Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ στο… απόσπασμα : του Νίκου Νυφούδη


Τις τελευταίες μέρες συνέπεσε το κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης με την περιοδεία μου στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Η βόλτα μου αυτή και η συνομιλία που είχα, από τη μια, με υπερήλικες συνδημότες, ανέργους συνομηλίκους, φίλες της μητέρας μου και από την άλλη με συναδέλφους και καθηγητές μου, ήταν πολύ χρήσιμη για να βγάλω το εξής συμπέρασμα: Κανείς τους δεν έβλεπε την Ελληνική Τηλεόραση. Ή σχεδόν κανείς.

Η Δημοκρατική Παράταξη είναι η μόνη σταθερή δύναμη ευθύνης. Δεν οδηγεί τη χώρα σε εκλογές. Γιατί η χώρα δεν θέλει εκλογές.




Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ξέρει να επιλέγει το δρόμο της ευθύνης. Ξέρει να δρα προς όφελος του πολίτη.
Σε μια πρωτοφανή κρίση που ξεκίνησε ο Σαμαράς με απόλυτη ανευθυνότητα και συνέχισε ο Κουβέλης προβαίνοντας σε ένα κρεσέντο ανευθυνότητα, με κίνδυνο να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές το πρώτο καλοκαίρι που η Ελλάδα θα μπορούσε να αρχίσει καταγράφει τα πρώτα οφέλη μετά από

Ντόρα: Δεν μου ήταν εύκολο να κάνω τον Σαμαρά Πρωθυπουργό




Σκληρή κριτική άσκησε για τρίτη συνεχόμενη μέρα η κα. Μπακογιάννη στον Αντ. Σαμαρά.
Μιλώντας στο πρωινό του Μεγκα, τόνισε πως και για την ίδια δεν ήταν εύκολο να κάνει τον Αντ. Σαμαρά Πρωθυπουργό, αλλά το έκανε:«Για εμένα δεν ήταν εύκολο να στηρίξω, να κάνω τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό και το ξέρετε καλύτερα απ΄ όλους. Από εκεί και πέρα όμως την ώρα που έπρεπε να γίνει έγινε, διότι χρειάζεται η χώρα μια κυβέρνηση σταθερή.» ειπε.

Αντιπρόεδρος ο Βενιζέλος - Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν στην κυβέρνηση



Πάει κι έρχεται η ονοματολογία στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει του ανασχηματισμού, που θα γίνει στην κυβέρνηση, μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και τη συμφωνία του Κινήματος με τη ΝΔ για συμπόρευση.Αν και επισήμως οι ηγεσίες των δύο κομμάτων αναμένουν τη διαμόρφωση της τελικής στάσης της ΔΗΜΑΡ, οι συζητήσεις στο ΠΑΣΟΚ για τα πρόσωπα, που θα προωθηθούν στην κυβέρνηση έχουν ανάψει.

Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΠΡΟΖΟΣ ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΘ...

Την τοποθέτηση του Αστέριου Μπρόζου στη θέση του Γενικού Διευθυντή και παράλληλα την άσκηση των καθηκόντων του Διευθυντή Οικονομικού μετά την παραίτηση του κ. Γαβριήλ Κόκκινου ανακοίνωσε η ΟΛΘ ΑΕ.
Γνωστοποίησε επίσης την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Συμβατικού Λιμένα από κ. Χρήστο Στάγκο.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;


Υπάρχει "μέσος όρος" συνευρέσεων μέσα στην εβδομάδα; Υπάρχουν άγραφοι νόμοι, που μας υποδεικνύουν
πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ με τον σύντροφό μας; Το μόνο σίγουρο είναι, ότι το σεξ έρχεται μόνο εάν το θέλεις. Μετά από μια πολύ κουραστική εβδομάδα όμως, δεν είσαι σε τόσο καλή διάθεση, ώστε να κάνεις και παιχνιδάκια με τον σύντροφό σου. "Τρώγοντας έρχεται η όρεξη" λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. Παρακάτω, θα δεις, με τη βοήθεια του "marieclaire.gr", πόσα είναι τα ωφέλη του σεξ στον οργανισμό και τη ζωή σου: