Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον δήμο Καλλιθέας ο Κώστας Ασκούνης

askounis-onΤο αποφάσισε και κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας. Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο της πόλης Κώστα Ασκούνη, ο οποίος κάνει δυναμικό come back  και ετοιμάζεται να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο Καλλιθέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ με μακρόχρονη πορεία στην Τοπική

Με Διαμαντόπουλο ο Άρης νίκησε τον Αήττητο Σπάτων

Με δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ο Άρης νίκησε με 2-1 τον αξιόμαχο Αήττητο Σπάτων στο "Κλεάνθης Βικελίδης", για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Θεσσαλονίκη: Άνδρας βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο εμπορικού κέντρου

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεσσαλονίκη: Άνδρας βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο εμπορικού κέντρου
Τραγικό θάνατο βρήκε 38χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 5ου ορόφου εμπορικού κέντρου στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Νέες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 3,6 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 3,6 εκατ. ευρώΤο ποσό των 3.672.156,35 € πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) από τις 26/10/2018 έως

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ την Πέμπτη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΓΑΑποζημιώσεις ύψους 1.498.151,90 € θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο Πέμπτη 1η  Νοεμβρίου 2018, σε 1.329 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Κυρανάκης: Με απογοήτευσε η στάση της Φώφης στο θέμα του ασύλου

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας ΚυρανάκηςΣτην Πειραιώς δεν είδαν με καλό μάτι τη δήλωση Γεννηματά για το ακαδημαϊκό άσυλο και σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης εξέφρασε χωρίς περιστροφές την απογοήτευση

ΚΙΝHMA AΛΛΑΓΗΣ κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για Συνταγματική Αναθεώρηση

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝHMA AΛΛΑΓΗΣΤο Κίνημα Αλλαγής άσκησε αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη για τακτική "μικροκομματικών σκοπιμοτήτων" του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σχετικά με την Αναθεώρηση του Συντάγματος. "Το Σύνταγμα δεν είναι ο επικοινωνιακός φερετζές της αρένας λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ της δίψας για εξουσία του κ. Μητσοτάκη",

Προς υποψηφιότητα και Παπαμιμίκου στη Θεσσαλονίκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Προς υποψηφιότητα και Παπαμιμίκου στη ΘεσσαλονίκηΑνοιχτό το ενδεχόμενο να μην δώσει χρίσμα για το Δήμο στη συμπρωτεύουσα αφήνει η ηγεσία της ΝΔ. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας φέρεται να απορρίπτει πρόταση να κατέλθει αυτός ως υποψήφιος Δήμαρχος. Πώς αλλάζει τα ενδεχόμενα τυχόν υποψηφιότητα της Εύας Καϊλή.

Σπεύσατε! Από σήμερα οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για 2.300 προσλήψεις 8μηνης σύμβασης- Ποια τα κριτήρια

Από σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 8μηνα που δίνει μισθό έως και 495 ευρώ και απευθύνεται σε όλους τους εγγεγραμμένους άνεργους του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με πλούσιο "βιογραφικό"

Αποτέλεσμα εικόνας για : Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με πλούσιο "βιογραφικό"
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, δύο Ελλήνων 28 και 32 ετών και δύο Ελληνίδων ηλικίας 20 και 24 ετών για ναρκωτικά, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας σε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣΣτην προχθεσινή παρουσίαση της πορείας υλοποίησης του τρέχοντος ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας, τόσο ο αρμόδιος προϊστάμενος της ειδικής υπηρεσίας του ΕΣΠΑ, του αρμόδιου υπουργείου όσο και ο περιφερειάρχης, με λεκτικά τεχνάσματα, παρουσίασαν μια εικονική πραγματικότητα, πολύ μακριά από την αληθινή.
Ο κ. Λογοθέτης δήλωσε: «Η ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ συνολικά είναι