Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Παράνομη... μέχρι τις 10 το πρωί

Παράνομη έως τις 10 το πρωί της Τετάρτης κρίθηκε απο το Πρωτοδικείο Αθηνών η απεργία της ΑΔΕΔΥ σε ό,τι αφορά την συμμετοχή εκπαιδευτικών και εργαζομένων στα ΜΜΜ, λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Συντάξεις χηρείας: Επιστρέφονται σήμερα οι περικοπές

Σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου αναμενόταν να καταβάλει ο e-ΕΦΚΑ στους συνταξιούχους τα ποσά που παρακρατήθηκαν από τις συντάξεις χηρείας του Ιουνίου 2021.

Νίκος Ανδριόπουλος για AstraZeneca: "Η ίδια η κυβέρνηση υποσκάπτει τους εμβολιασμούς"

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ν. Ανδριόπουλος ο οποίος έκανε χωρίς δισταγμό το εμβόλιο της AstraZeneca, ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις παλινωδίες της στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ηλιόπουλος: Έκανα την πρώτη δόση AstraZeneca, θα κάνω και τη δεύτερη

«Ανήκω στους ανθρώπους που έχουν κάνει την πρώτη δόση astra zeneka. Θα κάνω και την δεύτερη», έγραψε στο facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος, υπογραμμίζοντας παράλληλα τις κυβερνητικές ευθύνες γύρω από τον εμβολιαστικό σχεδιασμό.

Παύλος Γερουλάνος: Είναι η ώρα να εκφράσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη

O Παύλος Γερουλάνος, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Αθήνα είσαι Εσύ", γράφει για τη δημοκρατική παράταξη, που "μπορεί να γίνει ξανά η δύναμη της αλλαγής που αναζητούν εδώ και μια δεκαετία οι προοδευτικοί πολίτες".

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις για το μάθημα των Νέων Ελληνικών

Πρεμιέρα σήμερα με το μάθημα των Νέων Ελληνικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.