Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Οι Γερμανοί προτιμούν την Ελλάδα για τις διακοπές τους

Ολοένα και περισσότεροι Γερμανοί θέλουν να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα, αδιαφορώντας για τις διαδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche. "Όσον αφορά τις κρατήσεις για την Ελλάδα, έχουν ...

Νέα παραίτηση στο ΠΑΣΟΚ

Νέα παραίτηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ ταράζει το κυβερνών κόμμα, λίγα 24ωρα πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή.Την παραίτησή του από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο κ. Γιάννης Νικολάου,πρώην γενικός γραμματέας Ενημέρωσης των κυβερνήσεων Σημίτη.Μεταξύ άλλων με επιστολή του προς τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη, ο κ. Νικολάου αντιτίθεται στηνκυβερνητική πολιτική και χαρακτηρίζει το Μεσοπρόθεσμο ως οικονομικά αδιέξοδο και κοινωνικά άδικο....

Τουρκικές εφημερίδες, κοστολογούν Ελληνικά νησιά



Η Τουρκία περιμένει πότε θα βγάλει η Ελλάδα στο σφυρί εκτός από ΔΕΚΟ και νησιά. Τούρκοι επιχειρηματίες καταστρώνουν σχέδια εκμετάλλευσης ελληνικής περιουσίας στο Αιγαίο. Τουρκικές εφημερίδες ήδη κυκλοφορούν στα πρωτοσέλιδα τους τίτλους, όπως:...

Σας παρουσιάζουμε όλα τα ανέκδοτα που κυκλοφόρησαν για τον Άχιλλέα Μπέο!Αθάνατο Ελληνικό Δαιμόνιο!


Όταν ο Μπέος πάει για ψαροντούφεκο «στήνει» καρτέρι

O αγαπημένος χυμός του Μπέου είναι ο «φρεσκο-στημένος»

Ο Μπέος «έστησε» προπονητικό διπλό του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Μπέος «έστησε» τη δημιουργία του κόσμου. Ήταν να γίνει σε 8 μέρες, αλλά το είχε παίξει UNDER

Ο Μπέος «έστησε» τη μοναδική μάχη που ο Τσακ Νόρις έχασε, τη θρυλική εκείνη με τον Μπρους Λι

Το παζλ με τα ύποπτα ματς

Σύμφωνα με πληροφορίες, διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες γύρω από το σερί ηττών του Πανθρακικού, τον Μάρτιο του 2010

Ολα ξεκίνησαν όταν η ΟΥΕΦΑ δημιούργησε μία λίστα με 39 "ύποπτα" παιχνίδια, που ενδεχομένως να στήθηκαν στη χώρα μας. Αυτά διαχωρίστηκαν σε πέντε βαθμίδες που ξεκινά από το "ελαφρά ύποπτο" και φτάνει έως το... εξόφθαλμο "άκρως διεφθαρμένο".
Στην πορεία.. προστέθηκαν άλλα δύο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου (Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1 και Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4), που ακόμη όμως δεν έχουν χαρακτηριστεί.

Νέα "βόμβα" Φλωρίδη


Με το κράτος τα έβαλε ο Γιώργος Φλωρίδης κατηγορώντας το ευθέως οτι "δεν αντιμετωπίζει τη φοροδιαφυγή γιατί δεν θέλει". Μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο πρώην βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε οτι ενώ υπάρχουν τρόποι πάταξης της φοροδιαφυγής εντούτοις η Πολιτεία δεν τους εφαρμόζει επειδή... δεν υπάρχει η απαιτούμενη πολιτική διάθεση και βούληση.

Καρχαρίας πήδηξε πάνω απο σέρφερ!!!!

Την ώρα που κάποιος νεαρός σέρφερ απολαμβάνει στα κύματα το αγαπημένο του σπορ...ένας Καρχαρίας πετάγεται και περνάει από πάνω του!Προφανώς είχε ήδη φάει,αλλιώς το βιντεάκι δεν θα είχε αυτήν την κατάληξη....Γι'αυτό φέτος το καλοκαίρι...ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ!!!Δείτε το βίντεο!

Σπίτι μου,σπιτάκι μου....


Στα γούστα του καθενός εμάς δεν μας πέφτει λόγος,άλλα τα συγκεκριμένα σπίτια που συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε...θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι είναι λίγο περίεργα.Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και όμορφα...Δείτε τις φωτογραφίες...και θα καταλάβετε τί εννοούμε...

Το Facebook του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού



Αγαπημένες μου φίλες, καταλαβαίνω το μαρτύριο που περνάτε τις τελευταίες τρεις μέρες, αφού όπου και να πάτε, πέφτετε σε κουβέντες για το ποδόσφαιρο. Ακούτε ιστορίες για τον Μπέο, τον Ψωμιάδη, το Μαρινάκη και τα υπόλοιπα αγγελούδια που κοσμούν το πρωτάθλημά μας και σας κόβεται η περίοδος.

Φεύγει από το Μαξίμου ο Παπανδρέου


Φεύγει από το Μαξίμου ο Παπανδρέου

Θεωρεί αντιλειτουργικό το νεοκλασικό κτίριο

Υπό μετακόμιση βρίσκεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος ύστερα από 20 μηνες διακυβέρνησης φαίνεται πως εγκαταλείπει το Μέγαρο Μαξίμου… χάριν του υπουργείου Εσωτερικών. Δεν πρόκειται φυσικά για ανατρεπτική κυβερνητική πρωτοβουλία του Γ.,Παπανδρέου, αλλά για την υλοποίηση του επανασχεδιασμού της κεντρικής φιλοσοφίας πολιτικού μας συστήματος που φέρει την προσωπική του σφραγίδα. 

ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ


Στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού και σε εποχές που η μνήμη του ανθρώπου χάνεται στην αχλή του χρόνου, εκεί όπου και η σημερινή περιοχή των Δελφών, άγνωστο πως και γιατί οι προγονοί των σημερινών Ελλήνων έκτισαν
μαντείο και ιερά, ονομαστά σε όλη τη γη που κατά καιρούς ονομαζότανυθώ, Όμφη, στα οποία λατρεύτηκαν ο Ουρανός η Γαία, ο Ζεύς και ο Απόλλωνας.

Google vs Facebook


Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να αποκλείουν την σύγκριση μεταξύ Facebook και Google, αξίζει να το κάνει κανείς μόνο και μόνο για το γεγονός ότι οι δυο εταιρείες βρίσκονται σε πόλεμο.

Η Google έχει εδώ και καιρό έχει αναγνωριστεί ως ο βασιλιάς  των online επιχειρήσεων, αλλά και το Facebook δεν προτίθεται να αρκεστεί στην δεύτερη θέση. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, είναι προφανές ότι...
το Facebook θέλει να ανατρέψει το Google και να αναλάβει τα ηνία με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο. Η Google όμως δεν πρόκειται να αφήσει αυτό έτσι απλά να συμβεί.

Έρχονται τα Laptop που θα φορτίζονται πληκτρολογώντας.


Αυστραλοί ερευνητές έχουν υπολογίσει έναν τρόπο να αξιοποιήσουν την ενέργεια που παράγουμε κατά την πληκτρολόγηση για να τροφοδοτήσουν ένα φορητό υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας τον «πιεζοηλεκτρισμό» (piezoelectrics), αυτή η μέθοδος λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο στους αναπτήρες που δημιουργούν μια σπίθα από την τριβή ενός πιεζοηλεκτρικού κρύσταλλου.

Εντυπωσιακά graffiti μεγάλης κλίμακας


Εντυπωσιακά graffiti μεγάλης κλίμακας (16)
Graffiti δεν είναι μόνο τα συνθήματα που βλέπουμε στους τοίχους, αλλά και ορισμένα μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά ένα κτήριο. Δείτε μερικά πολύ εντυπωσιακά παραδείγματα...

Το πρώτο τροχαίο ατύχημα στην Ελλάδα














«Με επτά αυτοκίνητα θρηνούμε θύματα, φανταστείτε να γίνουν 70…» 
Το πρώτο αυτοκινητιστικό τροχαίο, και μάλιστα θανατηφόρο ατύχημα, που αναφέρεται στην Ελλάδα έγινε την Κυριακή 4 Μαρτίου 1907 και ώρα 11.30 περίπου επί της Λεωφόρου Συγγρού, μετά την Πύλη του Αδριανού στο ύψος του εργοστασίου ΦΙΞ, υπό τις ακόλουθες συνθήκες, όπως μας τις περιέγραψαν οι εφημερίδες της εποχής εκείνης.

Ο Θόδωρας ο Καράογλου είναι νταής


"Το ΠΑΣΟΚ έχει 155 βουλευτές, είναι τζάμπα μάγκες, αντάρτες γιαλαντζί, διαμαρτύρονται επανειλημμένως, ό,τι κάνουνε τα κάνανε και στο παρελθόν κάποιοι δικοί μας"

Η δήλωση ανήκει στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρο Καράογλου ο οποίος έχει κάθε λόγο να χαρακτηρίζει όλους τους άλλους "τζάμπα μάγκες".

Παπαρήγα: Εκλογές και όχι σάπια δημοψηφίσματα...


Για "εκλογές και όχι σάπια δημοψηφίσματα" έκανε λόγο η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στα Χανιά.

«Η κρίση βαθαίνει όχι μόνο στην... Ελλάδα αλλά και στην Ευρωζώνη και ακόμα και αν η χώρα ξεπεράσει την κρίση, θα είμαστε αλυσοδεμένοι 100 χρόνια από τα χρέη», υποστήριξε η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Αυτό θα γίνει, όπως εξήγησε, αν τα δύο μεγάλα κόμματα χάσουν δυνάμεις και το ΚΚΕ βγει δυνατό.

Σε Μαλαισία και Κύπρο οδηγούν τα ίχνη από τα "στημένα" παιχνίδια...


Στο τελικό στάδιο βρίσκεται έρευνα που διενεργείται από το ΣΔΟΕ και την ΕΥΠ και σύντομα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σε άλλα 87 άτομα, μεταξύ των οποίων πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων και μάνατζερ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "SportDay", η έρευνα αυτή αφορά 968 εμβάσματα από ελληνική τράπεζα προς χώρες της Ασίας με αντικείμενο παράνομο στοιχηματισμό, μετά από...
 στοιχεία σε 74 αγώνες της Σούπερ Λίγκας και της Φούτμπολ λιγκ. Αυτή την στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Φεύγει μόνος του!

Φεύγει μόνος του!Τις εξελίξεις στην έκταση συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας φαίνεται να προλαβαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της διοργανώτριας Αρχής πρόκειται να παραιτηθεί από την ηγεσία της Λίγκας.
Η πρόθεση αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει να κάνει με τίποτα με τις πιέσεις που ασκούνται τις τελευταίες ημέρες, κορυφώθηκαν χθες το βράδυ με τις ανακοινώσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Αιμοδότες του τουρισμού οι Σλάβοι


Αιμοδότες του τουρισμού οι ΣλάβοιΗ πτώση των τιμών από τους ξενοδόχους μας και το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους από την κρίση «αδελφούς Ελληνες» προκαλούν το φετινό καλοκαίρι σλαβικό «τσουνάμι» τουριστών στις ακτές της βόρειας (κυρίως) Ελλάδας. Ρώσοι, Σέρβοι, Βούλγαροι, Σλαβομακεδόνες, ακόμα και Σέρβοι της Βοσνίας άρχισαν να καταφθάνουν από τις αρχές Ιουνίου στις παραλίες της Χαλκιδικής, της Πιερίας, της Σκιάθου και της Κέρκυρας και το κύμα καθόδου αναμένεται να κορυφωθεί τους επόμενους δύο μήνες. Βάσει υπολογισμών αναμένεται αύξηση 30% των τουριστών από τις βαλκανικές χώρες και εκείνες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης....