Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων με ένα κλικ -Τα πλεονεκτήματα και τα παραδείγματα

Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων με ένα κλικ μέσω της ψηφιοποίησης των διαδικασιών προετοιμάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Γεννηματά: Η οικονομική ύφεση είναι η αφορμή για να διαμορφώσουμε μια νέα Κοινωνική Συμφωνία

«Η ατζέντα της σύγχρονης, “ έξυπνης”, Σοσιαλδημοκρατίας επιστρέφει ως μοναδική εναλλακτική πρόταση για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα γι αυτό και πληθαίνουν οι απομιμήσεις», επισήμανε μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά ανοίγοντας τη συζήτηση στη συνεδρίαση του Πολιτικού Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής το οποίο γίνεται με τηλεδιάσκεψη.

Αρης: Πρόταση 1,2 εκατ. για την αγορά του Ματέο Γκαρσία

Για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία κατέθεσε πρόταση ο Άρης.
Οι Θεσσαλονικείς επικοινώνησαν με τον Ερυθρό Αστέρα και κατέθεσαν την προσφορά τους επίσημα, μια προσφορά ύψους 1,2 εκατ ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού άσου.

Του Φίλιππου Δεργιαδέ : Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο “υπόκοσμος” των ΜΜΕ




Διαμαρτύρονται και εξανίστανται πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τα περισσότερα ΜΜΕ και πολλοί άνθρωποι της Ενημέρωσης διατηρούν αποστάσεις ή ακόμα και ψυχρές, κακές κι ανάποδες σχέσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άρης: Οριστική συμφωνία με Ένινγκ για ανανέωση συμβολαίου

Ο Μίκαελ Ένινγκ θα συνεχίσει στον πάγκο του Άρη!
Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται μέχρι το βράδυ να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει χρονική διάρκεια για 1+1 έτος.

Κανονικά αλλά με αλλαγές τον Σεπτέμβριο η ΔΕΘ

Την κανονική διεξαγωγή, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, της ΔΕΘ αποκάλυψε κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πράγμα που σημαίνει, κατόπιν και σχετικής ενημέρωσης του εκθεσιακού φορέα, ότι η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί κανονικά

Αρχίζουν οι 36.500 προσλήψεις εποχικών - Όλες οι λεπτομέρειες

Μέσα στον Ιούνιο μπορούν οι άνεργοι να υποβάλουν αίτηση για τις 36.500 προσλήψεις διαρκείας 8 μηνών, με κοινωφελή εργασία σε δήμους, περιφέρειες και φορείς υπουργείων.

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης για άνεργους επιστήμονες στις εξαγωγές από τον ΣΕΒΕ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», ο ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης «Συνδυασμένη παρέμβαση αναβάθμισης επαγγελματικών προσόντων για μακροχρόνια ανέργους επιστήμονες για την ενίσχυση της

Αρνητική απάντηση του Άρη σε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ για Φετφατζίδη από Ντουμπάι

Ο Άρης απέρριψε πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που του έγινε για τον Γιάννη Φετφατζίδη, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.Συγκεκριμένα, στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ έφτασε επίσημη πρόταση από ομάδα του

Πακέτο €750 δισ. θα προτείνει η Κομισιόν - Επιχορηγήσεις €22,5 δισ. στην Ελλάδα

Η μάχη των μαχών για το Ταμείο Ανάκαμψης μετά την κρίση του κορονοϊού ξεκίνησε μόλις σήμερα Τετάρτη, με επίκεντρο της Βρυξέλλες. Η Κομισιόνπαρουσιάζει την πολυαναμενόμενη πρότασή της, για ένα Ταμείο ύψους 750 δισ. ευρώ που θα εξαρτάται άμεσα από τον επόμενο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και το οποίο θα λέγεται «Next Generation EU».

Γιάννης Μαγκριώτης : Ο Έβρος, λατρεύτηκε ως Θεός, κρύβει όμως και πολλούς κινδύνους.

Το διπλωματικό επεισόδιο στον Έβρο, ο τυχοδιωκτισμός της Τουρκίας, οι τοπικές αντιφάσεις στην Ελληνική πλευρά του ποταμού και η κοριόλιος δύναμη. Ή αλλιώς, όπως θα έλεγαν και οι συνωμοσιολόγοι: