Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ευάγγελος Βενιζέλος για Τουρκία: Πολιτικού χαρακτήρα οι έρευνες στην Αν. Μεσόγειο

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπουργός κ. Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην Τουρκία και στις έρευνες που επιχειρεί να κάνει στην Αν. Μεσόγειο.

Τζόκερ Κλήρωση : Τζακ ποτ - Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι:

Μητσοτάκης σε Τουρκία: Συμφωνία για τις θαλάσσιες ζώνες, αλλιώς πάμε στη Χάγη

Μητσοτάκης σε Τουρκία: Συμφωνία για τις θαλάσσιες ζώνες, αλλιώς πάμε στη Χάγη

Μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση που είχε με τον ιστορικό, καθηγητή στο πανεπιστήμιο Stanford, Niall Ferguson στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Επιμένει ο Χαρίτσης για παραίτηση Πέτσα: Ομολόγησε πάρτι διασπάθισης δημοσίου χρήματος

Την παραίτηση του Στέλιου Πέτσα συνεχίζει να ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς με δήλωση του Αλέξη Χαρίτση υποστηρίζει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έδωσε καμία απάντηση για τα 20 εκ. ευρώ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Θεοδωρικάκος: Οι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι έτοιμοι για βελτίωση, αλλαγή και αξιολόγηση

Θεοδωρικάκος: Οι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι έτοιμοι για την ...Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζεται ένα σύστημα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του Δημοσίου με επιστημονικά δεδομένα «ταιριάζοντας τον κάθε υπάλληλο στα προσόντα που έχει και στη θέση που του αναλογεί».

Δημοσκόπηση στην εκλογική περιφέρεια της Α΄Αθηνών

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑΣταθερά μεγάλο προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της Opinion Poll. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε 3-5 Ιουνίου σε 1.003 νοικοκυριά στην εκλογική περιφέρεια της Α΄Αθηνών.

Φουντώνει πάλι η συζήτηση για ανασχηματισμό -Πότε και πώς θα γίνει

Και τώρα, τι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;Το εμφατικό «όχι» του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των νομαρχιακών οργανώσεων της ΝΔ, άνοιξε εκ νέου τη συζήτηση για ανασχηματισμό.

Αλέξης Τσίπρας: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Τσίπρας: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... | Η Εφημερίδα των Συντακτών
Ο στόχος είναι να βγούμε το συντομότερο δυνατό από την κρίση, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας πως στην Ελλάδα η ύφεση ήρθε πριν από τον κορονοϊό και οφείλεται στην πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Με «γαλάζιες» ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για την Παιδεία

Με τις «γαλάζιες» ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για την ΠαιδείαΜε τις «γαλάζιες» ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για την Παιδεία. Σφοδρή πολιτική σύγκρουση έφερε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, που ψηφίστηκε στη Βουλή μετά από διήμερη συζήτηση.

Ιμάμογλου κατά Ερντογάν για Αγιά Σοφιά: Δεν πρέπει να εργαλειοποιείται

Ιμάμογλου κατά Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά - FimotroΓια εργαλειοποίηση του ζητήματος της Αγιάς Σοφιάς χάριν της εσωτερικής πολιτικής σκηνής, έκανε λόγο ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Αχτσιόγλου: «Ομολογία αποτυχίας η μερική κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών»

Η απάντηση της Αχτσιόγλου για τις δηλώσεις Βρούτση στον Realfm 97,8Σφοδρή ήταν η αντίδραση της τομεάρχη Εργασίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, μετά τις ανακοινώσεις των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας για επιπλέον 190 εκατ. στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, για την κάλυψη του 60% των ασφαλιστικών εισφορών στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που θα μετάσχουν από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου.