Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2023: Την επόμενη εβδομάδα οι πρώτες πληρωμές – Οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα θα πρέπει να κάνουν οι συνταξιούχοι για τις πληρωμές κύριων και επικουρικών συντάξεων Δεκεμβρίου.

Ο Χάρης Δούκας συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε, την Τρίτη (14/11), ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η βόμβα Τσακλόγου για τα όρια συντάξεων ανάβει «φωτιές»

Νέο μέτωπο με την κοινωνία απειλούν να ανοίξουν οι δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας, ο οποίος άφησε παραθυράκι για αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, ενώ η κυβέρνηση ακόμη προσπαθεί να διαχειριστεί τη θύελλα για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές σε μπλε, πράσινα και πορτοκαλί

Σε διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος που έρχονται με το νέο χρόνο, προχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Η τιμή στο μπρεντ πέφτει, το πετρέλαιο θέρμανσης ανεβαίνει - Με «ανέκδοτα» απαντά η κυβέρνηση

Από τη μια η τιμή του πετρελαίου διεθνώς πέφτει και από την άλλη στην Ελλάδα η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ανεβαίνει. Στο παράδοξο αυτό των τιμών κλήθηκε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει επί της ουσίας απάντηση. Μπέρδεψε τα λόγια του...

Κοντιάδης, Λιάκος και Κασσελάκης συζητούν για το βιβλίο «Το φαινόμενο Κασσελάκη»

Τη Δευτέρα 20/11 θα λάβει χώρα η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη το «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ»: Το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας.