Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Στις 15 ξεκινούν οι εκπτώσεις


Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 και λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης αναμένεται τα ποσοστά των εκπτώσεων να είναι μεγάλα, ενώ ήδη οι καταναλωτές στα περισσότερα μαγαζιά βρίσκουν...

Ήρθε και η Ντόρα στη Θεσσαλονίκη...


Το καταλάβατε; Ήρθε και πήγε μια βόλτα στην αντιπεριφέρεια για να ενημερωθεί από τον Απόστολο οτι ...δεν υπάρχουν λεφτά, αλλά το κυριότερο ήρθε να δει αν έγινε μεγάλη ζημιά από την αποχώρηση Κιλτίδη από το κόμμα.
Ναι Ντόρα μου, έγινε μεγάλη ζημιά. Βλέπεις ο κολλητός σου ο Ταχιάος διεμήνυε δεξιά κι αριστερά οτι δεν

Angelina Jolie: Η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του Hollywood!









Τα ονόματα δέκα διάσημων, λαμπερών (και πάμπλουτων όπως φαίνεται) ηθοποιών, 3 ισοψηφίες και πολλά εκατομμύρια περιλαμβάνει η φετινή λίστα του περιοδικού "Forbes" , για τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ!

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρίσκεται στην
κορυφή της σχετικής λίστας καθώς τον χρόνο που μας πέρασε (Μάιο 2010 μέχρι τον Μάιο 2011) κέρδισε 30 εκατομμύρια δολάρια (21 εκατομμυρίων ευρώ)!

Σοκ από Κεφαλογιάννη: «Στο υπουργικό γραφείο είχε κοριό και φάκελο για Σημίτη»

Φαίνεται πως οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να πλησιάσουν τα 80 για να πουν κάποιες από τις αλήθειες που ζουν και γνωρίζουν . Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον
78χρονο Γιάννη Κεφαλλογιάννη, ιστορικό στέλεχος της ΝΔ.
«Και όμως είχαμε χρεοκοπήσει από το 1990 αλλά δεν το ξέραμε» (τουλάχιστον εμείς οι πολίτες) αποκαλύπτει μεταξύ των άλλων ο Γ. Κεφαλογιάννης στο βιβλίο

Συμφωνία του Κογκρέσου για το έλλειμα προβλέπει ο Λευκός Οίκος

Συμφωνία του Κογκρέσου για το έλλειμα προβλέπει ο Λευκός Οίκος
Ο Λευκός Οίκος εκτίμησε σήμερα Τετάρτη ότι υπάρχει ικανός αριθμός τόσο Δημοκρατικών, αλλά και Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο που «τάσσονται υπέρ της κατάργησης ορισμένων από τις φοροαπαλλαγές» ώστε σε δεύτερη φάση να προκύψει «συμφωνία περιστολής του ομοσπονδιακού ελλείμματος».

Μηχανή του σεξ ο Μπερλουσκόνι!


Μηχανή του σεξ ο Μπερλουσκόνι!
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ένας «ανώτερος άνθρωπος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά» που μπορεί να έχει «έξι σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα», αλλά θα πρέπει να αναπαύεται την έβδομη ημέρα, υποστήριξε ένας γιατρός του Iταλού πρωθυπουργού σε συνέντευξη.

Εντυπωσιακά σπίτια μέσα στη φύση (Photos)

Λίγες μέρες σε ένα σπίτι σαν τα παρακάτω… Η ιδανική απόδραση από τους τρελούς ρυθμούς της ζωής στην πόλη! Ταξιδέψτε μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν.


Ξαφνικός θάνατος διάσημου μοντέλου

Σοκ στην κοσμική Αθήνα από τον αιφνίδιο θάνατο γνωστού μοντέλου. Το άψυχο σώμα της 33χρονης βρέθηκε σε σπίτι φίλου της που τη φιλοξενούσε στα βόρεια προάστια, και όλα δείχνουν ότι κατέληξε από παθολογική αιτία. Πριν από χρόνια είχε λάβει μέρος σε...



καλλιστεία και είχε διακριθεί, γεγονός που της άνοιξε πολλές πόρτες στον χώρο της μόδας, ενώ έκανε παρέα με λαμπερά ονόματα της showbiz.

Εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη θαλάσσια γέφυρα


Στο βιβλίο Guinness με τον τίτλο της μεγαλύτερης σε μήκος γέφυρας που περνά πάνω από την επιφάνεια του νερού εντάχθηκε το καινούριο έργο που εγκαινιάστηκε στις 30 Ιουνίου, στην Κίνα.

Μαχαίρι και στις δαπάνες των... βουλευτών

Στο στόχαστρο οι αποδοχές και τα ακριβά αυτοκίνητα
Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με στόχο να περιοριστούν οι αντιδράσεις των πολιτών προς τους βουλευτές, επεξεργάζεται ο Πρόεδρος της Βουλής...

Η τέχνη της τριχωτής πλάτης

Άλλοι κάνουν τατουάζ με μελάνι ή με χένα και άλλοι κάνουν κάτι πιο φυσικό… Τατούαζ στην πλάτη, ξυρίζοντας τις τρίχες τους σε συγκεκριμένα σχέδια.
Εμπνευσμένα αηδιαστικό!

Γιατί οι διακοπές μας κάνουν καλό

Θέλετε επειγόντως διακοπές; Δικαιολογημένα! Οι διακοπές δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη, αφού είναι απαραίτητες για την ψυχοσωματική μας υγεία, όπως επιβεβαιώνεται άλλωστε από… πολλές έρευνες.
Μπορεί το πορτοφόλι μας να είναι πιο άδειο σε σχέση με πέρυσι, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εμποδίσει να απομακρυνθούμε φέτος, έστω και για λίγες μέρες από τη ρουτίνα, αφού τα οφέλη των διακοπών στην ψυχική και σωματική μας υγεία είναι τεράστια.