσμευθεί γραπτά ότι δε θα πάει σε ρήξη

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες  ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος στην αποψινή συνεδρίαση θα ζητήσει να τροποποιηθεί το κείμενο της κυβέρνησης έτσι ώστε να αποτυπωθεί με σαφήνεια το βασικό συμπέρασμα της πρόσφατης συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών.

Βενιζέλος : Κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει το κόστος

Λέγαμε πάντα ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ, να παραμείνει στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οικογένειας αποδεχόμενοι μία συμφωνία, η οποία είναι η λιγότερο επώδυνη για τους πολίτες και την οικονομία, δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αυτά αναφέρει το κείμενο πέντε στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας

H  Αριστερή Πλατφόρμα με κείμενό της που υπογράφεται από το Στάθη Λεουτσάκο, από τον Αντώνη Νταβαννέλο, από τη Σόφη Παπαδογιάννη, τον Κώστα Λαπαβίτσα και τον Θανάση Πετράκο, ζητάει από τον πρωθυπουργό να απορρίψει τους εκβιασμούς των εταίρων.
Ακόμη ασκούν σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό  επειδή τόσο

Ξέσπασε σε κλάματα η Δριτσέλη του ΣΥΡΙΖΑ -Πώς θα σηκώσω αυτό το ηθικό βάρος;

Υπό το βάρος των στιγμών, και σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα στην ελληνική Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη φαίνεται να μην άντεξε και λύγισε.

Μητρόπουλος: Αποτύχαμε, χάσαμε, κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία

«Μύδρους» εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, κατά την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
O κ. Μητρόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση πήγε στη

«ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ»--- Λαφαζάνης: Η συμφωνία δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ -Απειλεί η Ζωή

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, από το βήμα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την αντίθεσή του με την πρόταση της κυβέρνησης στους εταίρους.
Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας τόνισε πως

«ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ» Τσίπρας: Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί

«Δεν πήραμε εντολη για έξοδο από το ευρώ»
Ο πρωθυπουργός στην τοποθέτησή του έκανε περιγραφή της κατάστασης των τελευταίων ημερών και αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, λέγοντας ότι «πήραμε εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία, αλλά δεν πήραμε εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την Ευρωζώνη.

Νέα εμπλοκή στην ελληνική πρόταση με τι δεν ικανοποιούνται οι δανειστές

Κατατέθηκε στο παρά πέντε το πακέτο μέτρων της συμφωνίας, δύο ώρες πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο των δανειστών. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΝΙ, ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα επί του περιεχομένου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου, μερικά σημεία

Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: Ανεπάγγελτοι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αρχικαγκελάριος της Γερμανίας και ηγέτης των σοσιαλδημοκρατών εταίρων της Αγκελα Μέρκελ.
Ο κ. Γκάμπριελ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι αριστερό,