Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Γ. Φλωρίδης : Να συνενωθούν τα κόμματα της κεντροαριστεράς σε ένα νέο κόμμα!


Πρόταση-τομή του πρώην υπουργού
Στο γκάζι η κεντροαριστερά αναστενάζει, θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης στο γκάζι εκεί που συνευρέθηκαν κεντροαριστερές κινήσεις πέριξ του ΠΑΣΟΚ και διάφορα στελέχη που κατά καιρούς ήταν στο ΠΑΣΟΚ, αποχώρησαν, ξανά επέστρεψαν και ξανά έφυγαν. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Φλωρίδης που κατέθεσε μια πρόταση τεσσάρων σημείων:

Συμβιβασμός της τελευταίας στιγμής στο Βερολίνο για Ελλάδα Η γερμανική Βουλή θα πει «ναι» την Παρασκευή στην εκταμίευση των δισεκατομμυρίων




Συμβιβασμός της τελευταίας στιγμής στο Βερολίνο για Ελλάδα



 
 

Η απόφαση του γερμανικού κοινοβουλίου για την εκταμίευση της δόσης των 37 περίπου δισεκατομμυρίων ευρώ από το γερμανικό κοινοβούλιο θα ληφθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Αυτό είναι το συμβιβαστικό αποτέλεσμα μεταξύ των κυβερνώντων κομμάτων (Χριστιανοδημοκράτες και Ελεύθεροι Δημοκράτες) από τη μια, και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Σοσιαλδημοκράτες) που επιτεύχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Βερολίνο.

Νέο μήνυμα στήριξης από τον Όλι Ρεν

"Όσοι ποντάρουν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ δεν ακολουθούν τις εξελίξεις", δήλωσε ο Επίτροπος της Ε.Ε. για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν, μιλώντας ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πρωτοβουλία πολιτικών κινήσεων για τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία Δημόσια εκδήλωση προβληματισμού και διαλόγου στο Γκάζι


Πρωτοβουλία πολιτικών κινήσεων για τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία





 
Με στόχο να ανοίξει, συντονισμένα, ο δημόσιος διάλογος για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς και της ευρύτερης σοσιαλδημοκρατίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους προσωπικότητες και κινήσεις πολιτών που αυτοπροσδιορίζουν την ιδεολογική τους ταυτότητα και τη δράση τους μεταξύ του λεγόμενου «μεταρρυθμιστικού κέντρου» και της «δημοκρατικής - ανανεωτικής αριστεράς και της οικολογίας».
Οι κινήσεις πολιτών «Κοινωνικός Σύνδεσμος», «Μπροστά», «Νέοι Μεταρρυθμιστές», «Π80», «Πολιτεία 2012» και «Πρωτοβουλία Β», οργανώνουν στο Αμφιθέατρο του 984, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, δημόσια εκδήλωση προβληματισμού και διαλόγου για μια σύγχρονη προοδευτική

Από τις ΗΠΑ η νέα τάση Επάγγελμα: Προπονητής του σεξ


Η νέα μόδα έρχεται από τις ΗΠΑ -που αλλού;- και θεωρείται θεραπεία του σεξ, που έχει ως στόχο να αναζωπυρώσει τις σεξουαλικές σχέσεις ζευγαριών που έχουν ψυχρανθεί.
Ο ρόλος του προπονητή είναι πολύ άμεσος και επικεντρώνεται στην πράξη και όχι στη θεωρία. Ο κόουτς παρακολουθεί το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και επιτόπου δίνει συμβουλές που βελτιώνουν τις επιδόσεις των πρωταγωνιστών.
Τα αποτελέσματα της νέας μεθόδου είναι θεαματικά. Όπως λέει

"Ψήνεται" η νέα διοίκηση στον Άρη- Διαβάστε τα ονόματα

Οι ζυμώσεις για τη νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης συνεχίζονται. Στην βραδινή συνάντηση
των θεσμικών οργάνων του συλλόγου (Α.Σ. ΚΜΑ) παρουσία και των συνδέσμων, αλλά και των βετεράνων θα οριστικοποιηθεί η δράση των επόμενων ημερών.
Σύμφωνα με το Pressaris,com, η ΠΑΕ θα ζητήσει την

Μετά τις 15 Δεκεμβρίου η πληρωμή του υπολοίπου 50% των επιδοτήσεων στους αγρότες...

Μετά τις 15 Δεκεμβρίου πρόκειται να δοθεί το υπόλοιπο 50% της ενιαίας ενίσχυσης για το 2012 στους αγρότες, ύψους 1,1 δισ. ευρώ, μετά και την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων. Το συνολικό ποσό της ενιαίας ενίσχυσης ανέρχεται. συνολικά σε 2,2 δισ. ευρώ και επρόκειτο να δοθεί σύμφωνα με τις διαδικασίες εξ ολοκλήρου τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και

ΣΤΑ 67 ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΓΑ

 Αυξάνεται κατά δύο έτη το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), σύμφωνα με τον νέο νόμο (4093/2012), όπως ανέφερε ανακοίνωση... της διοίκησης του Οργανισμού.

Οι ασφαλισμένοι που γεννήθηκαν το 1948 δικαιούνται να

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ 900 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα αυξήθηκαν οι καταθέσεις των νοικοκυριών, με εισροή 900 εκατομμυρίων ευρώ στις ελληνικές τράπεζες τον Οκτώβριο, καθώς υποχώρησε η ανησυχία για την δόση και το ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία. της Τράπεζας της Ελλάδας, οι καταθέσεις έφθασαν στα 155, 25 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο, από 154,33 δισ. ευρώ που ήταν τον Σεπτέμβριο. Τα στοιχεία δείχνουν

Μητροπολίτης ζητά από τον Ιερώνυμο να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των ιερέων- κροίσων

Με μια σκληρή επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιεώνυμο, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος του ζητά να κινητοποιηθεί.

για το θέμα των ελέγχων του ΣΔΟΕ, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως η σιωπή πλήττει την εκκλησία.
"Δεν επιτρέπεται ούτε ο κάθε Μητροπολίτης να επιχειρεί πανικόβλητος να περισώσει με δηλώσεις το κύρος του ή να διαψεύσει μετά βδελυγμίας τις εναντίον του συκοφαντίες,

Θ. Παραστατίδης: «Θέλετε την έδρα πίσω; Χαιρετίσματα»

Θ. Παραστατίδης: «Θέλετε την έδρα πίσω; Χαιρετίσματα»
Προκλητική απάντηση του Θ. Παραστατίδη σε όσους τον επικρίνουν - Δεν πείθει την κοινωνία του Κιλκίς η μη ψήφιση των μέτρων
Με επιστολή που απέστειλε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Θόδωρος Παραστατίδης απαντάει σε όσους άσκησαν κριτική εναντίον του ενώ τονίζει για ποιους λόγους δεν παραδίδει την έδρα στο ΠΑΣΟΚ. Μόνο που ξεχνάει ο κ. Παραστατίδης να εξηγήσει γιατί ψήφισε το Μνημόνιο 1, γιατί επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ μετά την διαγραφή του από τον Γ. Παπανδρέου και πως πίστεψε ότι το ΠΑΣΟΚ που έφερε το μνημόνιο δεν θα ακολουθούσε και τώρα την ίδια πολιτική, κάνοντας λόγο τώρα για αθέτηση

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Συνάντηση με την υφυπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Emily Haber.



Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 6.00 μμ με την υφυπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας,  

Ημαθία: Βοήθεια στο Σπίτι ΜΟΝΟ για 50 από τους 1450 !!


Κεντρική Μακεδονία Ημαθία: Βοήθεια στο Σπίτι ΜΟΝΟ για 50 από τους 1450 !!

Ελάχιστοι από τους μέχρι τώρα εξυπηρετούντες, θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα, που διαδέχεται το “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Κι αυτό, διότι, τα κριτήρια που πλέον τίθενται, είναι πολύ αυστηρά: Ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, ηλικία άνω των 78 ετών, εισόδημα κάτω των 7.715 ευρώ το ατομικό και 15.100 το οικογενειακό.

Τριπλασιάστηκαν οι αυτοκτονίες στις Σέρρες


Κεντρική Μακεδονία Τριπλασιάστηκαν οι αυτοκτονίες στις Σέρρες

Δραματικές διαστάσεις έχει προσλάβει το φαινόμενο των αυτοκτονιών και στο νομό Σερρών, λόγω της κρίσης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από 5 περιστατικά το 2009 ο αριθμός εκτοξεύτηκε στα 14 το 2012.

Τα συνολικά επικαιροποιημένα στοιχεία για τις πριπτώσεις αυτοκτονιών, την περίοδο από το 2009 έως το 
τέλος Αυγούστου του 2012, διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.

Αθωώνει Αθανάσαρο και Ζορπίδη η κατάθεση του Καπόν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για την υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η κατάθεση του
αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Χασδάι Καπόν. Ο κ. Καπόν με τις απαντήσεις που έδωσε αθώωσε τους πρώην αντιδημάρχους οικονομικών, Ζορπίδη και Αθανάσαρο.
Για τον κ. Θ. Αθανάσαρο δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε την

Σύλληψη για διακίνηση λαθρομεταναστών στο Κιλκίς


Συνελήφθη ένας διακινητής ο οποίος επιχείρησε να προωθήσει στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας δύο μη νόμιμους μετανάστες στο Πολύκαστρο Κιλκίς
Συνελήφθησαν χθες (27.11.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος Κοσσόβου 27 ετών, που διευκόλυνε την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας δύο μη νόμιμων μεταναστών.

Γιαννιτσά: Είχε αδυναμία στο να κλέβει Μέλι !


Κεντρική Μακεδονία Γιαννιτσά: Είχε αδυναμία στο να κλέβει Μέλι !

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών κυψελών μελισσών σε δασική περιοχή του Ελευθεροχωρίου Πέλλας

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας ημεδαπός 71 ετών

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, σε βάρος 71χρονου ημεδαπού που διέπραξε τέσσερις (4) ζωοκλοπές αφαιρώντας κυψέλες μελισσών σε δασική περιοχή του Ελευθεροχωρίου Πέλλας.

Ασκούνης: Αναζητούν συνενόχους

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Λαμία ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης.
«Η κεντρική διοίκηση με τις πράξεις και τις αποφάσεις της, αναζητά άλλοθι και συνενόχους για την αδυναμία της να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές και παράλληλα συκοφαντεί και απαξιώνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί βρίσκεται κοντά στους πολίτες», τόνισε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.
«Το τελευταίο διάστημα η αυτοδιοίκηση δέχεται πρωτοφανή επίθεση» επεσήμανε και αναφέρθηκε σε οικονομικά στοιχεία που

Με "λουκετο" κινδυνεύουν 100 φαρμακεία της Θεσσαλονίκης


Να κλείσουν κινδυνεύουν 100 από τα συνολικά 1250 φαρμακεία της Θεσσαλονίκης λόγω των χρεών του ΕΟΠΥΥ στους φαρμακοποιούς.

Ήδη έχουν βάλει "λουκέτο" 15 φαρμακεία, ενώ άλλα 80-90 έχουν πάρει «παράταση» επιβίωσης εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση και συνεταίρους, ενώ τα κατασχετήρια από τράπεζες, φαρμακοβιομηχανίες και φαρμακαποθήκες συσσωρεύονται καθημερινά στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

O τύπος της Τετάρτης 28/11/2012


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Σωθήκαμε
Η εφημερίδα γράφει ότι «οι πανηγυρισμοί "κρύβουν" τις επώδυνες λεπτομέρειες της συμφωνίας στο Eurogroup. Αρχίζει το μαρτύριο της σταγόνας (από 13 Δεκεμβρίου έως και την άνοιξη) για τη δόση σε... δόσεις».

Πόλεμος ΠΑΣΟΚ-Χρυσής Αυγής.Πρωτοβουλία ώστε να κηρυχθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Πρωτοβουλία ώστε να κηρυχθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει –σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται προσωπικά σε επαφή και με άλλους συνταγματολόγους, ώστε να εξευρεθεί και να οριστικοποιηθεί η φόρμουλα της πρότασής του. 

ΚΚΕ: Η συγκυβέρνηση κλιμακώνει τη «σφαγή» του λαού


Για «αβάσιμους πανηγυρισμούς» και «ψεύτικες υποσχέσεις» κατηγορεί την κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της η ΚΕ του ΚΚΕ. 

Όπως υποστηρίζει με αυτό τον τρόπο επιχειρεί «να κρύψει ότι κλιμακώνει τη σφαγή του λαού μαζί με τους συμμάχους της και ότι οξύνονται οι αντιθέσεις εντός της ΕΕ για το πώς θα διαχειριστούν την κρίση τους». 

Κουβέλης: Δεν ετέθη θέμα ανασχηματισμού στο Μαξίμου


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης
Εξαιρετικά θετική εξέλιξη χαρακτήρισε τις αποφάσεις του Εurogroup για την Ελλάδα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Κουβέλης επισήμανε ότι τα αποτελέσματα (του Eurogroup) πρέπει να βρουν και τη συγκεκριμένη προέκταση σε σχέση με την ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, ώστε να υπάρξει και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας.

Αντιβιοτικά και διατροφή


antibiosh kai diatrofi
Το 1929 ο Αλεξάντερ Φλέμινγκ ανακάλυψε την πενικιλίνη και θεωρήθηκε ότι ταυτόχρονα ανακαλύφθηκε και η σωτηρία της ανθρωπότητας. Τα αντιβιοτικά πράγματι, έσωσαν εκατομμύρια ανθρώπους, και εξακολουθούν να το κάνουν και σήμερα, ερωτηματικά άρχισε παρόλα αυτά να δημιουργεί η επανεμφάνιση ασθενειών που υποτίθεται ότι είχαν εξαλειφθεί..

Πρακτικές συμβουλές για οικολογική οδήγηση


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Οδηγώντας με το σωστό τρόπο μπορούμε να εξοικονομήσουμε καύσιμα και χρήματα βοηθώντας έτσι το περιβάλλον και την τσέπη μας! Τα οφέλη της οικολογικής οδήγησης είναι πολλά, ενώ έχει υπολογιστεί ότι μέσα στην πόλη δεν επηρεάζεται ο τελικός χρόνος του ταξιδιού. 

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ Γ. ΜΑΜΕΛΗ: Και τώρα τι?




Μετά τους παιάνες της «δόσης», τα εμβατήρια της «κοινοτικής αλληλεγγύης» και τους θριάμβους των «νικητών», ήρθε η στιγμή της αλήθειας. Αλλά από τον κυβερνητικό συνασπισμό κανένα σχέδιο για τα άμεσα καθήκοντα που επιτάσσει η κατάσταση της χώρας, για τη θεμελίωση του εναλλακτικού μοντέλου οικονομικής και κοινωνικής δόμησης, για τις νέες διεθνείς συμμαχίες, για τη στρατηγική της χώρας μετά την κρίση, για τη μελλοντική Ευρώπη, για τον κόσμο.
Το ίδιο καθήκον αλήθειας έχουν όσοι επένδυσαν στην «έξυπνη ήττα», όσοι ορέγονται να διαχειριστούν «ατυχήματα» ή κοινωνικές εκρήξεις, όσοι αυτoεπιβεβαιώνονται ότι τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης της

Σύμπνοια έπειτα από καιρό για τους αρχηγούς To Eurogroup τους έφερε πιο κοντά



«Έχουμε ένα νέο πλαίσιο, μια αφετηρία που πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Η ανάσχεση της ύφεσης και οι ρυθμοί ανάπτυξης  μπορούν  να πείσουν ότι υπάρχει προοπτική», εκτίμησε. Έθεσε ως άμεσους στόχους την ολοκλήρωση της επαναγοράς ομολόγων, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών «και όχι των τραπεζίτων» και τη ρευστότητα στην αγορά. «Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή τη στιγμή και να στραφεί η χώρα στην έξοδο από την κρίση», πρόσθεσε.

Στο δρόμο για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ο ΣΥΡΙΖΑ



Η ανθρωπογεωγραφία των συνέδρων

Πολύ περισσότερες, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, θα είναι οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια, όπως προκύπτει από τις σχετικές διαδικασίες στην πορεία προς την μετεξέλιξή του σε ενιαίο πολιτικό φορέα.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στα Πανεπιστήμια όπου οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ξεπεράσουν τις 40, τη στιγμή που δεν ήταν παραπάνω από 10.

«Μάχη» με τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη

Μέσα σε 24 ώρες μαζεύτηκαν 750 τόνοι απορρίμματα

Μάχη συνεχίζουν να δίνουν τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης για να συλλέξουν τους τόνους σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, διαμηνύει, σύμφωνα με δημοσίευμα του «
Αγγελιοφόρου» ότι, εφόσον συνεχιστεί απρόσκοπτα η αποκομιδή με ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, τότε η πόλη θα έχει καθαρίσει μέχρι την Παρασκευή.

Η Αριστερή Πρωτοβουλία συγκαλεί Σύσκεψη Στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Θεσσαλονίκη



Η Αριστερή Πρωτοβουλία συγκαλεί Σύσκεψη Στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου  στη Θεσσαλονίκη, στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο

0,5% ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΛΟΒΕΡΔΟΥ!...

ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΠΗΓΕ  ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Φωτογραφία από την συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Ο Α. Λοβέρδος ψάχνει να βρει υποστηρικτές για να βγάλει καμία φωτογραφία. Βρίσκει έναν στο πρόσωπο του Μ. Χρυσοχοίδη! Η είδηση; Το νέο κόμμα που υποτίθεται ότι ήθελε να φτιάξει σε δημοσκοπήσεις που το μέτρησαν δεν ξεπερνά ούτε

Στις 21 Δεκεμβρίου θα δοθεί το τελευταίο δώρο στους συνταξιούχους

Στις 21 Δεκεμβρίου θα δοθεί για τελευταία φορά δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους, μαζί με τη σύνταξη
Από τον Ιανουάριο του 2013 η σύνταξη θα δίνεται στο τέλος του μήνα και από τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν οι μειώσεις, οι οποίες θα γίνονται σταδιακά. Μέχρι να φτάσει, δηλαδή, η σύνταξη στο επίπεδο που θέλει το μνημόνιο.

25χρονος συνελήφθη στη Βέροια για ηρωίνη

Στην Κουλούρα Ημαθίας συνελήφθη χθες το βράδυ  από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας ένας 
25χρονος Έλληνας, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή μικροποσότητας