Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Φιλική ήττα για Άρη από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη με 2-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στη φιλική αναμέτρηση που είχε άρωμα... από ντέρμπι της Super League με περισσότερους από 10.000 θεατές, όμως σημαδεύτηκε από ένα μικροεπεισόδιο.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι οπαδοί

Πρόωρες εκλογές «βλέπει» ο Βασίλης Λεβέντης

Πρόωρες εκλογές και σύντομα βλέπει ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος βρίσκεται στη Ζάκυνθο για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Διονυσίου.Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επανέλαβε πως ο

ΠΑΣΟΚ: Η Κομισιόν αποκάλυψε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις για την ΕΛΣΤΑΤ

Δικαιωμένο δηλώνει το ΠΑΣΟΚ από την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία στηρίζει την ΕΛΣΤΑΤ και τον διατελέσαντα επικεφαλής της Α. Γεωργίου.
«Είναι φανερό ότι εδώ δεν υπήρξαν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, με

Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη

Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στη ΘεσσαλονίκηΕκτός λειτουργίας, λόγω βλάβης, βρίσκεται από τις 30 Ιουλίου ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ακεραιότητα των ασθενών κατά τις ημέρες εφημερίας, καταγγέλλουν οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος

Ποιοι νομοί έχουν τα μεγαλύτερα ''φέσια'' προς τη ΔΕΗ

Ποιοι νομοί έχουν τα μεγαλύτερα ''φέσια'' προς τη ΔΕΗΤα μεγαλύτερα φέσια προς τη ΔΕΗ καταγράφονται παραδόξως στους νομούς που θεωρούνται από τους πιο εύπορους στην Ελλάδα, από πλευράς είτε τουριστικής είτε μεταποιητικής δραστηριότητας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Ρόδος, το Ηράκλειο Κρήτης, η Κέρκυρα, και η Λάρισα, νομοί με παραδοσιακά υψηλότερο

Για υποκρισία κατηγορεί τον Κουρουμπλή η «ΑΥΓΗ»

Ο υπουργός  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής (Κ) με τον Ολυμπιονίκη και υπάλληλο του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. Παναγιώτη Μαντή (Α) που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της Ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς και τον προπονητή του και υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Γεράσιμο Ωρολογά (Δ), προκειμένου να τους απονείμουν  τιμητικές πλακέτες, σε αίθουσα του  Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τρίτη 23 Αυγούστου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣΟ υπ. Εσωτερικών, πρίν λίγες μέρες, με αφορμή τα επιθετικά δημοσιεύματα της «ΑΥΓΗΣ» κατά του Πύρρου Δήμα και της Κατερίνας Στεφανίδη είχε δηλώσει «Αυτά που γράφονται για ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι χωρίς προϋποθέσεις έχουν κάνει σημαντικές επιτυχίες

Ευχές της Φ. Γεννηματά στους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ευχές της Φ. Γεννηματά στους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις - Κεντρική ΕικόναΜε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά  σχολίασε τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων αναφέροντας:«Πίσω από κάθε προσπάθεια που γίνεται με κόπο και αγωνία

Εγκρίθηκε το σχέδιο διάσωσης του Μαρινόπουλου από την Alpha Bank

Εγκρίθηκε το σχέδιο διάσωσης του Μαρινόπουλου από την Alpha BankΑνοίγει ο δρόμος για τη διάσωση της αλυσίδας Μαρινόπουλος μετά την έγκριση από την Alpha Bank για τη χορήγηση κοινοπρακτικού δανείου 360 εκατ. ευρώ στην Σκλαβενίτης.
Το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος προβλέπει την χορήγηση δανείου 360 εκατ με

Βαγγ'ελης Βενιζέλος: ««Η αναφορά του κ. Τσίπρα δεν είναι η κοινωνία, αλλά η υποστήριξη κύκλων εξουσίας»


«Υπάρχει μία μετάλλαξη του μικρού ΣΥΡΙΖΑ του 4%, που ήταν ένα ριζοσπαστικό κόμμα της κομμουνιστικής αριστεράς, σε κάτι τελείως διαφορετικό, σε ένα μόρφωμα το οποίο θα το ονόμαζα «Οι ανεξάρτητοι Έλληνες του ΣΥΡΙΖΑ» και όχι «ο ΣΥΡΙΖΑ».

Κυρανάκης και Ζαχαράκη αναλαμβάνουν αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου στη Νέα Δημοκρατία.

 Κυρανάκης και Ζαχαράκη αναλαμβάνουν αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου στη Νέα Δημοκρατία - Κεντρική ΕικόναΟ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Σοφία Ζαχαράκη είναι τα δύο νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν καθήκοντα και επισήμως πλέον στην επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνοντας τη θέση των δύο αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου του κόμματος.

Με μόλις ένα αστυνομικό τμήμα θα μείνει το κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ποια περιφερειακά Α.Τ. βάζουν λουκέτο

Αλλαγές στη διάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων και των τμημάτων ασφαλείας και στη Θεσσαλονίκη φέρνει το αρμόδιο υπουργείο, με Προεδρικό Διάταγμα που οποίο αναμένεται να υπογραφεί εντός του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό,

Πανελλήνιες 2016: Αγωνία τέλος -Δείτε αναλυτικά τις βάσεις για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτελεσματα εξετασεωνΑγωνία τέλος για τους συμμετέχοντες των Πανελληνίων 2016, αφού πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ και τα ονομαστικά αποτελέσματα των υποψηφίων των Πανελληνίων 2016. 

Εκτακτο: Η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία – Αρματα μάχης πέρασαν τα σύνορα

Εκτακτο: Η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία – Αρματα μάχης πέρασαν τα σύνορα [εικόνες&βίντεο]Τουρκικά άρματα μάχης εισβάλλουν στη Συρία, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, επιχειρώντας κατά του ISIS.
Σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικα μέσα η Τουρκία πέρασε τα σύνορα με την Συρία με άρματα μάχης, 1.500 στρατιώτες και με

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ιταλία - Μέχρι στιγμής 21 νεκροί και πάνω από 100 αγνοούμενοι

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ιταλία - Μέχρι στιγμής 21 νεκροί και πάνω από 100 αγνοούμενοι [εικόνες & βίντεο]Ισχυρός σεισμός, 6, 2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 3:36 ώρα Ιταλίας (4:36 π.μ. ώρα Ελλάδας), στην κεντρική Ιταλία, την ευρύτερη περιοχή της πόλης Ριέτι.
Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται στο χωριό Ακκούμολι στην

ΠΑΣΟΚ για Δούρου: Όλοι «την πήραν μυρωδιά»

Ο Τομέας Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε μία ειρωνική ανακοίνωση, με αφορμή την απάντηση της Ρένας Δούρου σε σχετική ερώτηση του ΠΑΣΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, αφού συγχαίρει την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, απαριθμεί τα όσα δεν έκανε στα δύο χρόνια της θητείας της.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

ALOE KALOE - ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

Συνάντηση Μιχάλη Καρχιμάκη με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη

Συναντήθηκαν την Τρίτη ο π. υπουργός και βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης στην Περιφέρεια Κρήτης.
Κατά τη συνάντηση συζήτησαν για την αναπτυξιακή πορεία της

«Ζαλίζουν» οι μισθοί των υπαλλήλων στα social media

«Ζαλίζουν» οι μισθοί των υπαλλήλων στα social mediaΟ μισθός που λαμβάνουν μηνιαίως οι υπάλληλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρκετά υψηλοί, με εκείνους που εργάζονται στο facebook να είναι από τους πιο καλοπληρωμένους, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μισθοί των υπαλλήλων στο

Χαμόγελα στους αγρότες της Θράκης - Στα 50 λεπτά το κιλό εκτιμάται η χαμηλότερη τιμή για το βαμβάκι

Χαμόγελα στους αγρότες της Θράκης - Στα 50 λεπτά το κιλό εκτιμάται η χαμηλότερη τιμή για το βαμβάκιΟι πρώιμες φυτείες του βαμβακιού βρίσκονται στο τέλος της καρποφορίας, τα εκκοκκιστήρια άρχισαν να δίνουν τιμές και όλα δείχνουν ότι το 2016 είναι μια καλή χρονιά για τους βαμβακοπαραγωγούς του νομού Ροδόπης, που πέρασαν δύσκολα τις δυο προηγούμενες.

Μπουτάρης: Οι δήμοι της Θεσσαλονίκης να αναλάβουν ουσιαστικό ρόλο στη διοίκηση των αστικών συγκοινωνιών της πόλης

«Η κατάσταση στον ΟΑΣΘ, παρά τις καλές προθέσεις, έχει φτάσει σε αδιέξοδο» υποστήριξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9».
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι οι δήμοι της Θεσσαλονίκης «θα πρέπει να αναλάβουν ουσιαστικό ρόλο στη διοίκηση των αστικών

Παραιτήθηκε από την Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Τάπας μετά τον σάλο για τη σίτιση προσφύγων

Την παραίτησή του από μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλλε ο Δημήτρης Τάπας, μετά τον σάλο που προκάλεσε η υπόθεση για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό σίτισης προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας του νομού.

ΕΝΦΙΑ: Ποιοί δικαιούνται έκπτωση 50% ή και πλήρη απαλλαγή

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων με χαμηλά εισοδήματα, πολύτεκνοι και άτομα με αναπηρία μπορούν να λάβουν έκπτωση ή ακόμη και πλήρη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, εφόσον έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα τις φορολογικές τους δηλώσεις και τις δηλώσεις Ε9.
Δεν είναι απαραίτητη η υποβολή επιπλέον δικαιολογητικών για την