Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ (6/8/2020): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Διπλωματικές πηγές: Τι συμφώνησαν Ελλάδα και Αίγυπτος για την ΑΟΖ

Υπεγράφη η συμφωνία για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Νίκο Δένδια και Σάμεχ Σούκρι, στο Κάιρο.

Κορονοϊός: 153 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο - Δείτε τη γεωγραφική κατανομή

Ανακοινώθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε νέα "έκρηξη" κρουσμάτων, καθώς επιβεβαιώθηκαν 153 νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον σε 5123.

Χαρίτσης: Οι πόροι της ΕΕ να πάνε στην κοινωνία, όχι στην εξυπηρέτηση ημετέρων

«Οι ευρωπαϊκοί πόροι να πάνε στην κοινωνία και όχι στην εξυπηρέτηση ημετέρων ή στην κάλυψη ζημιών από αντιμεταρρυθμίσεις όπως η ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης» τονίζει ο Αλ. Χαρίτσης.

Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Ανάρτηση που αφορά τις περιοχές τις οποίες αναμένεται τις επόμενες ώρες να πλήξει η κακοκαιρία έκανε στα social media ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ευρωπαϊκό "χαστούκι" στην κυβέρνηση για τα ΜΜΕ

Επανέρχεται στο ζήτημα της "λίστας Πέτσα" ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι "τόση ελευθεροτυπία" θα τη ζήλευε και ο Όρμπαν".«Δεν περίμεναν το Συμβούλιο της Ευρώπης οι Έλληνες πολίτες για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για την επαίσχυντη λίστα Μητσοτάκη-Πέτσα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ 

Ελλάδα και Αίγυπτος υπογράφουν ΑΟΖ - Στο Κάιρο ο Δένδιας

Τα αιγυπτιακά ΜΜΕ, επικαλούμενα διπλωματικές πηγές, σημειώνουν πως είναι ζήτημα ωρών η υπογραφή ΑΟΖ ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο. Στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, με στόχο την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ των δυο κρατών.

ΑΣΕΠ: Προκηρύχθηκαν 1209 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας -Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκήρυξη για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ 1209 ατόμων στα νοσοκομεία της χώρας δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.
Σύμφωνα με την προκήρυξη αναμένεται να πληρωθούν θέσει τακτικού προσωπικού

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Είναι αδιανόητο - οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας χωρίς μάσκες στην ορκωμοσία των νέων υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε, λόγω της επιδημιολογικής επιδείνωσης της χώρας, την υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε κλειστούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, όπου υπάρχει συγκέντρωση πολλών ατόμων.

Κακοκαιρία “Θάλεια”: 9.900 κεραυνοί έπεσαν στη Βορειοδυτική Ελλάδα

Με έντονες βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και χιλιάδες κεραυνούς έκανε ποδαρικό στη χώρα μας η κακοκαιρία «Θάλεια». Σύμφωνα με το meteo.gr, 9.900 κεραυνοί καταγράφηκαν στη Βορειοδυτική Ελλάδα από το σύστημα «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έως το απόγευμα της Τετάρτης 5 Αυγούστου.