Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Λεωνίδας Δημητριάδης Yπ. Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ "Μας Αφορά- Γ. Μαγκριώτης" | 12-04-23 | Flash 99.4

Ο Λεωνίδας Δημητριάδης, Διευθυντής του ενημερωτικού site Πρώτο Βιολί,υποψήφιο Βουλευτή του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία στο Κιλκίς ,

Εύα Καϊλή: Ελεύθερη με βραχιολάκι

Εκτός φυλακής, σε κατ' οίκον περιορισμό, τίθεται η Εύα Καϊλή. "Βγαίνει με ψηλά το κεφάλι" δηλώνει ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Βόμβες» Τζανερίκου στο iEidiseis για το Μαξίμου: Μου ζήτησαν να αποκλείσω τους Έλληνες υποσχόμενοι να αξιοποιηθώ σε Αρχές

Και Ανώτατος Κυβερνητικός παράγοντας, εκτός από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, προσπάθησε να επηρεάσει τον Αντιπρόεδρο Αρείου Πάγου και Πρόεδρο του Α1 Τμήματος Χρήστο Τζανερίκο, για να αποκλειστεί το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη!

Πόπη Τσαπανίδου: Φωνάζαμε για την τροπολογία ότι δεν ήταν σωστή και δικαιωθήκαμε

Η Πόπη Τσαπανίδου τόνισε ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της τροπολογίας για το κόμμα Κασιδιάρη δικαιώθηκε από τις εξελίξεις.

Πάσχα μέσω… Βουλγαρίας για τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας - «Έχει ερημώσει η αγορά μας»

Ανοιχτή πληγή για την εγχώρια οικονομία αποτελεί (και) φέτος η ραγδαία μετακίνηση πολιτών προς τις γειτονικές χώρες με φόντο την περίοδο του Πάσχα, παρά τις προσπάθειες των ελληνικών καταστημάτων να διατηρήσουν τις τιμές σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ

 


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ