Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τέλος ο Γκαρθία από τον Ολυμπιακό!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γκαρθία από τον Ολυμπιακό!
Πριν καλά-καλά συμπληρώσει 4 μήνες στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Όσκαρ Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες.Ο Καταλανός τεχνικός γνωστοποίησε με επίσημη δήλωσή του το τέλος της συνεργασίας του με τους ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά η δήλωση:

Πώς θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας σε δημόσιο και ταμεία

«Ανάσα» σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες αναμένεται να δώσει η ρύθμιση των οφειλών σε 120 δόσεις, για την οποία η πλατφόρμα άνοιξε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

Αποτέλεσμα εικόνας για Κινήματος ΑλλαγήςΤη σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ), που σύμφωνα με απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου, συγκροτείται με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής, ανακοίνωσαν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

«Η ανεργία είναι σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από το 20%»


Για περαιτέρω μείωση του ποσοστού της ανεργίας εντός του 2018 έκανε λόγο η πρόεδρος και διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Μαρία Καραμεσίνη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Παράλληλα, αναφέρθηκε στους θετικούς