Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ποτάμι: Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα για το μέλλον της χώρας

Σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», το Ποτάμι επισημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στο plan b Βαρουφάκη για επιστροφή στη δραχμή, μολονότι είναι το κορυφαίο θέμα επικαιρότητας των τελευταίων ημερών:
«Στις δύο ώρες συνέντευξης του κ.Τσίπρα στο κομματικό ραδιόφωνο

Προαναγγελία διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα

Την πόρτα στην Αριστερή Πλατφόρμα και σε όσους δεν στηρίζουν τη συμφωνία με τους δανειστές στη βουλή έδειξε ο πρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της δίωρης συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο.

Φ.Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας με τα λεγόμενά του θέλει να αποκοιμήσει τον ελληνικό λαό»

Για μια ακόμα φορά ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποκοιμήσει τον ελληνικό λαό, υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Όπως τόνισε η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ; ;

-Τα τελευταία χρόνια, η ριζοσπαστική Αριστερη και Δεξιά αντιπολιτευση, προπαγανδιζαν ότι οι ισχυρές οικονομικά χώρες της Ευρωζωνης χρεισιμοποιουσαν το Ευρώ για να δημιουργούν πλεονασματα έναντι των αδυναμων.
-Πάνω σ'αυτην την βασική εκτίμηση διαμόρφωσαν την στρατηγική τους, εκτιμώντας ότι, σε καμιά περίπτωση οι εταίροι μας ,δεν θα επελεγαν την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ. 

Στη δικαιοσύνη οι «συνεργοί» του Γιάνη Βαρουφάκη

Η Κομισιόν ενέκρινε πρόγραμμα 54 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 9 περιοχών της Ελλάδας

Eγκρίθηκε σήμερα από την Κομισιόν και σκοπό έχει να βοηθήσει εννέα περιοχές της Ελλάδας που βρίσκονται κοντά στα σύνορα. Το πρόγραμμα στο οποίο εντάσσεται και η Κύπρος θα βοηθήσει τις συγκεκριμένες περιοχές να αναπτύξουν την τοπική οικονομία τους, να δημιουργήσουν νέες

Ποια επαγγέλματα επιδοτούνται 100% από το ΕΣΠΑ!

Πενήντα επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες ενισχύονται μέσα από το νέο ΕΣΠΑ.
Τα ποσοστά επιδότησης για όσους ασχολούνται σε αυτούς τους κλάδους ή θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση κυμαίνονται από 40% έως και 100% επί των επενδυτικών τους σχεδίων.
Την κοινοτική χρηματοδότηση μπορούν να τη διεκδικήσουν μέσα από δύο προγράμματα, την «Επιχειρηματική

Βαρουφάκης: Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης

Και μεταξύ άλλων για τα έργα και τις ημέρες του στο ΥΠΟΙΚ και για το περίφημο Plan B, πετάει και μια βόμβα για την προσωπική του ζωή και για τα παιδικά του χρόνια.
Τι λέει ο Γιάνης, το «αστέρι» όπως τον αποκαλεί  επανειλλημμένος ο δημοσιογράφος του Stern: Ότι ο πατέρας του φυλακίστηκε (1946-1949) σε ένα ποινικό στρατόπεδο

Αλλάζει ο ΕΝΦΙΑ -Ποιους θα επιβαρύνει περισσότερο

Παρεμβάσεις στον ΕΝΦΙΑ, ώστε φέτος να καταστεί πιο δίκαιος, επιβάλλοντας μεγαλύτερο βάρος στις υψηλότερες περιουσίες, εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην τηλεόραση της ΕΡΤ, δήλωσε: «Θα εξετάσουμε αλλαγές ώστε ο ΕΝΦΙΑ να

Λαπαβίτσας: Υπάρχει από καιρό αναλυτικός σχεδιασμός εξόδου από το ευρώ

"Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω του καλούς οπαδούς του μονόδρομου, αλλά αναλυτικός σχεδιασμός της εξόδου υπάρχει από καιρό" αναφέρει ο ΚώσταςΛαπαβίτσας σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα , στο οποίο εξηγεί τι είναι και τι δεν είναι το Εναλλακτικό Σχέδιο.

Αναλυτικά το άρθρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Σύγκληση της ΚΕ την Πέμπτη για να ληφθούν αποφάσεις για το συνέδριο

Σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την Πέμπτη αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης.
Το θέμα που απασχολεί τα κομματικά στελέχη είναι οι διαδικασίες με βάση τις οποίες το κόμμα θα οδηγηθεί σε Συνέδριο. Η Κεντρική Επιτροπή θα αποφανθεί πότε θα συγκληθεί το συνέδριο και εάν θα είναι έκτακτο ή