Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Γιώργος Λακόπουλος: Είναι η «γενιά του COVID-19», η νέα «γενιά της φάπας» ή γενιά της μεγάλης ανατροπής;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αποδειχθεί μοιραίος για τη σημερινή νεολαία – στην οποία προσπαθεί να εντάξει και τα παιδιά, που προορίζονται να ακολουθήσουν δρόμους στρωμένους με ροδοπέταλα.

Νάσος Ηλιόπουλος: "Η κυβέρνηση παραδέχεται πλέον κυνικά ότι το 20% των ασθενών πεθαίνει εκτός ΜΕΘ"

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. "Ο κύριος Μητσοτάκης είτε συνειδητά λέει ψέματα, είτε βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου", είπε.

ΜέΡΑ 25: Η προμήθεια των self tests προχωράει με δήθεν διαγωνισμό εξπρές

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλει πως με "δήθεν διαγωνισμό εξπρές προχωράει η προμήθεια των self tests, με γνωστή του πρωθυπουργού από τα παλιά γερμανική εταιρεία να περιμένει να αναλάβει".

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίας - "Αυτός που το έκανε ήθελε να σκοτώσει"

Συγκλονισμένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Καλαμαριάς όπου τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε οχήματα εντός της πυλωτής. 

Κορονοϊός: 3.133 νέα κρούσματα, "φωτιά" στην Αττική - 728 οι διασωληνωμένοι - 72 νεκροί σε 24 ώρες

"Έκρηξη" στα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού, νέο αρνητικό ρεκόρ στον αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών και αύξηση των νεκρών σε ένα 24ωρο, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα του Σαββάτου.

Πέθανε από κορονοϊό ο Μπόρις Μουζενίδης - Απώλεια για τον τουρισμό

Ο Μπόρις Μουζενίδης το απόγευμα της Παρασκευής μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μόσχας, όπου κατάληξε σήμερα τα ξημερώματα - Μεγάλη απώλεια για τον τουρισμό.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Και με τη βούλα νέος πρόεδρος της ΕΠΟ - Τα αποτελέσματα και το πρώτο μήνυμά του

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι από σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, καθώς ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες και ο αρχηγός της εθνικής στο ποδοσφαιρικό έπος του 2004 εξελέγη πανηγυρικά.