Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

 


Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Ηλιόπουλος: Καταθέτουμε πρόταση εξόδου από την κρίση - Τα μέτρα που θα παρουσιάσει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ


«Πρόταση εξόδου από την κρίση που διανύει η ελληνική οικονομία και κοινωνία» πρόκειται να παρουσιάσει από το βήμα της ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του

Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Πότε αρχίζει η υποβολή αιτήσεων - Ποιες παρεμβάσεις επιδοτούνται


Στις 2 Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή αιτήσεων, τμηματικά και ανά Περιφέρεια, για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ - Αυτονομώ", όπως έχει προαναγγελθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις που προβλέπονται στο πρόγραμμα είναι οι εξής:

Κορωνοϊός: 359 νέα κρούσματα και 9 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, 69 διασωληνωμένοι


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 359 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, καθώς και ρεκόρ ημερήσιων θανάτων με 9 θύματα.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Aνατολική Μεσόγειο: Ελλάδα και Τουρκία αποσύρουν τους στόλους τους


Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται κινητικότητα του τουρκικού στόλου που τείνει προς αποκλιμάκωση της κατάστασης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επιστρέψει μικρός αριθμός τουρκικών πλοίων στους ναυστάθμους.

Κορονοϊός: Πώς η Σουηδία απέφυγε την αναζωπύρωση της επιδημίας


"Δεν έχουμε την αναζωπύρωση της νόσου που έχουν πολλές χώρες", δηλώνει ο επικεφαλής επιδημιολόγος της Σουηδίας και αρχιτέκτονας της στρατηγικής της "ανοσίας της αγέλης". Τι δείχνουν τα στοιχεία.

Οι Τούρκοι στρέφονται στο δολάριο και τα ευρωμόλογα καθώς καταρρέει η λίρα


Με τον πληθωρισμό στα ύψη και την ισοτιμία της τουρκικής λίρας να καταποντίζεται οι Τούρκοι στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο δολάριο και τα ευρωομόλογα για να εξασφαλίσουν υψηλότερες αποδόσεις.

Κακοκαιρία «Ιανός»: Κλειστά τα σχολεία αύριο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος


Με απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, εξαιτίας της επερχόμενης κακοκαιρίας «Ιανός», κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, δηλαδή Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Γεννήματά από τη Θεσσαλονίκη... «Νέα Αλλαγή»


«Ανικανότητα» να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται και «ολοφάνερη αποτυχία» στην αντιμετώπιση της δεύτερης φάσης της πανδημίας καταλόγισε στην κυβέρνηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής,

Στριμώχνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ για τις συμφωνίες με Βόρεια Μακεδονία


Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας από τον ΣΥΡΙΖΑ επί τριών συμφωνιών συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία που κατέθεσε η κυβέρνηση. Αντιμέτωπους με όσα είχαν δηλώσει στο παρελθόν για τη Συμφωνία των Πρεσπών αναμένεται να

Μητσοτάκης στο Economist: Αν δεν φτάσουμε σε συμφωνία με την Τουρκία για την ΑΟΖ, πάμε στη Χάγη


Οι αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Economist για την Τουρκία. Τι είπε για ΑΟΖ και Χάγη. Τα όσα συνέβησαν με την Τουρκία τις τελευταίες μέρες, δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα, ή την Κύπρο και την Τουρκία, αλλά κυρίως αφορούν την Ευρώπη και την Τουρκία.

Οι περιοχές που θα «σαρώσει» πρώτα ο Ιανός - Οι οδηγίες και η έκκληση Χαρδαλιά


Οδηγίες καθώς επίσης και την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα Ιαν
ού ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Οι τρεις οδηγίες που έδωσε.