Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Κορονοϊός: 1.317 νέα κρούσματα - 811 οι διασωληνωμένοι, 80 νεκροί

Τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Δευτέρας. Μέσα σε ένα 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 1.317 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Έφυγε από τη ζωή ο Βάσος Λυσσαρίδης

Στο πένθος βυθίστηκε τη Μεγάλη Δευτέρα η Κύπρος, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών ο ιδρυτής της ΕΔΕΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βάσος Λυσσαρίδης που γεννήθηκε στα Λεύκαρα, στις 13 Μαΐου 1920.

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Στη Χάγη θα πάει μια στρατιωτικά και διπλωματικά ισχυρή Ελλάδα»

Αφετηρία για μια στρατηγική εξομάλυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων πρέπει να είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, δηλώνει μεταξύ άλλων στο Βήμα της Κυριακής , ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτο στην ατζέντα το εργασιακό

Ομιλία Τσίπρα σε συνδικαλιστές αύριο Τρίτη για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Στο «φούλ οι μηχανές» της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η κλιματική αλλαγή αλλάζει το κλίμα μεταξυ ΝΔ - ΚΙΝΑΛ: Άνοιγμα Μητσοτάκη σε Γεννηματά

Ο πρωθυπουργος απάντησε θετικά στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για Νέο Κλιματικό Νόμο

Εμβόλιο της Pfizer: Το Ισραήλ ερευνά περιστατικά φλεγμονών στην καρδιά

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ δήλωσε την Κυριακή ότι εξετάζει έναν μικρό αριθμό περιπτώσεων φλεγμονής στην καρδιά σε άτομα που είχαν λάβει το εμβόλιο της Pfizer, αν και δεν έχει καταλήξει για την ώρα σε συμπεράσματα.

Νόρα Κατσέλη: Βγήκε από τη ΜΕΘ - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν


Σταδιακή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της Νόρας Κατσέλη, η οποία βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης στην Ευρωκλινική.