Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

«Τζαμπατζήδες» αποκαλεί βουλευτής της ΝΔ αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα

Σε μια άκρως προκλητική δήλωση προχώρησε σήμερα ο Βασίλης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις υπέρογκες αυξήσεις ρεύματος, οι οποίες έχουν προκαλέσει 26.500 εντολές για διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Φυσικό αέριο: Το σχέδιο της κυβέρνησης εάν κλείσουν οι στρόφιγγες και ο “διπλός” λογαριασμός σε ρούβλια

Εναλλακτικό σχέδιο (plan B) για την ενεργειακή επάρκεια της Ελλάδας επεξεργάζεται η κυβέρνηση σε περίπτωση που η Ρωσία διακόψει την παροχή την παροχή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.

Το στοίχημα Τσίπρα στις 15 Μαΐου και ο «λογαριασμός» που επιστρέφει στον Μητσοτάκη

Σε πυρετώδεις ρυθμούς… εκλογών κινείται και επίσημα η Κουμουνδούρου μετά τις διακοπές του Πάσχα, με το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα να καταστρώνει το πλάνο που θα οδηγήσει το κόμμα στην ημερομηνία ορόσημο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

Ο ιταλικός κολοσσός Eni ανοίγει λογαριασμό σε ρούβλια στην Gazprom

Λογαριασμούς σε ρούβλια στην Gazprombank ετοιμάζεται να ανοίξει ο ιταλικός ενεργειακός κολοσσός Eni, κάτι που θα της επιτρέψει να εναρμονιστεί με την

ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ : Θεσμική απάντηση στην κυβερνητική απραξία για τους φουσκωμένους λογαριασμούς

Συνάντηση σήμερα, του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρη Βερβεσσό, ενόψει της προσφυγής τους ενάντια στην ρήτρα αναπροσαρμογής.

Γκρίνια στη ΝΔ για την ακρίβεια: Οι ψηφοφόροι "τα ψέλνουν" στους βουλευτές

Οι γιορτές δεν ήταν εύκολες για τους γαλάζιους βουλευτές, καθώς το κύριο θέμα συζήτησης στα πασχαλινά τραπέζια ήταν η ρήτρα αναπροσαρμογής της ΔΕΗ.

Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: Ρουσφέτι σε δημάρχους και νομάρχες με διπλή σύνταξη

Για "κρυφό" και "πασχαλινό δωράκι" του υφυπουργού Εργασίας σε εκατοντάδες αιρετούς κάνει λόγο το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων και καταγγέλλει οτι με εγκύκλιο τούς δίνεται η δυνατότητα να λαμβάνουν διπλή σύνταξη.