Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οι Νεάντερταλ ζούσαν στη Μάνη. Σημαντικές ανακαλύψεις


Οι  Νεάντερταλ ζούσαν στη Μάνη. Σημαντικές ανακαλύψεις
Μία ομάδα Ελλήνων και ξένων  ερευνητών υποστηρίζουν ότι οι Νεάντερταλ ζούσαν στη Μάνη καθώς ανακάλυψαν στο σπήλαιο Καλαμάκια, στη δυτική ακτή της Μάνης, οστά και εργαλεία ηλικίας από 39.000 έως 100.000 ετών.  
Στο γειτονικό σπήλαιο  Λακωνίς έχει ήδη ανακαλυφθεί ένα δόντι από Νεάντερταλ και η νέα ανακάλυψη έρχεται να  ενισχύσει την πεποίθηση των επιστημόνων για την ισχυρή παρουσία των Νεάντερταλ, συγγενών του ανθρώπου, στη Μάνη κατά την Ύστερη Πλειστόκαινο εποχή.

Η όπερα κάνει καλό στην καρδιά και τα εγκεφαλικά επεισόδια


Η όπερα κάνει καλό στην καρδιά και τα εγκεφαλικά επεισόδια
Η σωστή μουσική μπορεί να επιβραδύνει την καρδιά και να ελαττώσει την αρτηριακή πίεση, αποκαλύπτει νέα μελέτη. Ωστόσο το είδος της μουσικής έχει πολύ μεγάλη σημασία: οι όπερες, όπως η Nessun Dorma του Πουτσίνι, που είναι γεμάτες κρεσέντο και ντιμινουέντο είναι οι καλύτερες - μπορούν μάλιστα να συμβάλουν στην αποκατάσταση από σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως τα εγκεφαλικά επεισόδια.

Θα αδυνατίζουμε με τσιπάκι που κόβει την όρεξη


Θα αδυνατίζουμε με τσιπάκι που κόβει την όρεξη
Βρετανοί ερευνητές δημιούργησαν έναν ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα, τσιπάκι, που εμφυτεύεται στο σώμα και κόβει την όρεξη, εξαφανίζει την επιθυμία για φαγητό.
Το  τσιπάκι θα τοποθετείται στην κοιλιά με ηλεκτρόδια, ακριβώς πάνω στο πνευμονογαστρικό νεύρο που ρυθμίζει την όρεξη, ενώ κατόπιν "διαβάζει" και επεξεργάζεται τα ηλεκτρικά και χημικά σήματα της όρεξης που διέρχονται από το εν λόγω νεύρο, ενώ στη συνέχεια τα τροποποιεί στέλνοντάς τα στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα τη μείωση της όρεξης.

Άντρες: Είδος προς εξαφάνιση και επιστημονικά


Άντρες: Είδος προς εξαφάνιση και επιστημονικά
Δεν φτάνει που η Εύα δημιουργήθηκε από το πλευρό του Αδάμ και στη συνέχεια τον παρέσυρε με το μήλο, τώρα οι επιστήμονες διαπιστώνουν πως το σχέδιό της ήταν να γίνει -σε βάθος χρόνου- πιο ανθεκτική από εκείνον. Υστερα από έρευνες ετών συμπεραίνουν ότι οι άντρες είναι είδος προς εξαφάνιση.

Επιστήμονες διάβασαν τα όνειρα ανθρώπων!


Επιστήμονες διάβασαν τα όνειρα ανθρώπων!
Ιάπωνες νευροεπιστήμονες ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να «δουν» σε ένα βαθμό τα όνειρα ανθρώπων με τη βοήθεια υπολογιστών, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για αυτό που μερικοί θεωρούν μεγάλο επίτευγμα και άλλοι μεγάλο εφιάλτη: κάποια στιγμή τα μηχανήματα θα μπορούν να «διαβάζουν» τα όνειρα του καθενός.

Το συγκλονιστικό γράμμα ενός μαθητή στον Στουρνάρα


Το συγκλονιστικό γράμμα ενός μαθητή στον Στουρνάρα
Τι κάνετε κ. Υπουργέ; Με αυτήν την ερώτηση μαθητής της τρίτης Λυκείου σε σχολείο των Χανίων απευθύνεται προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, μέσα από ένα γράμμα που αξίζει να διαβαστεί αλλά και να συζητηθεί.

Ο Αλέξανδρος είναι μαθητής στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ένα από τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστεί είναι οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ.

Ένας φιλέλληνας στο Λούβρο!


Ένας φιλέλληνας στο Λούβρο!
Ένας ελληνιστής αρχαιολόγος, με ειδικότητα στα γλυπτά και ιδιαίτερη αγάπη σε ό,τι έχει σχέση με την Ελλάδα, πήρε το τιμόνι του Μουσείου του Λούβρου. Ο Ζαν-Λικ Μαρτίνεζ είναι ο νέος διευθυντής του μεγαλύτερου και πιο διάσημου μουσείου της Γαλλίας. Χρειάστηκε μάλιστα προσωπική συνέντευξη με τον ίδιο τον πρόεδρο Ολάντ προκειμένου να χριστεί επικεφαλής του Λούβρου.

Η ομογένεια στηρίζει την Κύπρο


Η ομογένεια στηρίζει την Κύπρο
Έρανος σε όλες τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες της Αυστραλίας, θα διεξαχθεί αυτήν την Κυριακή, προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής Κύπρου. 

Στο μήνυμά του ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Καμπέρα, Γιάννης Ιακώβου, αναφέρει: «Θα ήθελα, με την ευκαιρία της απόφασης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας να περιαχθεί ειδικός δίσκος την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 σε όλους τους ανά την Αυστραλία ιερούς ναούς υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, να ευχαριστήσω για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανό, που εμπράκτως θα ενισχύσει την προσπάθεια για ανακούφιση των πιεστικών αναγκών του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Έκθεση "οι ζωγράφοι των Βαλκανικών πολέμων 1912-13" στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο των δράσεων εορτασμού που λαμβάνουν χώρα φέτος με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία “ΠΟΝΤΟΣ”, με την υποστήριξη της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρείας “ΤΕΧΝΗ” Κιλκίς έχουν την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενούν στον 2ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς την έκθεση “Οι ζωγράφοι των Βαλκανικών Πολέμων

ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...

... ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ...
Πέντε εκατ. ευρώ θα διατεθούν από το γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Έρευνας και Τεχνολογίας και την ελληνική Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας για την υποστήριξη σχεδίων ελληνογερμανικής συνεργασίας  στον τομέα της εφαρμοσμένης έρευνας και τεχνολογίας.
Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό έγγραφό της η Χριστίνα Στεφανίδου Σύμβουλος του ελληνικού

Ολες οι ερωτήσεις έχουν τις απαντήσεις τους…



Θύμισε λοιπόν σε όσους τους συμφέρει να το ξεχνούν μία άλλη

ΣΥΡΙΖΑ για κόμμα Αλαβάνου: «Καλή του επιτυχία!»



Περιορισμένης εμβέλειας πρωτοβουλία και πάντως με μικρές πιθανότητες εκλογικής επιτυχίας, θεωρούν στην Κουμουνδούρου τη δημιουργία νέου κόμματος από τον Αλέκο Αλαβάνο με τίτλο «Σχέδιο Β».
Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, που για όσους δεν το θυμούνται αναδείχθηκε σε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά από επιλογή του Αλέκου Αλαβάνου, δεν θέλησαν χθες να  πάρουν ανοικτά θέση για το  νέο εγχείρημα του. «Ουδέν σχόλιο» ήταν μία πρώτη

Τα 5 φαινόμενα που η επιστήμη δεν κατάφερε να εξηγήσει μέχρι σήμερα!



Δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι περίεργο συμβαίνει και κανείς, ακόμα και η επιστήμη δεν μπορεί να το εξηγήσει
Ανεξήγητα φαινόμενα που έχουν σχέση με τον άνθρωπο είναι αδύνατον να εξηγηθούν. Παρακάτω θα σας αναλύσουμε 5 ανεξήγητα φαινόμενα που ακόμα και σήμερα ταλαιπωρούν την επιστήμη.

Νέα διοίκηση στην Κοινωνία Μελών του Άρη



Δεκτή έκανε το πρωί της Παρασκευής το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση της Κοινωνίας

Μελών Άρη για νέα διοίκηση.
Έτσι, προέκυψε νέα προσωρινή διοίκηση στην ΚΜΑ, επτά μελών. Το νέο συμβούλιο αποτελούν οι Κωτσής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης, Γεωργιάδης και Παυλόπουλος.

Πλέον η νέα διοίκηση θα ζητήσει την παύση της διοίκησης Ψηφίδη στην ΠΑΕ και τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης και εκλογών προς

«Δικαιότερος ο ενιαίος φόρος ακινήτων»


 
Ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα είναι δικαιότερος από το «χαράτσι» και θα οδηγήσει σε ελάφρυνση των πολιτών, υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ αναφορικά με τις αποκλίσεις στο πρόγραμμα προσαρμογής, άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να μπει σε εφαρμογή ή ρήτρα ύφεσης. «Είναι γεγονός ότι με βάση τις συζητήσεις που έχουν γίνει, έχουν

ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ...

... ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ...
Όλα είναι έτοιμα ώστε να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων όλων των ασφαλιστικών εταιρειών με τις αρχές ταξινόμησης των οχημάτων από την οποία θα προκύψει ποια οχήματα έχουν δικαίωμα χρήσης των ελληνικών δρόμων (σ.σ: δηλαδή έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για το 2013) ενώ παράλληλα δεν είναι ασφαλισμένα.

Στουρνάρας: Οι τρεις αρχηγοί έδειξαν αυτογνωσία και ρεαλισμό


Στουρνάρας: Οι τρεις αρχηγοί έδειξαν αυτογνωσία και  ρεαλισμό
Τη στάση του κ. Α. Σαμαρά, του κ. Β. Βενιζέλου και του κ. Φ. Κουβέλη, των τριών πολιτικών  αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση,  εξήρε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας, τονίζοντας ότι  οι τρεις αρχηγοί έδειξαν αυτογνωσία και πολιτικό ρεαλισμό. 

Ο κ. Στουρνάρας ανέφερε συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου κ. Γ. Πρετεντέρη (με τίτλο "Ο Ψυχρός Εμφύλιος" ) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας: 

"Έφυγε" από τη ζωή ο ναύαρχος Νίκος Παππάς


"Έφυγε" από τη ζωή ο ναύαρχος Νίκος Παππάς
Απεβίωσε σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες ο ναύαρχος εν αποστρατεία Νικόλαος Παππάς.
Ο Νίκος Παππάς, το 1973, ως κυβερνήτης του θρυλικού αντιτορπιλικού «Βέλος» είχε πρωτοστατήσει στο Κίνημα του Πολεμικού Ναυτικού κατά της Χούντας.

Κασιδιάρης, Βενιζέλος, Γεωργιάδης, Ζωή, σε μοναδικοί διάλογοι


Κασιδιάρης, Βενιζέλος, Γεωργιάδης, Ζωή, σε μοναδικοί διάλογοι
Χοντρέ, «φασίστα», «χαφιέδες», «γελοίε», «κλέφτη», «απατεώνα», «Βουλή των Λόρδων», «θηλυκός Ιαβέρης» είναι μόνο μερικές από τις ύβρεις που αντάλλαξαν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής. Η αίθουσα λίγο έλειψε να μετατραπεί σε ρίνγκ αν δεν είχαν παρέμβει οι ψυχραιμότεροι.

Όλοι ήθελαν να έχουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την «φαρσοκωμωδία» και γι’ αυτό τον λόγο όσο περνούσε η ώρα έμπαιναν όλο και περισσότεροι στον «θίασο».

Σχέδιο Β: Το νέο κόμμα του Αλαβάνου


Σχέδιο Β: Το νέο κόμμα του Αλαβάνου
Στη συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα με προγραμματικό περιεχόμενο και τίτλο το «Σχέδιο Β», προχωρά ο Αλέκος Αλαβάνος, με την ιδρυτική συνέλευση του κόμματος να προγραμματίζεται για τις 18 – 19 Μαΐου στην Αθήνα.

Περιγράφοντας τη δομή του νέου φορέα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ίδιος, υποστήριξε ότι «θα λειτουργεί μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο συνελεύσεων, με αποφασιστικές αρμοδιότητες, με αμεσοδημοκρατικά χαρακτηριστικά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει σήμερα το διαδίκτυο».

Αυτές είναι οι νέες δραχμές!


Αυτές είναι οι νέες δραχμές!
Ευρώ τέλος... Η επιστροφή στη δραχμή είναι πλέον γεγονός! Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον δίνει μια ματιά στο Διαδίκτυο, όπου τα... νέα και άκρως εντυπωσιακά χαρτονομίσματα του πάλαι ποτέ εθνικού νομίσματος «κυκλοφορούν» και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ενθουσιασμό ενώ έχουν προκαλέσει και συζητήσεις επί συζητήσεων.

Επί τάπητος μεταθέσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών


Επί τάπητος μεταθέσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών
Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και ανακατανομή του εκπαιδευτικού προσωπικού σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια προμηνύονται για την ερχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με έγγραφο που εστάλη από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας προς τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης, επισημαίνεται ότι από ελέγχους που έχουν διεξαχθεί στα καταχωρισμένα στοιχεία του Ηλεκτρονικού Συστήματος Καταγραφής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει διαπιστωθεί ότι μεγάλος αριθμός σχολικών μονάδων διατηρεί αυξημένο αριθμό οργανικών θέσεων, που είναι δυσανάλογος με το μαθητικό δυναμικό που έχουν στο ενεργητικό τους.

Η Eldorado Gold μένει για να επενδύσει στην Ελλάδα


Κεντρική Μακεδονία Η Eldorado Gold μένει για να επενδύσει στην Ελλάδα
Αποφασισμένη να μείνει στην Ελλάδα είναι η εταιρεία «Eldorado Gold», διαψεύδοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών. Η εταιρεία παρουσίασε επενδύσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ το τελευταίο 12μηνο στα μεταλλεία Χαλκιδικής και Θράκης, και σταθερό προγραμματισμό για την τοποθέτηση κεφαλαίων 1 δις ευρώ στα δύο μεταλλεία, την επόμενη πενταετία. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα διοικητικά στελέχη και των δύο εταιρειών (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ), οι οποίες είναι θυγατρικές της Eldorado Gold, στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθη 49χρονος έμπορος ναρκωτικών στην Πιερία


Κεντρική Μακεδονία Συνελήφθη 49χρονος έμπορος ναρκωτικών στην Πιερία
Συνελήφθη  το απόγευμα,της Τεταρτης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 49χρονος ημεδαπός για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο ανωτέρω ημεδαπός κατείχε και διέθετε ναρκωτικές ουσίες σε άτομα της ευρύτερης περιοχής, κατόπιν αστυνομικής έρευνας της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Λαγκαδάς: Νύφη χτύπησε την πεθερά με τσεκούρι !


Κεντρική Μακεδονία Λαγκαδάς: Νύφη χτύπησε την πεθερά με τσεκούρι !

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτερας στο χωριό Ευαγγελισμός κοντά στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης....

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, οι δύο Ρομά καβγάδισαν για προσωπικούς λόγους και η νύφη χτύπησε με τσεκούρι την πεθερά στο κεφάλι.

Παρκάρισμα επί πληρωμή στη Θεσσαλονίκη


Κεντρική Μακεδονία Παρκάρισμα επί πληρωμή στη Θεσσαλονίκη
Επί πληρωμή θα παρκάρουμε από το 2014 στους κυριότερους δρόμους του δήμου της Θεσσαλονίκης! Η χρέωση θα γίνεται ανά λεπτό και ηλεκτρονικά, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι μιας περιοχής θα πρέπει στην ουσία να... ξεχάσουν το παρκάρισμα σε οδούς όπως η Μαρτίου, η Λαμπράκη, η Μπότσαρη, η Αγίου Δημητρίου και άλλες.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Κύπρος γίνεται πειραματόζωο της Ε.Ε


ΣΥΡΙΖΑ: Η Κύπρος γίνεται πειραματόζωο της Ε.Ε
Τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον λαό της Κύπρου εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τις εξελίξεις στη Λευκωσία, επισημαίνοντας παράλληλα πως η χώρα γίνεται το πειραματόζωο της στρατηγικής των ηγετικών κύκλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαφές πως οι αποφάσεις του Eurogroup έχουν και τιμωρητικό χαρακτήρα, αλλά συγχρόνως θέλουν να λειτουργήσουν ως φόβητρο στην υιοθέτηση εναλλακτικών ριζοσπαστικών πολιτικών αντίθετων με αυτές που υλοποιούνται με μνημόνια ή όχι.

Κύπρος: Απειλούν να σκοτώσουν Αναστασιάδη - Δημητριάδη


Κύπρος: Απειλούν να σκοτώσουν Αναστασιάδη - Δημητριάδη
Μια επιστολή-προκήρυξη γεμάτη έστειλαν άγνωστοι στην  κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» στις 20 Μαρτίου 2013, απειλώντας ότι θα εκτελέσουν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, όπως επίσης και τα μέλη των οικογενειών τους: «Σας προειδοποιούμε και δεν μπλοφάρουμε. Θα αρχίσουμε από τα εγγόνια σας, θα πάμε στα παιδιά σας και θα αφήσουμε εσάς τελευταίους για να πονέσετε όσο και εμείς».

Κατώτατος Μισθός: Τι αλλάζει, πως θα καθορίζεται


Κατώτατος Μισθός: Τι αλλάζει, πως θα καθορίζεται
Δεν θα υπάρχει πλέον «μόνιμος» κατώτατος μισθός αλλά θα καθορίζεται κάθε Δεκέμβριο με νόμο που θα φέρνει για ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας.

Ο νόμος θα έρχεται για ψήφιση ύστερα από εξάμηνη μελέτη και διαβούλευση με επιστημονικούς φορείς, κοινωνικούς εταίρους άλλους παράγοντες της αγοράς, υπό το ΚΕΠΕ και τον ΟΜΕΔ αντίστοιχα.

Οδοντίατρος των φυλακών θέλει να γίνει ο Παπαγεωργόπουλος


Οδοντίατρος των φυλακών θέλει να γίνει ο Παπαγεωργόπουλος
Θέλοντας να γεμίσει τον χρόνο του και να σπάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας μέσα στις φυλακές, ο πρώην δήμαρχος σκέφτεται να επιστρέψει στο αρχικό του επάγγελμα, την οδοντιατρική, το οποίο άσκησε για λίγο πριν να μεταπηδήσει στην πολιτική.

Τις σκέψεις του αυτές τις έχει μοιραστεί με τη διεύθυνση των φυλακών, ωστόσο, προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να δοθεί άδεια από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο.