Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Μπαράζ επαφών Τσίπρα – Συνάντηση με τον Νάσο Ηλιόπουλο

Στο γραφείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στην Αμαλίας βρέθηκε σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος, στον απόηχο του μηνύματος για ενότητα που έστειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, συναντώντας τον διάδοχό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Τι συζήτησαν ο νυν και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Οι οδηγίες Τσίπρα σε Κασσελάκη - Οι επόμενες κινήσεις των 6+6

Να θέσει το πλαίσιο δράσης από εδώ και πέρα στον Στέφανο Κασσελάκη, με πιστή τήρηση του καταστατικού και λειτουργία των κομματικών οργάνων χωρίς αποκλεισμούς, επιχείρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Ένταση στο Πολυτεχνείο: Πέταξαν καφέδες στον Νίκο Ανδρουλάκη κατά την κατάθεση στεφάνου

Επεισοδιακή ήταν το πρωί της Πέμπτης (16/11) η κατάθεση στεφάνου από τον Νίκο Ανδρουλάκη στο Πολυτεχνείο για την επέτειο της εξέγερσης της 17ης Νοεμβρίου.

Αποκάλυψη: Συνάντηση Τσίπρα με Κασσελάκη χθες – Πρωτοβουλίες του πρώην πρωθυπουργού να μην «αιμορραγήσει» άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είχε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Εξεταστική για τα Τέμπη: Με 266 «ναι» πέρασε η πρόταση του ΚΚΕ – Καταψήφισε το ΠΑΣΟΚ, απουσίαζαν Τσακαλώτος-Πέρκα

Με ευρύτατη πλειοψηφία «πέρασε» από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση του ΚΚΕ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν πολιτικές ευθύνες στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ανακοινώθηκε έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων 2023 - Όλοι οι δικαιούχοι

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες - που κυκλοφορούσαν από χθες - πως η κυβέρνηση προχωρά σε έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων για το 2023