Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Βενιζέλος: Άλλο ένα βήμα για την ασφαλή έξοδο από το μνημόνιο

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κινήθηκαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με τα τεστ αντοχής (stress test) των τραπεζών.
Ο κ. Βενιζέλος σχολιάζοντας το πόρισμα της πανευρωπαϊκής δοκιμασίας αντοχής των συστημικών τραπεζών για τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές

Στροφή 180º Σαμαρά προς τις εκλογές – Κάλπες μόλις υπάρξει συμφωνία για το χρέος

Το σενάριο πρόωρων εκλογών βρίσκεται όλο και πιο ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Οι δύο άνδρες έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις επί των ραγδαίων εξελίξεων για το αύριο της χώρας, με βασικό στόχο να εκμεταλλευτούν το momentum για να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα και να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος

Κωνσταντινόπουλος: Είμαστε ανοικτοί για κυβερνητικές συνεργασίες μετά τις εκλογές

«Οι αγορές δεν έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά στη χώρα» υποστηρίζει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στο koolnews.gr. Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της πολιτικής ύλης μιλά για το πολιτικό σκηνικό και προβλέπει ότι στο τέλος του χρόνου η εικόνα δεν θα έχει καμία σχέση με τη σημερινή.

Stress tests: «Πράσινο φως» στις ελληνικές τράπεζες

Θετικά είναι τα αποτελέσματα των stress tests της ΕΚΤ για τις ελληνικές τράπεζες οι οποίες, ουσιαστικά, περνούν όλες τη δοκιμασία με ελάχιστες πραγματικές ανάγκες για ενίσχυση της κεφαλαιακής τους επάρκειας.

Ελληνικές Τράπεζες - Αποτελέσματα

Συνάντηση στο Πολύκαστρο είχε η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς»

Η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς» πραγματοποίησε την δεύτερη συνάντηση στελεχών την Παρασκευή 24-10-2014 στο Πολύκαστρο – Κιλκίς.
Αντιπροσωπεία μελών της από τον Δήμο Κιλκίς συναντήθηκε με στελέχη και δραστήριους πολιτικά, ενεργούς πολίτες της τοπικής κοινωνίας, που αγωνιούν για τις πολιτικές εξελίξεις και διαπνέονται από τις ίδιες

Αλλαγή του εκλογικού νόμου ζητεί ο Στ. Θεοδωράκης

Την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών προτείνει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης με άρθρο του στην Real News.                                                      Σχολιάζοντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την μανία των αγορών από την πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.

«Kαθάρισε» τις καθαρίστριες η Ρένα Δούρου

Μπορεί η Ρένα Δούρου να αλυσοδέθηκε με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, να διαδήλωσε μαζί τους και να είχε την απόλυτη στήριξή τους κατά τη διάρκεια των εκλογών, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ύστερα από την ασφυκτική πίεση κυβέρνησης και τρόικας που δεν ήθελαν να εγκρίνουν προσλήψεις, ανέθεσε τον

Νεολαία ΠΑΣΟΚ προς Δούρου: Βίβα Ρένα!

Σφοδρή κριτική άσκησε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα η Νεολαία ΠΑΣΟΚ «συνεχάρη» την κυρία Δούρου που «στήριξε και ψήφισε κατά 95% τον προϋπολογισμό που είχε προετοιμάσει ο κ. Σγουρός.»  όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί την κ. Δούρου ότι προεκλογικά

Ο Σταύρος, οι πλούσιοι, οι διάσημοι και οι κληρονόμοι

«Οι μεγάλες περιφέρειες ευνοούν τους πλούσιους, τους διάσημους και τους κληρονόμους», σημειώνει χαρακτηριστικά…
Προτείνει, ακόμη, την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών που παίρνει το πρώτο κόμμα, είτε πάρει