Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Υπουργός ξενοδόχος...1000 αστέρων στις Καβουρότρυπες

Με ποιητική και φυσιολατρική διάθεση υπουργός της κυβέρνησης και δη του οικονομικού επιτελείου προσκάλεσε μέσω e mail δημοσιογράφους και άλλους...στο πευκόφυτο ξενοδοχείο του στην Σάρτη της Χαλκιδικής για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γ. Μανιάτης: Κάτω τα χέρια από το ταμείο αλληλεγγύης γενεών

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζεται να καταστρέψει την κορυφαία δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών των τελευταίων ετών.
Τον Ιούνιο 2013, μετά από στενή συνεργασία με το Νορβηγικό Υπουργείο Πετρελαίου, καταθέσαμε Πρόταση Νόμου για το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών, με βάση την εμπειρία απο το Νορβηγικό Ταμείο Συντάξεων, που διαθέτει πάνω απο 800 δις δολάρια κεφάλαια.

ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Διπλό φορολογικό «χτύπημα»: Για μικρομεσαίους & μπλοκάκια

Περισσότερους από 700.000 μικρομεσαίους επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες θα πλήξουν τα μέτρα στα οποία συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές.
Στο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή λίγο πριν ή αμέσως μετά από τον Δεκαπενταύγουστο, με τα

Παπαδημούλης: Ο κύβος ερρίφθη για την δημιουργία κόμματος από την Αριστερή Πλατφόρμα

Με ανάρτηση του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζει το ενδεχόμενο σύστασης κόμματος από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα.
Μετά και από τη συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην

Απόφαση "βόμβα" από τον Άρειο Πάγο για τους ασυνεπείς ενοικιαστές

Η οικονομική δυσχέρεια, δεν αποτελεί εύλογη αιτία μη καταβολής ενός μισθώματος, ούτε απαλλάσσει έναν ενοικιαστή από τις συνέπειες της υπερημερίας - αποφάσισε οΆρειος Πάγος αποφαινόμενος σε μια περίπτωση αντιδικίας Δήμου της Βορείου Ελλάδος με ιδιώτη ενοικιαστή, που αφορούσε την τύχη ενός ενοικιαζόμενου ακινήτου.

Λαπαβίτσας: «Το 61 – 62% του δημοψηφίσματος επείγει να βρει πολιτική φωνή»

Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας τόνισε πως «το 61 – 62% του δημοψηφίσματος επείγει να βρει πολιτική φωνή και έκφραση».
«Η δραχμή από μόνη της δεν είναι απάντηση για τίποτε… Η κοινωνία χρειάζεται αντιμνημονιακό πρόγραμμα» συμπλήρωσε.

Ο Λαφαζάνης πετάει το γάντι στον Τσίπρα – Επιμένει για επιστροφή στη δραχμή και βάζει πλώρη για νέο κόμμα

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κάνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη του, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο κόμμα.
«Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας θα συνεχίσουμε πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις» διαμηνύει ο κ. Λαφαζάνης. «Αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική, το τελευταίο που θα έχει σημασία