Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Κυριάκος Πιερρακάκης: Ψηφιακά η ανανέωση αδειών οδήγησης μέχρι το τέλος του 2021

Ανανέωση των αδειών οδήγησης μέχρι το τέλος της χρονιάς, με κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής,

Αλέξης Τσίπρας: Για τρίτη φορά ο κ. Μητσοτάκης αρνείται συναίνεση ενώ η πανδημία σπάει κάθε ρεκόρ

Η ευθύνη για το ότι συμβαίνει και για ότι πρόκειται να συμβεί με την πανδημία στη χώρα βαρύνει αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 38χρονη έγκυος από κορονοϊό – Πήραν με καισαρική το βρέφος

Συγκλονίζει ο θάνατος 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη, η οποία πέθανε ενώ νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Έφεση για την απαλλαγή του Νίκου Μανιαδάκη

Σε έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, με βάση το οποίο πριν από λίγες ημέρες, απηλλάγη από την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας, που αφορούσε στην πολύκροτη υπόθεση της Novartis, ο καθηγητής Νικόλας Μανιαδάκης, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Πού εντοπίζονται τα 5.449 νέα κρούσματα κορονοϊού – “Φλέγονται” Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Μαγνησία

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 5,449 νέα κρούσματα κορονοϊού το απόγευμα της Δευτέρας. Από αυτά τα 27 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

«Γαλάζιος» εμφύλιος για τις κτηνοτροφικές επιδοτήσεις

Εμφύλιος ξέσπασε στη Νέα Δημοκρατία ανάμεσα στον Σπήλιο Λιβανό και Μανούσο Βολουδάκη, με αφορμή το ζήτημα των κτηνοτροφικών επιδοτήσεων στην Κρήτη.

Αλέξης Τσίπρας : Αδιανόητη η διάλυση των λαϊκών αγορών εν μέσω έκρηξης της ακρίβειας

Εν μέσω έκρηξης της ακρίβειας, σε μία περίοδο που οι πολίτες περνούν πολύ δύσκολα και το κάθε νοικοκυριό ζορίζεται, η κυβέρνηση διαλύει τον κοινωνικό ρόλο των λαϊκών αγορών, μετατρέποντάς τις σε σούπερ μάρκετ.

Παραιτήθηκε ο Ζόραν Ζάεφ από πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας



Συντριπτική ήττα υπέστη το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που διεξήχθησαν την