Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

15 σημάδια πως ήταν γραφτό να είστε μαζί!

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα, τις πιο τρανταχτές ενδείξεις πως μάλλον ήταν γραφτό να σμίξετε τα δυο σας.
1. Του εκμυστηρεύεσαι πράγματα που δεν έχεις πει σε κανένα άλλο:
Εννοείται πως σκοπός δεν είναι να τον πρήξεις με άσχετες λεπτομέρειες της ζωής σου (πόσα μπάνια έκανες τα καλοκαίρια ή πως σου άρεσε να φτιάχνεις τα μαλλιά σου μικρή) αλλά να του μιλήσεις απλά και ειλικρινά για όλα εκείνα που σημάδεψαν τη ζωή σου (μια απώλεια αγαπημένου προσώπου, μια σοβαρή ασθένεια). Αυτή η άμεση εξομολόγηση σημαίνει πως το άτομο αυτό σου αποπνέει εμπιστοσύνη που είναι σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση ζωής.

Γιατί κοκκινίζω όταν μιλάω με κάποιον;


κοκκινίζω από ντροπή

Είναι μία φυσική αντίδραση του οργανισμού μας, σε μία ξαφνική "έκρηξη" αυτοσυνείδησης: είμαστε χαλαροί και μιλάμε, και ξαφνικά... "πωπω τι είπα, ντροπή"! 

Τηλεφωνική γραμμή για ελεύθερο… βρίσιμο!


Μια μέρα στη δουλειά με βρισιές, εκνευρισμό και λεκτική εν γένει κακοποίηση σίγουρα θα ήταν μια πάρα πολύ άσχημη μέρα.
Όχι όμως για το Γερμανικό τηλεφωνικό κέντρο Schimpf-los. Για τους εργαζομένους στην εν λόγω «καυτή» γραμμή οι βρισιές σε καθημερινή βάση είναι απλά άλλη μια μέρα στο γραφείο.
Και αυτό γιατί στην εν λόγω γραμμή μπορούν να τηλεφωνούν ελεύθερα οι εκνευρισμένοι Γερμανοί και να βρίζουν με την άνεσή τους, ξεσπαθώνοντας για κάθε τους πρόβλημα.

Τελικά...ποιό κρασί ταιριάζει με κάθε φαγητό?


Ο πιο εύκολος τρόπος για να μάθεις τι κρασί ταιριάζει σε κάθε φαγητό (1)
Πολλές φορές δεν ξέρουμε τι κρασί να επιλέξουμε για να συνοδέυσουμε το γέυμα μας.Οι Πολύ έξυπνες διαφημίσεις των κρασιών Aurora απο τη Βραζιλία, μας βοηθούν και μας δείχνουν ποιό κρασί ταιριάζει με το φαγητό μας...

Συγκλονιστικές επιθέσεις καρχαρία σε αργή κίνηση (HD Video)


Καρχαρίας
Στο πλαίσιο της επίδειξης της παρουσίασης της νέας κάμερας υψηλής ταχύτητας «Phantom», η εταιρεία ITM συνεργάστηκε με το Discovery Channel και μαζί κατέγραψαν συγκλονιστικές εικόνες από επιθέσεις Μεγάλων Λευκών Καρχαριών σε ψεύτικες φώκιες δολώματα, ακριβώς δίπλα στο σκάφος τους.
Απολαύστε το συγκλονιστικό αποτέλεσμα…

Σαν σήμερα 2 Αυγούστου


338 π.X: Ο Φίλιππος της Μακεδονίας συντρίβει τους Αθηναίους και τους Θηβαίους στη Μάχη της Χαιρώνειας.

1375: Εγκαινιάζει η πρώτη πίστα roller skating στο Λονδίνο.

1798: Τελειώνει η Μάχη του Νείλου μεταξύ του γαλλικού και του βρετανικού Ναυτικού.

Πού πήγε η πρώτη σημαία των ΗΠΑ στη Σελήνη;



Οι σημαίες που είχαν υψώσει οι Αμερικανοί αστροναύτες στη σελήνη πριν από σαράντα χρόνια βρίσκονται όλες στη θέση τους, εκτός από μία, αποκάλυψε ένας επιστήμονας της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας NASA.

Η σημαία που λείπει είναι αυτή που είχαν τοποθετήσει ο Μπαζ Όλντριν και ο Νιλ Άρμστρονγκ, οι αστροναύτες της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στο φεγγάρι, το 1969.

Ενοχος στην Αλτσχάιμερ, σωτήρας στη σκλήρυνση κατά πλάκας Το β-αμυλοειδές θεραπεύει πειραματόζωα με την αυτοάνοση ασθένεια που πλήττει τους νευρώνες


Ενοχος στην Αλτσχάιμερ, σωτήρας στη σκλήρυνση κατά πλάκας
Ενας διάσημος «εχθρός» της υγείας μόλις μας έδειξε και την… ηρωική πλευρά του. Το β-αμυλοειδές, η πρωτεΐνη που συσσωρεύεται στον εγκέφαλο ασθενών με Αλτσχάιμερ και θεωρείται κύριος «ένοχος» για την εμφάνιση της νευροεκφυλιστικής νόσου φαίνεται ότι μπορεί να αναστρέψει τα συμπτώματα μιας άλλης νευροεκφυλιστικής ασθένειας, της σκλήρυνσης κατά πλάκας – τουλάχιστον στα ποντίκια.

Εκατομμύρια ψεύτικοι χρήστες


Το 8,7% των χρηστών του Facebook, δηλαδή 83,09 εκατομμύρια σε σύνολο περίπου 955 εκατ., δεν είναι πραγματικοί, όπως παραδέχεται το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο.Οι μη αυθεντικοί χρήστες ανήκουν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες: Το 4,8% είναι διπλά προφίλ του ίδιου προσώπου, το 2,4% αφορά λογαριασμούς που έχουν δημιουργήσει διάφοροι χρήστες για μία εταιρία, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή το…αγαπημένο κατοικίδιο ζωάκι τους, ενώ το 1,5% είναι χρήστες που θεωρούνται «ανεπιθύμητοι» και συνήθως έχουν δημιουργήσει κάποιο προφίλ μόνο και μόνο για να στέλνουν μηνύματα «spam» ή άλλο περιεχόμενο.

Η έλλειψη ύπνου αποδυναμώνει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων


Η έλλειψη ύπνου αποδυναμώνει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων
Αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Sleep καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η έλλειψη ύπνου αποδυναμώνει ακόμα και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Η μελετη των ερευνητών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο εντόπισαν σχέση μεταξύ της διάρκειας του ύπνου και την ανοσοποιητικής αντίδρασης στα εμβόλια.

Τι συζήτησαν Στουρνάρας-Τρόικα



Τα ισοδύναμα μέτρα για τα ειδικά μισθολόγια και τη ρύθμιση για τις δόσεις εξόφλησης του φόρου εισοδήματος τέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο της σύσκεψης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της Τρόικας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα αυτά θα συζητηθούν και στη νέα συνάντηση που θα έχει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με την Τρόικα την Κυριακή οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί ένας πρώτος κύκλος συζήτησης και προσδιορισμός μέτρων από τα 11,5 δισ. ευρώ που πρέπει να περιλαμβάνει το

Της έκρυψαν θάνατο και καρκίνο για να πάρει μετάλλιο!

Σοκ προκαλεί η ιστορία της Μίνσια Γου η οποία πήρε το χρυσό μετάλλιο
στις καταδύσεις. Οι γονείς της αθλήτριας θέλοντας να την προστατεύσουν και να την αφήσουν να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, της έκρυψαν τον θάνατο του παππού και της γιαγιάς της αλλά και ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο.

Κιλκίς: Ένστολη διαμαρτυρία αστυνομικών

Κιλκίς: Ένστολη διαμαρτυρία αστυνομικώνΈνστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν, σήμερα, στο Κιλκίς περίπου 250 αστυνομικοί, μέλη των αστυνομικών ενώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, εις ένδειξη διαμαρτυρίας στη μετακίνηση-απόσταση συναδέλφων τους στον Έβρο, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.

Βούλγαροι εναντίον Σκοπιανών: «Έκλεψαν τη γλώσσα μας και τη βάφτισαν «μακεδονική»»


Οποιαδήποτε υποχώρηση στο θέμα των Σκοπίων θα είναι το λιγότερο ύποπτη, αφού δεν είμαστε μόνο εμείς που μας έχουν κλέψει κομμάτια της ιστορίας μας. Όλοι οι γείτονες της τα κατηγορούν για «κλεψιές», παράδειγμα οι Βούλγαροι, οι οποίοι δεν θα δεχτούν ποτέ σύνθετη ονομασία. Με τέτοιο διπλωματικό κλίμα και.

ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΡΩΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΓΑ..

Με προσωπική παρέμβαση και απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, μένει εκτός μέτρων η περικοπή των 30 ευρώ από την κατώτατη σύνταξη του ΟΓΑ, στη συζήτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με  την Τρόικα. Σημειώνεται ότι η

Αντώνη, εσύ αποφασίζεις! Η "σκληρή" απόφαση


Αντώνη, εσύ αποφασίζεις! Η "σκληρή" απόφαση

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να υποστηρίζει μεν τη θέση του (τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ να ληφθούν σε δύο δόσεις), αλλά τελικά να υποχωρεί και να κάνει δεκτή την απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που έχει και την ευθύνη των χειρισμών, για άμεση λήψη μέτρων.

Ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση τόνισε ότι εάν η κυβέρνηση δεν έπαιρνε την απόφαση για άμεση λήψη μέτρων, η χώρα μας θα έμπαινε στην απομόνωση. 

Ευθύνες στην «τριανδρία της δραχμής» προσάπτει ο Αλ. Τσίπρας


Νέους βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την κατ' αρχήν συμφωνία τους επί του πακέτου μέτρου των 11,5 δισ. ευρώ.
Καυτηρίασε μάλιστα τη στάση που τήρησαν τις τελευταίες ημέρες οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης, τονίζοντας ότι «η κακόγουστη, θεατρική, "φιλολαϊκή" παράσταση του τελείωσε άδοξα χθες βράδυ». «Μαζί», πρόσθεσε, «τελείωσαν και οι όποιες αυταπάτες, ψευδαισθήσεις ότι θα επαναδιαπραγματευτούν το μνημόνιο και θα τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις».

Δημόσιος καβγάς ΣΥΡΙΖΑ με ΔΗΜΑΡ


Δημόσιος καβγάς ΣΥΡΙΖΑ με ΔΗΜΑΡ

Μπορεί προεκλογικά οι πολιτικές σχέσεις των Αλέξη Τσίπρα και Φώτη Κουβέλη να ήταν φαινομενικά καλές, μετεκλογικά όμως τα πράγματα άλλαξαν, ύστερα μάλιστα και από τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα και την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Κατερίνη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στα κόμματα που τη στηρίζουν, κατηγορώντας τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη ότι παρά τις δεσμεύσεις τους «επεξεργάζονται και διαρρέουν όλων των ειδών τις οριζόντιες περικοπές».

Στον τελικό τα ελληνικά κουπιά


Οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Γιάννης Χρήστου προκρίθηκαν στον τελικό στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της β’ ημιτελικής σειράς.
Το ελληνικό πλήρωμα θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο το μεσημέρι του Σαββάτου με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος στις 12:30.

“Βουτηγμένα” στην παρανομία τα ενεχυροδανειστήρια



Πάνω απο 1600 παραβάσεις διαπίστωσε το ΣΔΟΕ σε 222 ελέγχους που πραγματοποίησε στις επιχειρήσεις αυτές.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το πρωί στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι έλεγχοι του υπουργείου προστασίας του Πολίτη και του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν σωρεία παραβάσεων και παρανομιών στα ανταλλακτήρια χρυσού και τα ενεχυροδανειστήρια. 

Στους 222 ελέγχους που έγιναν από την αρχή του χρόνου διαπιστώθηκαν 1633 παραβάσεις σε 148 παραβάτες ενώ σχηματίστηκαν 8 δικογραφίες.

Άγριος καυγάς Βενιζέλου - Χρυσοχοΐδη στην έκτακτη ΚΟ - Βενιζέλος: Άει στο διάολο φύγε από εδώ - "Να πας εσύ στο διάολο" απάντησε ο Χρυσοχοΐδης


Άγριος καυγάς Βενιζέλου - Χρυσοχοΐδη στην έκτακτη ΚΟ - Βενιζέλος: Άει στο διάολο φύγε από εδώ - "Να πας εσύ στο διάολο" απάντησε ο Χρυσοχοΐδης Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τελικά αποχώρησε έξαλλος από τη συνεδρίαση της ΚΟ
Τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ είναι όπως όλα δείχνουν εκτός ελέγχου πλέον, καθώς μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η οποία θύμιζε κυριολεκτικά χαρακώματα.

Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο μετά την άρνηση των έξι βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Παπανδρέου, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Αηδόνης, Ντόλιος και Κεδίκογλου να υπερψηφίσουν τις αλλαγές στο νομοσχέδιο για το υπουργείο Παιδείας. 

Μόνο 200 προσλήψεις δασκάλων και καθηγητών...



Μόλις 200 θα είναι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα διοριστούν για το νέο σχολικό έτος (2012 - 2013), αριθμός που προκαλεί ανησυχία στην κοινότητα καθηγητών και δασκάλων.

Οι  εκπαιδευτικοί φοβούνται πως η φετινή χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη, καθώς ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα κενά στην εκπαίδευση.

Πυρ και μανία ο Παναγιωτακόπουλος ...


Διαβάστε τι απάντησε στη νέα δήλωση Σηφουνάκη...


"Αφού πρώτα μου "απαγορεύει" να μιλώ, τώρα απαιτεί να μην σχολιάζω δηλώσεις βουλευτών ενώ ζητά να με εξοβελίσουν!

Από που άραγε;

Από το σπίτι του ή από το ξενοδοχείο του; Μήπως μπερδεύει το ΠΑΣΟΚ με ... ξενοδοχειακό επιχειρηματικό όμιλο;

17χρονη σχεδίασε λογισμικό διάγνωσης καρκίνου!

Η 17χρονη Brittany Wenger από το Lakewood Ranchτη της Florida, κέρδισε το πρώτο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό τεχνολογίας της Google με θέμα την επιστήμη  (Google Science Fair), καθώς κατάφερε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα λογισμικό το οποίο βοηθά τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

Πυρκαγιά στη Συκιά Χαλκιδικής

Πυρκαγιά σε δασική έκταση βρίσκεται σε εξέλιξη στη  Συκιά Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την
Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες ενισχύουν 17 άτομα μέλη πεζοπόρου τμήματος και ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη

Κάποιοι θέλουν να «φάνε» τον Βαγγέλη


Κάποιοι θέλουν να «φάνε» τον Βαγγέλη
Ποικίλες πρακτικές που παρατηρούνται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, από στελέχη του Κινήματος, προκαλούν πολλά ερωτηματικά, σε σημείο που συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου εκφράζουν την άποψη ότι υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα και συμφέροντα που επιθυμούν να «βγάλουν από τη μέση» τον πρόεδρο του κόμματος.

ΝΤΟΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ Ο ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

Θετικό στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη βρέθηκε και το δεύτερο δείγμα του Ελληνα πρωταθλητή στο άλμα εις ύψος, Δημήτρη Χονδροκούκη. Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΕΓΑΣ και πλέον απομένουν οι πειθαρχικές κυρώσεις που θα επιβληθούν στον αθλητή, ο οποίος αποκλείστηκε από τους

ΟΙ «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ» Αντίστροφη μέτρηση για την πώληση της Εμπορικής

Οι τράπεζες Εθνική και Eurobank με ανακοινώσεις τους επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για την αγορά της Εμπορικής
Οι τράπεζες Εθνική και Eurobank με ανακοινώσεις τους επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για την αγορά της Εμπορικής
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πώληση της Εμπορικής, με επίδοξους «μνηστήρες» τις τράπεζες Alpha, Εθνική και Eurobank.
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, με επιστολή του προς τις τρεις ενδιαφερόμενες τράπεζες θα ορίσει τα ελάχιστα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούν οι προτάσεις τους για την απόκτηση της Emporiki Bank. Η επιστολή θα κοινοποιηθεί και στην Credit Agricole.

Στο πένθος η Πιερία για τον θάνατο του Δ. Κορομήλη

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο γιος του εκδότη της εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα» της Πιερίας, Δημήτρης Κορομήλης.

Τα ξημερώματα ο εκδότης που οδηγούσε το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. και βρήκε τραγικό θάνατο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα του Δ. Κορομήλη (κατεύθυνση προς Κατερίνη). Ο οδηγός τον εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος και αναζητείται.

Έρχεται ο απόλυτος έλεγχος – Το διάβασμα της σκέψης


«Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν» τάδε έφη Πατροκοσμάς. Και πότε σε βρίσκουν όπου και αν πας μα φυσικά αν διαβάζουν την σκέψη σου, και γνωρίζουν ανα πάσα στιγμή τη θέση σου (με τη βοληθεια ενός υποδόροιου τσιπ ας πούμε).
Πολλοί δεν έχουν συνηδειτοποιήσει ακόμα τις δυνατότητες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στο να εισχωρεί στο μυαλό μας και να

Η "γιάφκα" του Λοβέρδου...



...στην πολυκατοικία που διαμένει ο Οικονομέας...
Ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό ΣΤΑΘΑ στο Κολωνάκι, μια ανάσα από το Λυκαβηττό και στην οποία κατά σύμπτωση διαμένει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Οικονομέας, είναι η"γιάφκα" του Ανδρέα Λοβέρδου και των "πράσινων" στελεχών που πρόσκεινται σ' αυτόν. Εκεί, πραγματοποιούνται όλα τα ραντεβού που αφορούν την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα υπό τον πρώην υπουργό και καθορίζεται η στρατηγική της ομάδας.

Σήμα κινδύνου από τον Δήμο Βόλβης για τις πλημμύρες

Την αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στο δήμο Βόλβης, επισημαίνει ο...
δήμαρχος Βόλβης, Δημήτρης Γαλαμάτης, με επιστολές του προς την Εγνατία Οδό ΑΕ και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ειδικότερα, ο κ. Γαλαμάτης, στην επιστολή του προς την Εγνατία Οδό Α.Ε., η οποία κοινοποιείται και στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών και Δικτύων, αναφέρει ότι μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της 21ης Σεπτεμβρίου 2011, που είχαν μάλιστα διακόψει την κυκλοφορία της Εγνατίας Οδού, δεν έχουν

Μειώθηκαν οι μετακινήσεις στη Χαλκιδική με το ΚΤΕΛ-επιλέγουν κοντινούς προορισμούς

Σημαντική πτώση καταγράφεται στις μετακινήσεις των τουριστών από τη Θεσσαλονίκη προς τη Χαλκιδική με
τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Η μείωση φαίνεται και από το γεγονός ότι τις καθημερινές κυκλοφορούν τα 56 από τα 59 λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, όταν τα προηγούμενα χρόνια όχι μόνο κυκλοφορούσαν όλα τα λεωφορεία, αλλά έκαναν και δεύτερη βάρδια, κάτι που φέτος έχει καταργηθεί. Οπως περιγράφει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, Γιώργος Αρβανιτίδης, η πτώση είναι δραματική στο δεύτερο πόδι, κυρίως στους μακρινούς

Παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε νεκρό στην Κατερίνη

Τραγικό θάνατο βρήκε 41χρονος οδηγός μηχανής, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε νεαρός, κοντά στο Εθνικό Στάδιο
της Κατερίνης, Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο και τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας αβοήθητο τον αναβάτη της μηχανής. Από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής πραγματοποιούνται

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 45 αστυνομικοί φυλάνε τον Χρυσοχοΐδη!


Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από χθες, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, να αποσύρει 1.500 αστυνομικούς από την φύλαξη υψηλών προσώπων, κυρίως βουλευτών (πρώην και νυν), επιχειρηματιών και

EKTAKTO!!! To PKK κατέλαβε τουρκική πόλη! - Στρατηγικός αιφνιδιασμός από Συρία


Τουρκική πόλη καταλήφθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της πριν λίγες ώρες από το PKK στα τουρκο-συριακά σύνορα, όπως μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων "Φιράτ" και επιβεβαιώνουν ελληνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών. Σε μία κλασική κίνηση στρατηγικού αντιπερισπασμού οι Κούρδοι κατάφεραν να διεισδύσουν την νύχτα στην πόλη Σέμντινλι, με πληθυσμό 58.000 κατοίκους στην επαρχία Χάκάρι, να εξουδετερώσουν την φρουρά και να ληλατήσουν κυβερνητικά κτίρια. Οι μάχες έχουν ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες στην περιοχή και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία αφού δεν επρόκειτο περί αιφνιδιαστικής ενέργειας, αλλά περί

Μαλλιά- κουβάρια Βενιζέλος – Χρυσοχοΐδης

Μαλλιά- κουβάρια Βενιζέλος - ΧρυσοχοΐδηςΕκτός ελέγχου βγήκε η συζήτηση στη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος στην ΚΟ του ΠαΣοΚ σχετικά με το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. Η σύσκεψη αυτή συγκλήθηκε λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ όπου έξι βουλευτές του ΠαΣοΚ (Γ. Παπανδρέου, Α. Λοβέρδος, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Χρ. Αηδόνης, Γ. Ντόλιος και Σ. Κεδίκογλου) καταψήφισαν τις αλλαγές του υπουργείου Παιδείας.

Νεκρός ποδηλάτης στο Ολυμπιακό Λονδίνο

Νεκρός ποδηλάτης στο Ολυμπιακό ΛονδίνοΈνας 30χρονος ποδηλάτης έχασε τη ζωή του έπειτα από σύγκρουση με λεωφορείο των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο μετέφερε διαπιστευμένους δημοσιογράφους και εκτελούσε τακτικά δρομολόγια στο ανατολικό Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.

To «Μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου και στο Διαδίκτυο!


To «Μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου και στο Διαδίκτυο!
Σε λειτουργία τέθηκε η ιστοσελίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου mazi-ta-fagame.gr., στην οποία ο πρώην υπουργός μαζεύει ιστορίες και μαρτυρίες που να αποδεικνύουν την δήλωση που τον στιγμάτισε.

Ανιχνεύθηκε καρκίνος σε ψάρια



Καρκίνος του δέρματος ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά σε πληθυσμούς άγριων ψαριών. Το μελάνωμα, που εντοπίστηκε σε μία γεωγραφική περιοχή κάτω από τη μεγαλύτερη τρύπα του όζοντος στον κόσμο, στα ανοιχτά της Αυστραλίας, έχει εμφάνιση σχεδόν όμοια με αυτή στους ανθρώπους.

Δελτία κοινωνικού τουρισμού



Ξεκινά αύριο η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού για εξαήμερες διακοπές.
Η διάθεση των 76.200 δελτίων θα γίνεται από τα ΚΕΠ και το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2013.
Για τους δικαιούχους και τις προϋποθέσεις

To κρασί είναι ασπίδα για την οστεοπόρωση

Ένα ποτήρι κρασί την ημέρα «χτίζει» γερά οστά και μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο East Anglia και το King’s College του Λονδίνου μελέτησαν τη σύνδεση μεταξύ της διατροφής και του κινδύνου καταγμάτων και ανακάλυψαν ότι οι μέτριες ποσότητες κρασιού αυξάνουν την οστική πυκνότητα στη σπονδυλική στήλη και στα ισχία.

7 λόγοι που δεν κάνετε σεξ

Τι σας εμποδίζει από το να κάνετε όσο σεξ θέλετε; Η δίαιτά σας; Η συμπεριφορά σας ή το μήκος των δακτύλων σας; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές για να μην «την πατήσετε» και την επόμενη φορά.
(Νο) Party

Μετά από μία σκληρή εβδομάδα δουλειάς ένα ποτάκι με φίλους (ή δύο ή τρία) είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε και να ξεχαστούμε. Μην σας κάνει εντύπωση, όμως, αν

Μπύρα και ελληνικότητα «Εις τον αφρόν»

Μπύρα και ελληνικότητα «Εις τον αφρόν»
Όπως όλα δείχνουν οι ελληνικές μπύρες κατάφεραν να κερδίσουν σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια αγορά, απέκτησαν φανατικούς φίλους και έφεραν αναστάτωση!
Ελληνικές, παγωμένες και μάχιμες όλες, η Βεργίνα από τη Ροδόπη, η Septem από την Κύμη, η ΖΕΟΣ από την Πελοπόννησο, η Νάδα από τη Μεσσηνία, η Χάρμα από την Κρήτη, η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία – όνομα και πράγμα – η Magnus Magester από τη Ρόδο, η FIX από  την ιστορία της Ελλάδας και πόσες ακόμα.
Αυτές οι μπύρες δε χρειάζεται να αποδείξουν τις ρίζες τους, την ελληνικότητα της μάρκας τους. Αυτές οι μπύρες δε χρειάζεται να μιλήσουν για την ποιότητα των υλικών τους και την καταγωγή τους ή να μετρήσουν χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

450 ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΕΚΡΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ...

Τουλάχιστον 450 πρόβατα από κοπάδι 1.000 προβάτων, σκότωσε κεραυνός σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Βασιλίτσας Γρεβενών.
Όπως δήλωσε, ο κτηνοτρόφος Δημήτριος Σπανογιάννης το κοπάδι βρισκόταν σε δασώδη περιοχή στη Βασιλίτσα Γρεβενών, όταν ένας κεραυνός χτύπησε στη μέση του κοπαδιού, σκοτώνοντας τα πρόβατα  και μόνο από θαύμα δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, με τον 65χρονο πατέρα του κτηνοτρόφου να έχει τραυματιστεί μόνο