Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Δημήτρης Ρέππας: Αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία των Τεμπών

Στην εκτίμηση ότι το δυστύχημα των Τεμπών θα είχε αποφευχθεί εάν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση προέβη στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά ενδεχόμενες πολιτικές ευθύνες στην σιδηροδρομική τραγωδία ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας.

«Φωτιά» το ελαιόλαδο: 212% πάνω μέσα σε 14 μήνες - Εφιαλτική πρόβλεψη για την τιμή

Συνεχίζεται η ξέφρενη ανοδική πορεία που έχει πάρει τον τελευταίο χρόνο η τιμή του ελαιόλαδου, το οποίο έχει καταστεί σε είδος πολυτελείας, με τους καταναλωτές να καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ένα μπουκάλι λάδι, καθώς η εποχή της αγοράς «με τον τενεκέ» έχει πλέον παρέλθει.

Στέφανος Κασελάκης : Δε θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη

Στέφανος Κασελάκης : Δε θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του

ΑΣΕΠ: Κάντε αίτηση σήμερα για πάνω από 5.200 μόνιμες προσλήψεις

Στον «αέρα» βρίσκονται τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για την κάλυψη, συνολικά 5.211 θέσεων σε όλο το δημόσιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson.gr. Aξίζει να σημειωθεί ότι για τις 5.211 μόνιμες προσλήψεις οι αιτήσεις είτε έχουν ξεκινήσει, είτε ξεκινούν άμεσα το επόμενο διάστημα, καθώς όλες οι προκηρύξεις έχουν ανακοινωθεί ή/και δημοσιευθεί.

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο και το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Πρόταση Νόμου με 16 επιμέρους άρθρα κατέθεσε στη Βουλή σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα της την άρση των διακρίσεων λόγω φύλου στο Οικογενειακό Δίκαιο, την Κατοχύρωση του Δικαιώματος Γάμου για όλα τα πρόσωπα, καθώς και τις αναγκαίες προσαρμογές της νομοθεσίας.

Δημοσκόπηση Alco: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ - Ντέρμπι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη θέση

Διαφορά 18,1 μονάδων υπάρχει στην πρόθεση ψήφου ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία (30,3%) και στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (12,2%), το οποίο φαίνεται να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, όπως έδειξε η πρώτη φετινή δημοσκόπηση της Alco ενόψει των ευρωεκλογών.

Πώς κολλάς κορονοϊό – Τι ισχύει για τη μετάλλαξη JN.1

Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού υπάρχει, τις τελευταίες ημέρες, με μεγάλη έξαρση της παραλλαγής JN.1 καθώς, όπως έγινε γνωστό στα τέλη Δεκεμβρίου 2023, στη χώρα μας συνολικά είχαν ανιχνευθεί 179 στελέχη της εν λόγω μετάλλαξης.