Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Πρόεδρος ΑΣΕΠ: «Το φθινόπωρο ο γραπτός διαγωνισμός για 1.500 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο»

Στο προσεχές φθινόπωρο τοποθέτησε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θανάσης Παπαϊωάννου τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό για περίπου 1.500 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο.

Ριζοσπαστικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση Αλέξη Τσίπρα να εκλέγεται ο πρόεδρος και η ΚΕ από τη βάση

Πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή προέδρου από την κομματική βάση. Αναλυτικά οι ριζοσπαστικές αλλαγές που προτείνει.

ΓΣΕΕ: «Αιμορραγία» έως και πάνω από 13% στους μισθούς από τις ανατιμήσεις

Ισχυρά πλήγματα στους μισθούς των εργαζομένων απο την ακρίβεια το Δεκέμβριο με τις απώλειες να ξεπερνούν μτο 13% καταγράφει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στο νέο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων με τίτλο:

Προθεσμία έλαβε ο Βαξεβάνης - Πλήθος κόσμου στον Άρειο Πάγο

Γέμισε από κόσμο η εξωτερική είσοδος του Αρείου Πάγου, καθώς ο εκδότης της εφημερίδας Documento προσήλθε σήμερα μετά από κλήση της ανακρίτριας του

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Προ των πυλών χιονιάς με πολικό κρύο – Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο

Η νέα κακοκαιρία με το όνομα «Ελπίδα» έχει αρχίσει να «χτυπά» ήδη τη χώρα μας, με την κορύφωσή της να αναμένεται το Σαββατοκύριακο. Χιόνια αναμένονται και στην Αθήνα, αλλά και στα νησιά του Αιγαίου.

Αλέξης Τσίπρας για το σποτ για τα Rafale: Ντροπή και εθνική καπηλεία

Για κομματικό σποτ κάνει λόγο ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το σποτ για την προμήθεια των Rafale που «ανέβηκε» στα social media του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Ντροπή και εθνική καπηλεία…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PRORATA για iEidiseis: Ακρίβεια και πανδημία αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό - Στις 7 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Για πρώτη φορά η ακρίβεια ξεπερνά την πανδημία ως το μεγαλύτερο πρόβλημα των πολιτών. Στο 7% η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά

Στην Τανάγρα τα υπερσύγχρονα Rafale

Προσγειώθηκαν τα υπερσύγχρονα Rafale στην αεροπορική βάση της Τανάγρας στην 114 Πτέρυγα Μάχης.

Στο top 10 των ακριβότερων ενεργειακά πόλεων της Ευρώπης η Αθήνα

Τι δείχνει το μηνιαίο report του Δείκτη Τιμών Ενέργειας Οικιακής Χρήσης για το κόστος ρεύματος και ύ αερίου στη χώρα μας έναντι των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.