Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Tης Θούλης-Χρυσάνθης Σιδηροπούλου : ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ #ΠΑΣΟΚ #ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για θουλη σιδηροπουλου
 «Την ιστορία δεν την γράφουν οι ιστορικοί, ούτε την σχεδιάζουν οι πολιτικοί ‘’επί χάρτου’’. Τα πράγματα, ο κόσμος, η ζωή μας προχωρούν προς τα εμπρός με τους αγώνες των εθνών, των λαών, των πολιτών. Οι στόχοι δεν πραγματοποιούνται νομοτελειακά. Κερδίζονται με μάχες, με οράματα, με αγώνες γενεών»

Κάλεσμα των κινήσεων για τη Σοσιαλδημοκρατία προς τις προοδευτικές δυνάμεις

Οι «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» καλούν τα κόμματα και τίς δυνάμεις της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, να σταματήσει η ρητορική της διεκτραγώδησης των συνεπειών του κατακερματισμού και οι εκκλήσεις για την ανάγκη της ενότητας χωρίς συγκεκριμένα βήματα και αποφάσεις επί του πρακτέου, γιατί όσο καθυστερεί η

Σκανδαλώδης η αδιαφορία της Ευρώπης τονίζει ο Μητροπολίτης Αυστρίας Αρσένιος

Σκανδαλώδης η αδιαφορία της Ευρώπης τονίζει ο Μητροπολίτης Αυστρίας ΑρσένιοςΩς «απλά σκανδαλώδη» χαρακτηρίζει την αποστροφή του βλέμματος της Ευρώπης από την κατάσταση στην Ελλάδα, ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Αυστρίας, Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης, Αρσένιος, προειδοποιώντας ταυτόχρονα για «αρχή του τέλους της Ενωμένης Ευρώπης», σε σημερινή συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Αυστριακής Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας "Kathpress".
Ο Μητροπολίτης διακρίνει, όπως σημειώνει, έναν μεγάλο

Καταγγελία πρώην στελέχους της ΔΕΗ για βουλευτή

Καταγγελία πρώην στελέχους της ΔΕΗ για βουλευτή - ΒΙΝΤΕΟΟ πρώην Διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ , Κίμων Στεριώτης κατήγγειλε ότι βουλευτής με εκπομπή στην τηλεόραση πίεζε για διαφημίσεις από τη ΔΕΗ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του

Πιτέλα: "Η Ευρώπη αποτελείται από κυβερνήσεις που δεν μπορούν να αποφασίσουν"

Πιτέλα: "Η Ευρώπη αποτελείται από κυβερνήσεις που δεν μπορούν να αποφασίσουν" - Κεντρική Εικόνα«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια Ευρώπη κυβερνήσεων που δεν μπορεί καν να αποφασίσει» είναι η διαπίστωση, που με σχετική πικρία ξεκίνησε την παρέμβασή του ο αρχηγός των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών G. Pitella.
«Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε σε μια συμφωνία με την Τουρκία, αρκεί να μην υπάρχει καμία απολύτως

Η πρώτη προπόνηση του Ίβιτς με τον ΠΑΟΚ

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα πραγματοποίησε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος πέφτει με το "καλημέρα" στα βαθιά, έχοντας να προετοιμάσει την ομάδα για ένα δύσκολο ματς στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το paokfc.gr, ο νέος προπονητής ετοίμασε ένα πρόγραμμα, το οποίο αφιερώθηκε κυρίως στην τακτική, προσπαθώντας

«Νέα γενιά εν δράσει»: Πρόγραμμα στήριξης νέων από τον Όμιλο Μυτιληναίος

«Νέα γενιά εν δράσει»: Πρόγραμμα στήριξης νέων από τον Όμιλο ΜυτιληναίοςΣε μια περίοδο που η ανεργία αποτελεί για τους νέους στην Ελλάδα κυρίαρχη πρόκληση, ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, με συνείδηση του κοινωνικού του ρόλου, σχεδίασε και ανακοινώνει μια καίρια πρωτοβουλία που ως στόχο έχει τη στήριξη της νέας γενιάς.
Πρόκειται για το πρόγραμμα 12μηνης έμμισθης απασχόλησης «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» το

Τσίπρας: Ιδρύουμε Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής

Στην ανάγκη αξιοποίησης της πληροφορικής στάθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) «Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή», προαναγγέλλοντας την ίδρυση Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής.
«Προωθούμε άμεσα τη σύσταση της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής

Τι αποφάσισε η δημοκρατική συμπαράταξη

Συνεδρίασε σήμερα το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και αποφάσισε:
  • Να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συγκρότησης των Περιφερειακών οργάνων με την ανάδειξη Γραμματειών που θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας τους. Οι Γραμματείες θα οργανώσουν τον προγραμματισμό

Συνέδριο άμεσα ζητά η «Κίνηση 53+» του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέδριο άμεσα ζητά η «Κίνηση 53+» του ΣΥΡΙΖΑH πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από την ανάδειξή του στην κυβέρνηση μέχρι σήμερα, αλλά και η πορεία ενόψει του συνεδρίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της Πανελλαδικής Σύσκεψης της «Κίνησης 53+» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.
Κατά τη σύσκεψη, όπως επισημαίνεται σε σημείωμα της «Πρωτοβουλίας Μελών 53+»,

To αιχμηρό tweet της Διαμαντοπούλου για τον Τσίπρα

to-aixmiro-tweet-tis-diamantopoulou-gia-ton-tsipraMε ιδιαίτερη δηκτικό τρόπο σχολίασε η Άννα Διαμαντοπούλου την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία.
«Αριστερός Διδάκτορας σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο και ανακοίνωση συνεργασίας στον τομέα ΜΜΕ

Τούντορ τέλος από τον ΠΑΟΚ

tountor-telos-apo-ton-paokΑπολύθηκε, τελικά, από τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός είχε στηριχτεί πολλές φορές από τον Ιβάν Σαββίδη παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και τη ρήξη στις σχέσεις του με πολλούς παίκτες ήρθε η σταγόνα που

O Παπαγγελόπουλος,οι "καραμανλικοί" και η στάση του Κυριάκου

o-papaggelopoulosoi-karamanlikoi-kai-i-stasi-tou-kuriakouΈνταση μεταξύ των «καραμανλικών» και της νέας ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας και της ομάδας των «μητσοτακικών» προκαλεί στο παρασκήνιο η υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει υιοθετήσει πλήρως την υπόθεση των καταγγελιών της Εισαγγελέως Γεωργίας

Τα Σκόπια κλείνουν οριστικά τα σύνορα με την Ελλάδα -Χιλιάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένοι

Τα Σκόπια κλείνουν οριστικά τα σύνορα με την Ελλάδα -Χιλιάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένοι Οι Αρχές της ΠΓΔΜ κρατούν κλειστό, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, το σημείο διέλευσης προσφύγων, στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής.
Μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ότι η χώρα θα οριστικοποιήσει το κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα και θα απαγορεύσει τη διέλευση

Ευρωκοινοβούλιο: Ζητά λεπτομέρειες για τη συμφωνία Ε.Ε. -Τουρκίας για το προσφυγικό

Ευρωκοινοβούλιο: Ζητά λεπτομέρειες για τη συμφωνία Ε.Ε. -Τουρκίας για το προσφυγικό Λεπτομέρειες για τη συμφωνία που επετεύχθη από τους ηγέτες της Ε.Ε. με την Τουρκία για το προσφυγικό ζήτησαν σήμερα οι ευρωβουλευτές και επέμειναν ότι πρέπει το θέμα αυτό να συνδεθεί με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις και τη βίζα.

Στοιχεία-φωτιά του Ευ. Βενιζέλου εκθέτουν τον Δ. Παπαγγελόπουλο

o-benizelos-bgainei-mprosta-idruontas-think-tank.w_l.jpgΑδιάσειστα στοιχεία παρουσιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με την «διγλωσσία» του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση με την Εισαγγελέα Εφετών, Γεωργία Τσατάνη.
Ειδικότερα, στον φάκελο που κατέθεσε προς την πρόεδρο της Επιτροπής

ΠΑΣΟΚ: Ευχαριστούμε Μάρτιν Σουλτς για την αποβολή του Χρυσαυγίτη

auth.jpgΑπό το Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, για την αποβολή ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Ευχαριστούμε Μάρτιν Σουλτς»
Δύο μόλις ημέρες μετά την σύνοδο κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, τα αποτελέσματα της οποίας έθεσαν υπό συζήτηση ακόμα και θεμελιακές

Οδηγίες για τα νέα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης -Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Οδηγίες για τα νέα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης -Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοιΠώς μπορεί ένας άνεργος να συμπληρώσει σωστά την αίτηση για κάποιο πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης; 
Ποιες κατηγορίες επαγγελματιών μπορούν να επωφεληθούν από τα νέα προγράμματα; Πώς θα λάβει κάποιος τη χρηματοδότηση που προβλέπεται; Θα πρέπει να εμπιστεύεται τις εταιρείες συμβούλων ή

Απίστευτο: Ο Σουλτς πέταξε έξω από συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου ευρωβουλευτή της ΧΑ - «Αυτά σε εμένα δεν περνάνε»

Απίστευτο: Ο Σουλτς πέταξε έξω από συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου ευρωβουλευτή της ΧΑ - «Αυτά σε εμένα δεν περνάνε» [βίντεο]Για πρώτη φορά στα χρονικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτής υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.
Πρόκειται για τον Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό, με απόφαση του προέδρου του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς.

Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού προσχώρησε στη ΝΔ

Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού προσχώρησε στη ΝΔΣτη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο επιχειρηματίας Θεοφάνης Ουγγρίνης, ο οποίος στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ήταν υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι.
Ο κ. Ουγγρίνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού

«Βόμβα» Κούλογλου: Η κυβέρνηση θα πέσει από απειρία, ανικανότητα ή εγκληματική αδιαφορία

«Βόμβα» στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο Στέλιος Κούλογλου κατά την εισήγησή του στη συζήτηση με θέμα «Η Αριστερά στην κυβέρνηση: ποιες προοπτικές για το 2016;», την οποία διοργάνωσε η κίνηση «Κοινωνία Πρώτα» και στην οποία συμμετείχαν βουλευτές αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Κούλογλου είπε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το

Ξεκινά το σαφάρι για τα ανασφάλιστα IX -Πρόστιμο 250 ευρώ

Ουδέν κρυπτόν από το... ΚΕΠΥΟ λέει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών με την οποία άναψε πράσινο φως για σαφάρι όσων κυκλοφορούν στους δρόμους ανασφάλιστοι.
Το πρώτο βήμα είναι οι διασταυρώσεις σε όλες τις βάσεις δεδομένων (ΓΓΔΕ, Επικουρικό Κεφάλαιο κλπ) και στη συνεχεία όσοι εντοπιστούν θα λάβουν

Spiegel: Η κυβέρνηση εκκενώνει άμεσα την Ειδομένη -Πού θα πάνε οι πρόσφυγες

Spiegel: Η κυβέρνηση εκκενώνει άμεσα την Ειδομένη -Πού θα πάνε οι πρόσφυγεςΤο γερμανικό περιοδικό Spiegel σε δημοσίευμά του υποστηρίζει πως έως την Κυριακή θα ξεκινήσει η εκκένωση της Ειδομένης από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται εκεί.
Το περιοδικό επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου της επικοινωνιακής ομάδας για το

Ζέφη Δημαδάμα σε Θεοδωράκη: Χώρες της Ευρώπης θέτουν υπό αμφισβήτηση το δικαίωμα των γυναικών

dimadama-theodorakisΣυνάντηση είχε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με την Αντιπρόεδρο Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος​ Ζέφης Δημαδάμα στα γραφεία του κόμματος.
​Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε την ανησυχία του για τις χιλιάδες γυναίκες πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα μας ​μαζί με τα παιδιά τους και

ΝΔ: Οι αποκαλύψεις Ζωής δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε εκ προμελέτης

Για «εκ προμελέτης έγκλημα» σχετικά με ό,τι συνέβη το 2015 με την επιβολή capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Παράλληλα επιτίθεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο λέει ότι «όπως κορόιδευε τον ελληνικό λαό, κορόιδευε και τους συντρόφους