Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Κριτικής συνέχεια κατά της κυβέρνησης από Κατσέλη, Αντωνίου, Τζελέπη


  
Κριτικής συνέχεια κατά της κυβέρνησης από Κατσέλη, Αντωνίου, Τζελέπη
Αιχμές για τον τρόπο διακυβέρνησης άφησε η Τόνια Αντωνίου, με παράλληλη προτροπή για συνεννόηση. Μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών, υποστήριξε ότι «δεν μπορεί το σύστημα να είναι αυτιστικό, να κυβερνά η κυβέρνηση με τον παραδοσιακό τρόπο, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε πού υπάρχει πεδίο συνεννόησης για να βγούμε από την κρίση».

Τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2011

Τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2011
Σύμφωνα με το κορυφαίο αμερικάνικο περιοδικό Travel + Leisure η αφρικανική ήπειρος πήρε τα
πρωτεία για τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2011.

H Nότιος Αφρική  με τρία βραβεία και η αλυσίδα ξενοδοχείων Singita βλέπει να φιγουράρουν στο Νο 1 και στο Νο 2 , δυο από τα ξενοδοχεία της, ακολουθεί η Κένυα στην τέταρτη θέση, ενώ η εξωτική Ινδία κατέkτησε την πέμπτη θέση.
Εάν αναρωτιέστε ακόμα αν υπάρχουν πλούσιοι τουρίστες και που πάνε, σας έχουμε την απάντηση.

Σκανδαλίδης: «Η νέα ΚΑΠ απαιτεί εθνική συνεννόηση»


  
Σκανδαλίδης: «Η νέα ΚΑΠ απαιτεί εθνική συνεννόηση»
«Η νέα ΚΑΠ είναι τεράστιας σημασίας και απαιτεί μεγάλη εθνική συνεννόηση», επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αμέσως μετά τη λήξη της ευρείας σύσκεψης με θέμα τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και τη διαμόρφωση των ελληνικών θέσεων.

«Ξήλωσαν» τους διοικητές της ομάδας ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ!


Με εντολή του αρχηγού της αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου, «αποκεφαλίστηκε» ο μέχρι πρότινος διοικητής των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ ταξίαρχος Γιώργος Σταύρακας και στην θέση του, τοποθετείται ο ταξίαρχος Ευάγγελος Βενέτης, ο οποίος ήταν διοικητής στην αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας και παλιά είχε υπηρετήσει στην άμεση δράση.
Ο Γιώργος Σταύρακας παροπλίζεται αφού μετατίθεται στην

Εκλογές ζητά ο Μίμης Ανδρουλάκης


Θέμα εκλογών έθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μίμης Ανδρουλάκης δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τα όρια νομιμοποίησής της.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής είπε ότι «υπάρχουν όρια νομιμοποίησης τα οποία η κυβέρνηση έχει υπερβεί. Δεν μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα εναντίον των πολιτών της» ενώ πρόσθεσε ότι « η πολιτική απονέκρωση δεν μπορεί να

Κωλοτούμπα Κουσελά για τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες

  
Κωλοτούμπα Κουσελά για τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες
Ακροβάτης υψηλού ρίσκου αποδεικνύεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κουσελάς, αφού είναι σιγουρό ότι εντός ολίγου θα πλημμυρίσει το Διαδίκτυο, τα ραδιόφωνα οι τηλεοράσεις αλλά και οι εφημερίδες της Τρίτης με τις δηλώσεις του,  οι οποίες οδήγησαν στο χοντρό καυγά του με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.  Κι αυτό διότι, ο κ. Κουσελάς πήρε πίσω όσα

Ανακάλεσε ο Ζουρνάς και γλιτώνει τη μήνυση από Δανιηλίδη

Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Η λαϊκή ρήση ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του προέδρου του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννη Ζουρνά ο οποίος την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε
ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε τον Σίμο Δανιηλίδη και άφηνε αιχμές για καταδίκη του σε υπόθεση ψευδορκίας. Ο Σίμος Δανιηλίδης, πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, ζήτησε από τον Γιάννη Ζουρνά να ανακαλέσει διαφορετικά

"Έσκισε" η Θεσσαλονίκη και τον Σεπτέμβριο στην υποδοχή ξένων τουριστών!

Συνεχίστηκε και τον περασμένο Σεπτέμβριο η αύξηση των αεροπορικών αφίξεων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβριο αυξήθηκαν οι αφίξεις στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" κατά 12,30%, σε σύγκριση με πέρυσι.

Προεκλογική δήλωση Στ. Χατζηγεωργιάδη για το Επιμελητήριο Κιλκίς

.
Στη δήλωσή του, ο κ. Χατζηγεωργιάδης αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητοί συνάδελφοι έμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, επιχειρηματίες.
Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε επιβάλουν ως πατριωτικό χρέος μας, την συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου στον αγώνα για την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση. Ο κόσμος της αγοράς πρέπει να ξαναβρεί τον δυναμισμό του και να τεθεί επικεφαλής αυτής της ωραίας προσπάθειας.  Στον αγώνα αυτόν δεν έχουν θέσει εγωισμοί και ατομικισμοί και η παθητική νοοτροπία του χθες.

«Σκοτώθηκαν» Βάσω - Κεφαλογιάννης με «τραμπούκους και τσαμπουκάδες»


  
«Σκοτώθηκαν» Βάσω - Κεφαλογιάννης με «τραμπούκους και τσαμπουκάδες»
Καυγάς εκτός ορίων ξέσπασε μεταξύ της Βάσως Παπανδρέου και του Μανώλη Κεφαλογιάννη μόλις τελείωσε η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Οι αναφορές του για τις ευθύνες της ΝΔ προκάλεσαν ηχηρή αντίδραση του κ.Κεφαλογιάννη και ο καυγάς άναψε.

Ο επίμαχος διάλογος:

Το επίπεδο ζωής θα «πέσει» στα επίπεδα του... 2004

Βενιζέλος: Η Ελλάδα αναμένει βελτίωση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου

Την εθνική αντιπροσωπεία αλλά και τους πολίτες -όπως είπε- ενημέρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ότι «οι συζητήσεις με την τρόικα για την έκτη δόση ολοκληρώθηκαν και απομένουν μόνο κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες».

Γαλλία: Την αποζημίωσε επειδή την… στερούσε



Απόφαση σταθμός γαλλικού δικαστηρίου, καθώς ένας 51χρονος Γάλλος καλείται να καταβάλει στη σύζυγο του το ποσό των 10.000 ευρώ για «έλλειψη σεξ κατά τη διάρκεια 21 ετών γάμου». Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Εξ αν Προβάνς, με το δικαστηρίου να επικαλείται