Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Λάζαρος Σεμερτζίδης: Καλύτερος νέος Ελληνας αγρότης για το 2018 – Πώς τα κατάφερε

Ο 33χρονος Λάζαρος Σεμερτζίδης. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕΈνας νέος 33 ετών από την Κοζάνη και συγκεκριμένα από την περιοχή της Ξηρολίμνης, ένα χωριό 15 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα του νομού αναδείχτηκε ο καλύτερος νέος Έλληνας αγρότης για το 2018.

ΑΣΕΠ: Στην τελική ευθεία η έκδοση τεσσάρων προκηρύξεων μόνιμου προσωπικού

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΕΠ
Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο προγραμματισμός του ΑΣΕΠ για την έκδοση τεσσάρων προκηρύξεων μόνιμου προσωπικού.Η αρχή θα γίνει με τον διαγωνισμό των 137 μονίμων σε δήμους και πέντε

Έρχονται ρυθμίσεις - ανάσα για μικροοφειλέτες - Τα σενάρια που εξετάζονται

Σχέδια για ένα πάγιο σύστημα ρύθμισης οφειλών προς τα Ταμεία και την Εφορία στα πρότυπα ενός "λάιτ" εξωδικαστικού μηχανισμού επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο.

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για νέες θέσεις εργασίας - Οι αιτήσεις και οι δικαιούχοι

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το "Πρόγραμμα Επιχορήγησης Εργοδοτών για τη διατήρηση νέων θέσεων εργασίας". Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2018.

Τραγωδία στις Σέρρες: Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος

Αποτέλεσμα εικόνας για Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος
Ένας πυροσβέστης 44 χρονών, έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.Συγκεκριμένα, ο άνδρας κλήθηκε να συνδράμει σε κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε ξερά χόρτα στο Λιμνοχώρι Σερρών.

Οι υποψήφιοι για την ανάδειξη νέων οργάνων του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιατρικού Συλλόγου Î§Î±Î»ÎºÎ¹Î´Î¹ÎºÎ®Ï‚Ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής, αφού έλαβε υπόψη του:
1.     Την απόφαση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου προκηρύσσονται εκλογές την 21.10.2018 για την ανάδειξη νέων οργάνων του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής τα οποία είναι: α) 11 μελές Διοικητικό Συμβούλιο β) Πειθαρχικό