Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΠΑΣΟΚ: Ανανέωση και πλειοψηφία 2/3 Ανδρουλάκη στη νέα Κ.Ε. -Πρώτος ο Α. Σπυρόπουλος, τα τελικά αποτελέσματα

Με μεγάλη πλειοψηφία των προεδρικών του Νίκου Ανδρουλάκη και σημαντικά ποσοστά ανανέωσης (άνω του 50%) εξελέγη η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί Είναι Οι 100 Πρώτοι Σε Σταυρούς Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή Του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ περνά στην ιστορία ως το πιο δυναμικό, ενωτικό και παραγωγικό συνέδριο των τελευταίων ετών.

Ανασχηματισμός την Πέμπτη; - Τι απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου

Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο του ανασχηματισμού την προσεχή Πέμπτη, αν λάβουμε υπόψη τα όσα είπε σήμερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου.

Άνεμος Ανανέωσης Στην Νέα ΚΠΕ Του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ποιοί Προηγούνται

Το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ περνά στην ιστορία ως το πιο δυναμικό, ενωτικό και παραγωγικό συνέδριο των τελευταίων ετών.

Σε απόγνωση από την ακρίβεια νοικοκυριά και επιχειρήσεις: «Καταιγίδα» στα τρόφιμα - Σχεδόν στα 4 ευρώ το σουβλάκι - Νέα μέτρα για να πέσουν οι τιμές της βενζίνης στα νησιά

Σε απόγνωση βρίσκονται νοικοκυριά και επιχειρήσεις καθώς το μπαράζ ανατιμήσεων σε ενέργεια, καύσιμα και τρόφιμα δημιουργεί ασφυκτικό πλαίσιο με καταναλωτές και ιδιοκτήτες να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Άλμπερτ Μπουρλά: "Είμαστε κοντά στο στόχο για θεραπεία του καρκίνου"

Την αισιοδοξία του για τη θεραπεία του καρκίνου, εξέφρασε ο Άλμπερτ Μπουρλά, δηλώνοντας ότι η επίτευξη του στόχου είναι κοντά.

Επίδομα για το ρεύμα: Νέες εξελίξεις για τα 600 ευρώ αναδρομικά

Κρούσμα λέπρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Μετά το κρούσμα που νόσησε από την ευλογιά των πιθήκων και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπως έγινε γνωστό στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και κρούσμα Λέπρας.