Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο καλύτερος νέος αγρότης του 2013 -Ο 26χρονος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό

undefined
O καλύτερος νέος αγρότης του 2013 ανήκει στον 26χρονο Χρήστο Παναγιωτίδη από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος, μάλιστα, θα εκπροσωπήσει και τη χώρα μας στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.
Ο Χρήστος Παναγιωτίδης ξεκίνησε να ασχολείται με τη γεωργία μόλις από την ηλικία των 15 ετών. Φοίτησε στο Γαλακτοκομικό Τεχνικό Λύκειο και στη συνέχεια στο Τμήμα Τεχνολογία και Ελέγχου Τροφίμων του ΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Δημοτικές εκλογές χωρίς ισχυρά χαρτιά για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ -Ολα τα ονόματα

Πέντε μήνες έχουν απομείνει για να στηθούν οι κάλπες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και σε Συγγρού και Κουμουνδούρου ακόμα ψάχνουν υποψηφίους. Από την πλευρά της ΝΔ πολλά είναι τα στελέχη που δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, καθώς τρέμουν την αρνητική ψήφο των πολιτών, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς δεν έχουν άτομα. Από την άλλη πάντως υπάρχουν και οι υποψηφιότητες που έχουν κλειδώσει και για τις οποίες απομένει το τυπικό χρίσμα.
Οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακός 67-59 και πέρασε στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 67-59 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και να πάρει το "εισιτήριο" για τον τελικό.Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη το ήθελαν περισσότερο και έδωσαν τέλος στο αήττητο των Πειραιωτών φέτος, οι οποίοι μετρούσαν 23-0 σε όλες τις

ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...


Νέες διοικήσεις σε νοσοκομεία όρισε, με απόφασή του, ο υπουργός ΥγείαςΆδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, στην Πολυκλινική Αθηνώναναπληρώτρια διοικητής τοποθετείται η
Γκουλάκη-Μητσάκη Παναγιώτα.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης διοικητής ορίζεται ο

Επιστολή του Οδ. Κωνσταντινόπουλου στα μέλη του ΠΑΣΟΚ και τον γραμματέα για τα οικονομικά του κόμματος

Προς: Γραμματέα Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ,
κ. Νίκο Ανδρουλάκη
​Κοιν.: Μέλη Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Μέλη Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ
Σύντροφε Νίκο,
Συζητήσαμε πολλά στην Κεντρική Επιτροπή. Αυτό που ακούστηκε από τους περισσότερους είναι η επιθυμία η καρδιά της παράταξης να συνεχίσει να χτυπάει δυνατά, μαζικά και αποτελεσματικά. Αυτό οφείλει να μετουσιωθεί σε ανάληψη ευθύνης. Με ρεαλισμό και συνέπεια. Η παράταξη είναι ιδέες, δράση και πρόσωπα. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αυτή την στιγμή

Aνταποκριτής του BBC: Προσπαθώ να καταλάβω πώς κατέρρευσε αυτή η χώρα...

Ο Μαρκ Λόουεν δεν έγραψε για την Ελλάδα από το γραφείο του στη Μ. Βρετανία. Ηρθε στα μέρη μας, περπάτησε στους δρόμους με τα κλειστά μαγαζιά και τους ανέστιους. Ανέβηκε ως το βράχο της Ακρόπολης για να αποτίσει φόρο τιμής στο παρελθόν της Ελλάδας και στον δύοντα ήλιο της πόλης.

«Μύλος» οι ΑΝΕΛ!

Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με την Ραχήλ Μακρή ήρθε η σειρά του Νότη Μαριά να βάλει νέο πονοκέφαλο στο κεφάλι του Πάνου Καμμένου. Μιλώντας στον Real Fm αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής και ζήτησε ουσιαστικά από τον πρόεδρο του κόμματος να πάρει σαφή θέση πάνω στο θέμα.

Διαρροές Μαξίμου: Δεν μας ανησυχεί το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ – Εκλογές το 2016

Οι εκλογές θα γίνουν το 2016 διεμήνυσε ανώτατη κυβερνητική πηγή, σε συνομιλία με δημοσιογράφους. «Κάθε φορά έρχονται σενάρια για να αντικατασταθούν από κάποια άλλα και πάει λέγοντας. Εκλογές θα έχουμε το 2016» απάντησε.
Σε ερώτηση αν προκαλεί ανησυχία το βαρύ κλίμα στο ΠΑΣΟΚ, απάντησε αρνητικά. «Όχι, γιατί υπάρχει συνείδηση και ο τόπος είναι

Ο φόρος για σπίτια, οικόπεδα, αγροτεμάχια-Πίνακες, παραδείγματα


Βαρύ λογαριασμό 2,650 δισ. ευρώ σε όλους τους ιδιοκτήτες πάσης φύσεως ακινήτων φέρνει από το 2014 και κάθε χρόνο το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που ψηφίστηκε ύστερα από πολλά γράψε-σβήσε το Σάββατο στη Βουλή.
Τις αρχικές μεγάλες ανατροπές μετά το μπαϊράκι γαλάζιων και πράσινων βουλευτών της επαρχίας που οδήγησαν σε δραστική

Για καφέ ο Ραγκούσης με τον Λοβέρδο



Ενώ στο Κάραβελ οι κεντροεπίτροποι του ΠΑΣΟΚ συζητούσαν μεταξύ τους, σε διάφορα καφέ της πόλης λάμβαναν χώρα ορισμένες συναντήσεις με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό, Γιάννη Ραγκούση.
Ότι τα είπε για παράδειγμα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς και οι δύο μιλούν με πολύ κόσμο τελευταία. Η συνάντηση που πυροδότησε προσωρινά σενάρια, ήταν

Πώς θα βγείτε στη σύνταξη αξιοποιώντας πλασματικά έτη

Μέσω της αναγνώρισης πλασματικών ετών, 1,5 εκατ. εργαζόμενοι -ασφαλισμένοι είτε πριν είτε μετά το 1993- μπορούν να «κλειδώσουν» συνταξιοδοτικό δικαίωμα και να βγουν στη σύνταξη με 15, 20 και 30 χρόνια γλυτώνοντας έτσι το πέναλτι, που από το 2014 θα τους ρίξει σε σύνταξη στα 62 έτη για μειωμένη και στα 67 για πλήρη. Την ίδια ώρα, έρχονται 19 εργασιακές ανατροπές για 4,5 εκατ. ασφαλισμένους.

Aνοιχτά τα χιονοδρομικά σε Κεντρική-Δυτική Μακεδονία

Πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίεςΑνοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στα 3-5 Πηγάδια και στο Σέλι, με την πρόσβαση των οχημάτων να γίνεται χωρίς προβλήματα. Η θερμοκρασία στην πόλη της Βέροιας,  στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, αλλά και στην πόλη των Σερρών είναι

Tην Τρίτη η β” δόση του επιδόματος θέρμανσης

Πιστώνεται, πιθανότατα, αύριο στους λογαριασμούς των δικαιούχων, η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης, όπως ανακοίνωσε με μήνυμά του στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης «twitter», ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι ήδη

H ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ ΑΝΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...

Η δημοτικότητα του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αυξήθηκε το Δεκέμβριο για πρώτη φορά εδώ και μήνες, έδειξε σήμερα δημοσκόπηση,  όμως οι περισσότεροι ψηφοφόροι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν ότι ο Ολάντ θα μπορέσει να αναζωογονήσει την οικονομία.
Το ποσοστό του Ολάντ αυξήθηκε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση μ' ένα μήνα νωρίτερα και έφθασε στο 22%, σύμφωνα με τη

Στον τελικό του κυπέλλου ο Άρης

Ο Άρης πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ανδρών στο μπάσκετ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν σήμερα 88-79 τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, και προκρίθηκαν μετά από εννέα χρόνια σε τελικό Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν στο

Η Τουρκία στη δίνη του σκανδάλου διαφθοράς -Επεισόδια και χρήση χημικών στην Κωνσταντινούπολη


Εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια πορείας που έκαναν διαδηλωτές για το σκάνδαλο διαφθοράς που αποκαλύπεται και στο οποίο συμμετέχουν γιοι υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό μέσω των οποίων καλούσαν την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να παραιτηθεί, ενώ η τουρκική αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τους διαδηλωτές χρησιμοποιώνας αντλίες νερού και δακρυγόνα

Η δευτερομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

​​Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ προσωπικά την καθεμιά και τον καθένα από εσάς, για τις απόψεις σας, την αγωνία σας, την αντοχή σας και πρωτίστως για τη συμμετοχή σας στη συλλογική μας προσπάθεια, στον συλλογικό μας αγώνα.                                   Φίλες και φίλοι, θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον Γιάννη Δριβελέγγα, την Έφη Χαλάτση και τον Δημήτρη για τον κόπο που κατέβαλαν διευθύνοντας τις εργασίες της σημερινής συνόδου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Κωνσταντινόπουλος: Την Κεντροαριστερά ή θα την κάνουμε εμείς ή θα προχωρήσει από μόνη της

Το «κοινωνικό κέντρο» περιέγραψε ως το ακροατήριο της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ο Εκπρόσωπος Τύπου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας ότι: «για μένα η Κεντροαριστερά ειναι επιλογή».
«Δυστυχώς, κάποιοι που ήθελαν να μείνουν τα σύμβολα έφυγαν» υπογράμμισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος και εστιάζοντας την τοποθέτηση του στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, «Αν δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει στη

ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΠΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

,
Βρισκόμαστε μερικούς μήνες πριν τις κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της Ευρώπης, της χώρας και της παράταξης.
Δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου.
Πρέπει σήμερα να πάρουμε αποφάσεις ώστε το επόμενο διάστημα να είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική,γιατί ο στρατηγικός στόχος είναι αυτός που χαρακτηρίζει την εκάστοτε προσπάθεια.
Η δική μας προσπάθεια αφορά τους κόπους του ελληνικού λαού,
να δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών και να γίνει μια δίκαιη αποτίμηση της στάσης της παράταξης σε

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος κοντά στην ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και προσωπικούς του φίλους

Λιγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδριαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος πηγε στο τέλος της αίθουσας και κάθισε κοντά στην ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και   προσωπικούς του φίλους . Τον Αλεκο Οφίδη που ειναι αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και τον υπουργό αγροτικης ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαφτάρη. Ήθελε να παρακολουθήσει την ομιλια του κ. Τ. Ρήγα και μόλις είχε μπει στην αίθουσα μετά απο ένα μικρό διάλεμμα.

Ομιλία στη ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη : Xωρίς ελπίδα δεν υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης από το μέλλον

Η φτώχεια αλυσοδένει τον κόσμο. Σήμερα η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών σκέφτεται πως η απελευθέρωση από τη μιζέρια και την πείνα είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, σε σχέση με άλλα δικαιώματα.  Αυτό θέτει σε αμφισβήτηση τη Δημοκρατία, τη θέτει σε κίνδυνο, το φαινόμενο αυτό το ζήσαμε το καλοκαίρι του 2011 και καταγράφεται συνεχώς διευρυνόμενο στις δημοσκοπήσεις.
Η ελευθερία προϋποθέτει μια αίσθηση ασφάλειας. Η ανασφάλεια που δημιουργούν τα  καθημερινά προβλήματα, όπως η αντιμετώπιση μιας