Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν νομίζω ότι η κ. Γεννηματά θέλει να πάει στον γκρεμό μαζί με τον κ. Τσίπρα

Νομίζω ότι το τελευταίο που περνάει από το μυαλό της κυρίας Γεννηματά, είναι να πάει στον γκρεμό μαζί με τον κύριο Τσίπρα.Αυτό σημείωσε νωρίτερα  η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Σκάι.
Σε ερώτηση για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ότι η εκλογή του Κυριάκου

Οδυσσέας: Όσοι φωτογραφίζονται με τους νεοναζί να απομονωθούν

Με σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρκάς βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στράφηκε κατά όσων φωτογραφήθηκαν με τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και θύμισε και στους υπόλοιπους, ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι ανέλαβαν τη πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του

Παπανδρέου: Ο Σόιμπλε μιλούσε για Grexit από το 2010

Σφόδρα επικριτικός για τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ και τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι η Ελλάδα δε μπορεί να ανακάμψει εντός ευρώ", εμφανίστηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου. 
Με ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Β. Σόιμπλε ότι εκείνος ήδη από το 2010

Φοροσόκ για όσους εισπράττουν ενοίκια -Τι προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο

Φοροσόκ για όσους εισπράττουν ενοίκια -Τι προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιοΣτη φορολογική εξόντωση των ιδιοκτητών ακινήτων που έχουν εισοδήματα από ενοίκια οδηγεί ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη διατήρηση μεν της αυτοτελούς φορολόγησης, αλλά με την παράλληλη αύξηση των συντελεστών.
Η ελληνική πρόταση για όσους έχουν εισοδήματα από τα ενοίκια κινείται στα όσα

Διορίσθηκε και ο κολλητός του Πρωθυπουργού – Ηταν αντιπρόεδρος στο 15μελές με τον Τσίπρα στο Λύκειο

Διορίσθηκε και ο κολλητός του Πρωθυπουργού – Ηταν αντιπρόεδρος στο 15μελές με τον Τσίπρα στο Λύκειο [εικόνες]Δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και τους συνοδοιπόρους στις καταλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και στο πνεύμα αυτό διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ και κολλητός φίλος του Αλέξη Τσίπρα.
Ο λόγος για τον Σταύρο Καραγκούνη που ήταν υποψήφιους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίχως να

Σαν σήμερα το 1919 γεννήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου (5 Φεβρουαρίου 1919 – 23 Ιουνίου 1996) ήταν Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος και ιδρυτής του ΠΑΚ και αργότερα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του οποίου η ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη συμπυκνώνεται στο

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ..

Την κατακύρωση των διαγωνισμών για τις έρευνες υδρογονανθράκων στις τρεις χερσαίες 
περιοχές της Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ύστερα από τον διεθνή διαγωνισμό που προηγήθηκε.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε τις αποφάσεις, με τις οποίες οι εταιρίες που επιλέγονται είναι:

Λεβέντης:Ζητήστε συγγνώμη κ. Τσίπρα για τα τραγικά ψέμματα και παραιτηθείτε

lebentiszitiste-suggnwmi-k-tsipra-gia-ta-tragika-psemmata-kai-paraititheiteΝα ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα "τραγικά ψέματά" του καλεί τον Αλ. Τσίπρα ο Βασίλης Λεβέντης, ζητώντας εκ νέου παραίτηση του πρωθυπουργού και σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

"Μνημόνιο" Μητσοτάκη για την οικονομική κρίση της ΝΔ

Να…συμμαζέψει τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας που είναι σε άθλια κατάσταση επιχειρεί ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει καταρτίσει ένα εσωτερικό μνημόνιο, στα πλαίσια της εξυγίανσης του κόμματος, μια προσπάθεια που αναπόφευκτα θα αναδείξει και ευθύνες των προηγούμενων ηγεσιών και

Σε ανοιχτή επικοινωνία υπουργείο Τουρισμού και tour operators

Σε ανοιχτή επικοινωνία υπουργείο Τουρισμού και tour operatorsΣε εγρήγορση βρίσκεται το υπουργείο τουρισμού σχετικά με την πολιτική και επιχειρησιακή διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους tour operators του εξωτερικού.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο