Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ελεγχόμενη η πυρκαγιά στην περιοχή του Χέρσου Κιλκίς μετά από τρείς ώρες και ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι

Πυρκαγιά σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση έξω από τον οικισμό του Χέρσου πάνω από τον δρόμο που οδηγεί στους Ευζώνους όπου έπνεαν ισχυροί άνεμοι και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από θεριζοαλωνιστική μηχανή.

Αιφνιδιασμός Ανδρουλάκη: Πιθανό το ενδεχόμενο για κάλπες στο ΠΑΣΟΚ μέσα στο καλοκαίρι

Την ώρα που τα «βασίλεια» της Χαριλάου Τρικούπη εκδηλώνουν τις προθέσεις τους, στέλνοντας ευθεία μηνύματα, στο Game of Thrones του ΠΑΣΟΚ που έχει ξεκινήσει από την νύχτα των ευρωεκλογών, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τους αιφνιδιασμούς και την κόντρα επίθεση.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ επιθυμεί πάνω από το 70% ακόμα και με νέο φορέα

Θετικά βλέπει τις διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς μεγάλη μερίδα των πολιτών, με τους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να επιθυμούν την συνεργασία των δύο κομμάτων, όπως αναφέρει σε δημοσκόπησή της για το Libre.gr η Opinion Poll.

Αλέξης Τσίπρας: Το Ινστιτούτο που ετοιμάζουμε καιρό, αρχίζει το ταξίδι του

Ανάρτηση σχετικά με την «Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», που συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα και το Ίδρυμα Ζάεφ, έκανε το πρωί της Παρασκευής (14/6) ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Του Χάρη Τσιόκα : Το μήνυμα από το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο κύκλος των εσωκομματικών περιχαρακώσεων και του άνευ όρων εξουσιοδοτισμού των αρχηγών ηττήθηκε!

Γιάννης Μαγκριώτης : Πόσο μακριά από την πραγματικότητα είναι τα κόμματα;

Ο Πρωθυπουργός, στην πρώτη μετεκλογική του συνέντευξη, αξιολογώντας το αποτέλεσμα των εκλογών, τόνισε με έμφαση: Οι πολίτες μας ζητάνε να λύσουμε περισσότερα προβλήματα και πιο γρήγορα.

Αυτή είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Την σύνθεση της νέας κυβέρνησης ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Αναλυτικά το νέο κυβερνητικό σχήμα: