Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ενίσχυση 31 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της αιγοπροβατοτροφίας λόγω κορονοϊού

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ο κλάδος της αιγοπροβατοτροφίας πρόκειται να ενισχυθεί με 31 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις που άφησε πίσω της η πανδημία του κορονοϊού.

Γιώργος Παπανδρέου για Συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας: Οι διαφορές πρέπει να λύνονται ειρηνικά με όπλο τη διπλωματία

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τη συμφωνία Ελλάδας - Ιταλίας για την ΑΟΖ, και χαρακτηριστική περίπτωση των διαφορών που λύνονται ειρηνικά με διπλωματικούς τρόπους.


Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Οι Ρώσοι προειδοποιούν την Αθήνα: Μάταιες οι ελπίδες για βοήθεια από τις ΗΠΑ στα ελληνοτουρκικά

Οι Ρώσοι προειδοποιούν την Αθήνα: Μάταιες οι ελπίδες για βοήθεια ...Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti αναφέρεται στην ένταση μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας και σχολιάζει πως η Ελλάδα μπορεί να περιμένει μάταια την αμερικανική υποστήριξη.

Δημοσκόπηση: Στις 16,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Με διαφορά 16,9% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του OPEN, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Θεσσαλονίκη: Η Κουσκούση πέταξε νερό στον Χαρδαλιά ενώ έτρωγε σε εστιατόριο

Θεσσαλονίκη: Η Κουσκούση πέταξε νερό στον Χαρδαλιά ενώ έτρωγε σε ...Επίθεση από την ραδιοφωνική παραγωγό Ιωάννα Κουσκούση δέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Νίκος Χαρδαλιάς, στη Θεσσαλονίκη.Η γυναίκα πλησίασε τον υφυπουργό χαμογελώντας και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Άρπαξε ένα ποτήρι με νερό και το άδειασε προς το μέρος του.

Γιάννης Μαγκριώτης : Διάλογος και σχέδιο για τα λεφτά της ΕΕ, και όχι κομματικές συγκρούσεις

Η δήλωση του αντιπροέδρου της Κομισιόν του κ. Ντομπρόβσκις: «Με ενισχυμένη εποπτεία η πρόσβαση της Ελλάδας στο πακέτο των 32 δις ευρώ», σήμανε νέο χαμό μεταξύ Κυβέρνησης και Σύριζα.

Νέο πρόγραμμα για 36.500 ανέργους

Θα τους δοθεί voucher για κατάρτιση 150 ωρών και στη συνέχεια θα παρέχουν κοινωφελή εργασία επί 8 μήνες με ημερήσια αμοιβή το 1/25 του κατώτατου μισθού.

Προ των πυλών ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Να…«αναστήσει» πολιτικά τη διαδικασία διεύρυνσης και μετασχηματισμού του κόμματος θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας που ήδη άρχισε τις περιοδείες του ανά την επικράτεια, ενώ προ των πυλών είναι και η οριστική ανακοίνωση του τελικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Συμβούλιο αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά ζήτησε η Γεννηματά από την Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Συμβούλιο αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά ζήτησε η Γεννηματά από την ΠτΔ | tovima.grΣτις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις της Τουρκίας, κατά παράβαση κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου, που δημιουργούν και συντηρούν ένα κλίμα έντασης στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο με απρόβλεπτους κινδύνους, αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης βεβαίωσης Επαγγελματία Αγρότη

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης βεβαίωσης Επαγγελματία Αγρότη.Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει προστεθεί στις ψηφιακές υπηρεσίες της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου και συγκεκριμένα στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο

Οργή εκπαιδευτικών για Κεραμέως: "Έδωσε προσωπικά δεδομένα σε ιδιωτική εταιρία"

Διαρροή προσωπικών στοιχείων των εκπαιδευτικών σε ιδιωτική εταιρία κατά την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και την ανυπαρξία Υπεύθυνου Προσωπικών Δεδομένων (dpo) στο Υπουργείο Παιδείας, κατά σαφή παραβίαση του GDPR, καταγγέλλει με ψήφισμά της η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ η οποία ρίχνει τα πυρά της στη Ν. Κεραμέως.

Γιαννακόπουλος: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πωλείται έναντι 25 εκατ. ευρώ

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πωλείται έναντι 25 εκατ. ευρώ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε "βόμβα" κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. "Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατομμύρια ευρώ, όπως λάθος δεσμεύτηκα πέρυσι. 

Συνάντηση Αγγελοπούλου - Τσίπρα για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου.Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, είχε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, το πρωί της Τρίτης.

Τι σημαίνει η υπογραφή της συμφωνίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας

Υπεγράφη η ιστορική συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδος και Ιταλίας στο υπουργείο Εξωτερικών.Υπεγράφη η συμφωνία για την οριθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, μετά τη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, Νίκου Δένδια και Λουίτζι ντι Μάιο, την Τρίτη, στην Αθήνα.