Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Φορολοταρία: Ανακοινώθηκαν οι τυχεροί των κληρώσεων

Φορολοταρία: Ανακοινώθηκαν οι τυχεροί των κληρώσεωνΣτo taxisnetαναρτήθηκαν οι τυχεροί των κληρώσεων που πραγματοποιήθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (AAΔΕ), στο πλαίσιο της φορολοταρίας για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου.

Αυτή είναι η ονομασία των Σκοπίων που προκρίνεται και από τις δύο πλευρές - Έχει κλείσει η συμφωνία;

Αυτή είναι η ονομασία των Σκοπίων που προκρίνεται και από τις δύο πλευρές - Έχει κλείσει η συμφωνία;
GornaMakedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας) είναι η ονομασία της γειτονικής χώρας που προκρίνεται τελικά ως λύση, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το iefimerida.gr.

Εγκυρες πηγές διαβεβαιώνουν ότι από τα τέσσερα ονόματα που

Μικρές και συντηρητικές επενδύσεις επιλέγουν οι Έλληνες παραγωγοί

Αποτέλεσμα εικόνας για μικρες καλλιεργειεςΣημαντική κινητικότητα στον αγροτικό τομέα καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι μεγάλο το ενδιαφέρον, ακόμα και των νέων ανθρώπων, να ενταχθούν σε επιχειρηματικά σχέδια και να προχωρήσουν σε επενδύσεις που σχετίζονται με την πρωτογενή παραγωγή. Όπως εξηγούν παράγοντες της αγοράς στην «Ύπαιθρο Χώρα», από την ανταπόκριση του κόσμου στο Πρόγραμμα

Αναρτήθηκαν οι πίνακες του ΟΑΕΔ για 7.180 θέσεις

Αναρτήθηκαν σήμερα από τον ΟΑΕΔ οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης ανέργων για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 34 δήμους (β'κύκλος).
Ειδικότερα αναρτήθηκαν στο site του Οργανισμού ο

Αγριος καβγάς Τασίας-Βενιζέλου, Βορίδη για το αν θα κληθεί ο Καμμένος να καταθέσει για τα βλήματα στη Σ.Αραβία

Αγριος καβγάς Τασίας-Βενιζέλου, Βορίδη για το αν θα κληθεί ο Καμμένος να καταθέσει για τα βλήματα στη Σ.ΑραβίαΣτα χαρακώματα βρέθηκαν για ακόμη μια φορά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας προσπαθεί με κάθε τρόπο  να μπλοκάρει την κλήση του Πάνου Καμμένου στην επιτροπή, προκειμένου να καταθέσει

Αγροτικά συλλαλητήρια ενόψει Agrotica στη Θεσσαλονίκη -Πόσα τρακτέρ θα κατεβούν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI//ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗΣτην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες των επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα για τα συλλαλητήρια που διοργανώνουν τις προσεχείς ημέρες με την ευκαιρία της 27ης διεθνούς έκθεσης "Agrotica".
Ειδικότερα, εντός της ημέρας θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός

Σίμος Δανιηλίδης: Πρώτη προτεραιότητα του δήμου η κατασκευή του 2ου Γυμνασίου Πεύκων

Αποτέλεσμα εικόνας για σίμος δανιηλίδης
Την υποβολή του πλήρους και ολοκληρωμένου φακέλου στη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας για την κατασκευή του 2ου Γυμνασίου Πεύκων στο πλαίσιο χρηματοδοτικού προγράμματος ανήγγειλε ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, κατά τη χθεσινή εκδήλωση εορτασμού

Τελευταία ημέρα για ένταξη αγροτών στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για forologikes diloseisΜέχρι και σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2018, έχουν διορία για εμπρόθεσμη ένταξη στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, οι αγρότες που κατά το 2017 είχαν υπερβεί τα κριτήρια τζίρου ή επιδοτήσεων.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης

Έρχονται τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα- Πότε θα γίνει η ηλεκτρονική διασταύρωση

Εντός του Φεβρουαρίου, και ειδικότερα μέχρι τα μέσα του μήνα, αναμένεται να έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ώστε να διαπιστωθούν οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτωνκαι να τους επιβληθούν τα σχετικά πρόστιμα μέσω

Ειδική βράβευση του Ισραήλ σε διακεκριμένους Έλληνες

eidiki-brabeusi-tou-israil-se-diakekrimenous-ellinesΤη Δευτέρα σε τελετή που έλαβε χώρα στην κατοικία της Πρέσβεως του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπεν-Άμπα, παρουσία του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ,  Reuven (Ruvi) Rivlin, και της συζύγου του, Nehama Rivlin, διακεκριμένες προσωπικότητες της

«Κούρεμα» έως και 90% σε «κόκκινα» καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες

Αποτέλεσμα εικόνας για κουρεμα δανειωνΣε μαζικό κάλεσμα στους δανειολήπτες τους να τακτοποιήσουν «κόκκινες οφειλές» από πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια με «κούρεμα» που φτάνει και το 90% προχωρούν οι τράπεζες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΤΖΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης μαγκριώτηςΚοτζιάς: "Εντός Φεβρουαρίου η κυβέρνηση θα παρουσιάσει Σύμφωνο στους διαπραγματευτές και τη γείτονα χώρα, που θα περιλαμβάνει όλα τα ζητήματα του ονόματος, του αλυτρωτισμού και του συντάγματος".
Εάν αυτά που είπε ο Κοτζιάς, σήμερα στη μεταμεσονύκτια εκπομπή της ΕΡΤ1, τα εννοεί, τότε έχω να παρατηρήσω:

Της Έλενα Ρουσάκη : Ποιος είναι ο ρόλος της Ελληνικής πολιτιστικής διπλωματίας στον ευρύτερο Βαλκανικό χώρο …

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός πως η χώρα μας, η Ελλάδα, λόγω αφενός μεν του μακραίωνου και αξιοθαύμαστου  πολιτισμού της, αφετέρου δε, της κομβικής της θέσης, βρίσκεται συχνά εν μέσω αντιθέσεων με άλλες χώρες. Οι αντιθέσεις αυτές, άλλοτε διατηρούνται σε ένα ήπιο επίπεδο, άλλοτε πάλι λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις και φαίνονται να έχουν αυξημένη ένταση.

Μιχάλης Καρχιμάκης : Που είναι το πόρισμα του εισαγγελέα Καλούδη που παρέπεμπε το κ.Προβόπουλο για κακουργηματική απιστία σε βάρος του δημοσίου??

Μιλάει ο άνθρωπος που έπρεπε να είναι στον κορυδαλλό,για τα παιγνίδια που έπαιξε με τις τράπεζες και με συγκεκριμένα άνομα συμφέροντα.
Πλουτίσατε κ.Προβόπουλε ως πρόσωπα που διοικήσατε και