Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα πάθει ο Κυριάκος με τον νέο Πτωχευτικό νόμο

Νέα επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τον νέο Πτωχευτικό Νόμο. Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ηχηρή διαφοροποίηση της Εύας Καϊλή και οι διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής

Η ευρωβουλευτής της Χαριλάου Τρικούπη τάχθηκε υπέρ της «αποχής» στην ψηφοφορία για τον πτωχευτικό, ενώ το ΚΙΝΑΛ καταψηφίζει με ιδιαίτερα επιθετική φρασεολογία. Υποψήφιος για την ηγεσία ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Τσίπρας σε Λαβρόφ: Άμεσος τερματισμός της τουρκικής επιθετικότητας

Την σημασία που έχει ο τερματισμός της τουρκικής επιθετικότητας για την προώθηση των διερευνητικών και την επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ με αποχώρηση των

Κοινωνικό Τιμολόγιο ρεύματος: Ποιοι και μέχρι πότε πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση

Έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 μπορούν οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) της ΔΕΗ να υποβάλουν εκ νέου αίτηση προκειμένου μην χαθεί η έκπτωση ρεύματος στον λογαριασμό τους.

Προκήρυξη για την πρόσληψη 258 οπλιτών στον Στρατό Ξηράς

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, με την οποία προκηρύσσονται 258 θέσεις οπλιτών και εφέδρων

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο "Εξοικονομώ" - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν, τα ποσοστά επιδότησης

Είναι το πρόγραμμα με τον πιο έντονο αναπτυξιακό προσανατολισμό καθότι αναμένεται να διοχετεύσει στην ελληνική αγορά περισσότερα από 10 δισ. ευρώ έως το 2030 και τουλάχιστον 850 εκατ. ευρώ μόνο μέσα στους επόμενους μήνες.