Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ξεκινά το πρόγραμμα επανασύνδεσης ρεύματος - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ξεκινά το πρόγραμμα επανασύνδεσης ρεύματος - Τι πρέπει να γνωρίζετε Ξεκινά το πρόγραμμα επανασύνδεσης νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα στο ηλεκτρικό ρεύμα, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση των υπουργείων Περιβάλλοντος - Ενέργειας και Οικονομικών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Εκτακτο: Η Τουρκία αποσύρει το Oruc Reis και βγάζει Navtex για το Μπαρμπαρός στην Κυπριακή ΑΟΖ

Το τουρκικό ωκεανογραφικό Oruc ReisΣε μια κίνηση που δείχνει τις προθέσεις της προχώρησε η Τουρκία μετά την αναδίπλωση με το Oruc Reis.Λίγες μόνο ώρες μετά την αναδίπλωση, την ανακοίνωση αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο από την Αγκυρα και τον

Ανασχηματισμός: Τα πιθανά σενάρια για τη διεξαγωγή του - Ποια ονόματα ακούγονται

Η ένταση στο Αιγαίο μετά και την έκδοση της τουρκικής NAVTEX φαίνεται πως πήγε πίσω τον ανασχηματισμό που σκέφτεται εδώ και καιρό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με το επιτελείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υποχρεωτική η μάσκα από αύριο σε ΔΕΚΟ, τράπεζες, φούρνους, κρεοπωλεία και κομμωτήρια

Την επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά την εισήγηση των ειδικών.Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, από αύριο η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική, εκτός όσων ισχύουν έως σήμερα, για το προσωπικό και σε

Γεννηματά: "Κύριε Μητσοτάκη, στήνετε το κομματικό κράτος της Δεξιάς και στην εκπαίδευση"

Η Φώφη Γεννηματά άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για νέα τροπολογία που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση για την εκπαίδευση.

"Βρέχει" νομοσχέδια και τροπολογίες

"Βρέχει" νομοσχέδια και τροπολογίες«Βροχή» νομοσχεδίων και τροπολογιών έχει σχεδιάσει έως την Παρασκευή η κυβέρνηση, ενόψει της διακοπής των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής για τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας αναμένεται να «περάσουν» πολλές ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής.

Φορολοταρία: Μπείτε εδώ για να δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Ολοκληρώθηκε η 42 η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ για τις συναλλαγές του Ιουνίου 2020.

Σεισμός στη Θεσσαλονίκη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του

Η τουρκική προεδρία ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι έρευνες του Oruc Reis στην ανατολική Μεσόγειο

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ ΚαλίνΤην αναβολή των ερευνών στην ανατολική Μεσόγειο ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου της Τουρκίας, Ιμπραήμ Καλίν.Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η Daily Sabah, ο Καλίν δήλωσε: «Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε: