Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Υπουργός με οφειλές άνω των 250.000 ευρώ στην εφορία

Μέλος της κυβέρνησης χρωστά περισσότερα από 250.000 ευρώ και αναμένεται να λάβει μαζί με άλλους 23.500 οφειλέτες ειδοποιητήριο από την εφορία.
Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένας «αγώνας» από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με email και τηλεφωνήματα, προκειμένου

Τσίπρας: «Προτιμώ κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ αντί για καταστροφή στην Ελλάδα»

Προσπάθεια να πείσει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, όντας όμως έτοιμος να αποδεχτεί εσωκομματικούς τριγμούς προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με τους δανειστές.
«Προτιμώ κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ αντί για καταστροφή στην Ελλάδα» φέρεται να έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός στην εφημερίδα Πρώτο

Επίθεση Ντόρας στη Ζωή: Είναι βαθιά νυχτωμένη αν αν νομίζει ότι μπορεί να εκθέτει τους 300

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Προέδρου της Βουλής και της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπκογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη εξαπέλυσε νέα επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με τις πληροφορίες ότι η ΠτΒ δεν δέχθηκε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής στην Τράπεζα της Ελλάδος.

DW: Κορυφώνεται η πολιτική ένταση στην ΠΓΔΜ

Μετά τα πρόσφατα αιματηρά γεγονότα στο Κουμάνοβο το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει ξανά με τη μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση της αντιπολίτευσης σταΣκόπια. Ο πρωθυπουργός Γκρουέφσκι απαντά με αντιδιαδηλώσεις, σημειώνει ηDeutsche Welle.

Που έχει χαθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης;

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν από εκείνους που ανέβηκε τάχιστα στο πολιτικό σύστημα. Οι ικανότητες του εκτιμήθηκαν από τον Κώστα Σημίτη βασικά και ο κύριος Χρυσοχοΐδης τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εκτός από τις υπουργικές καρέκλες είχε

Γιατί είναι «θαυματουργή» η Αγία Βαρβάρα;

Η Αγία Μεγαλομάρτυς Βαρβάρα είναι η προστάτις των παρθένων, των ψυχορραγούντων και των πυροβολητών
Ο βίος και το μαρτύριο της Αγίας
Η Αγία έζησε κατά τα χρόνια που αυτοκράτορας ήταν ο διώκτης των χριστιανών Διοκλητιανός (284-305). Γεννήθηκε στηνΗλιούπολη (σημερινό Μπάαλμπεκ) του Λιβάνου και ήταν θυγατέρα

Κωνσταντοπούλου: «Σχήμα λόγου» το σκίσιμο του μνημονίου

Δεν υπάρχουν καπετανάτα και ρήξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, διαμήνυσε μέσω του ΣΚΑΪ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, εν μέσω διαρροών που τη θέλουν να επικρίνει έντονα τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους-πιστωτές.
«Δεν πρόκειται να μας κλονίσουν οι προσπάθειες που γίνονται να

Τα τρία σενάρια για τις αλλαγές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

Τρία σενάρια υπάρχουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης της Αθήνας με τους δανειστές, για τις αλλαγές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.
Το χειρότερο από αυτά, προβλέπει άμεση έναρξη από το 2015 της σταδιακής αύξησης των ορίων ηλικίας, ώστε να προσαρμοστούν στο 62ο και στο 67ο έτος της ηλικίας και είναι το σενάριο που υποστηρίζουν οι δανειστές.

Πώς η Αθήνα απέφυγε το «ατύχημα» στο παρά πέντε

Συναγερμός σήμανε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ουάσιγκτον, τόσο στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όσο και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών. Αφορμή η προειδοποίηση από τον Ελληνα πρωθυπουργό ότι δεν θα μπορέσει να πληρώσει τη δόση των 750 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΔΝΤ.

Το τηλεφώνημα στον Τζακ Λιου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Aποκάλυψη: Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι σύμβουλος σε εταιρεία Bitcoin της Σιγκαπούρης!

Ως σύμβουλος μιας εξαιρετικά αμφιλεγόμενης σιγκαπουριανής εταιρείας που λανσάρει τα περίφημα Βitcoins εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Αυτό καταδεικνύει e-mail που έχει στη διάθεσή του το «ΘΕΜΑ», στο οποίο διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, με την επωνυμία Tembusu Systems, δηλώνει πως ο κ. Βαρουφάκης διατηρούσε τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015, δηλαδή